Blandet-landhandel.dk's første nyhedsbrev November 2005Det var så premieren!

Sikken en modtagelse vi har fået som netbutik. Siden vi for alvor gik i luften i august, har der været over 17000 besøgende i butikken. Og det synes vi er fantastisk. Det går forrygende, simpelthen. Og vi er meget beærede over at, så mange har lyst til at bruge tid på vores sider. Folk har travlt i dag, så man kan ikke tage noget for givet.... så er vi glade for at vores koncept falder i så god jord: Kun originale gamle ting, ingen kopier (eller, næsten ingen...) - og kun ting vi selv synes om. Det er rart at få lov til at arbejde med noget man selv kan stå 100 % inde for. Det virker!


Pels pels pels

Vi har nu masser af pelse i butikken, og mange flere er på vej. Pels er sagen lige nu, smart og dejlig varmt. Vi har både polarræv, mink, vaskebjørn og meget mere.

I løbet af den kommende uge kommer der også pelse til børn, syet af vintagepelse. De er rigtig dejlige. Vi har designet tre modeller, som kan bestilles i alle størrelser, og næsten alle farver og pelstyper. Med eller uden hætte.


Gamle fine julekortJulekort fra starten af forrige århundrede kan noget som nyere julekort ikke kan– Skabe en øjeblikkelig stemning. Utroligt at disse kort har overlevet i så mange år.....der er engle og stjerner og julemænd som har de helt rigtige udtryk. Mange af motiverne er blevet kopieret og er genopstået som genoptryk, men vores kort er den ægte vare! Nogle er brugt, og har frimærke og stempel på, andre er ubrugte. Kortene ser fine ud i en flot gammel ramme, og kan medvirke til at skabe den rigtige stemning i stilleben og små tableauer. Eller man kan hænge dem op i en fin snor, som verdens hyggeligste kort-guirlande. Det er faktisk også en god gaveidé, hvis man altså kan få sig selv til at forære dem bort.....


Invitation til Jul på Galopbanen (www.julpaagalopbanen.dk)

Årets smukkeste julemarked finder du på Klampenborg Galopbane fra fredag den 2. december til søndag den 4. december 2005. Hvis du har lyst til at møde os live finder du os i teltet Vintage jul” Vi tager pelse, tasker, prinsessekjoler, julekort, hjemmevævede sager, rosenkranse, trætrug, æltefade og meget meget mere med. Ses vi?


Næste gang du hører fra os har vi forhåbentlig nyt om hvornår man kan betale med Dankort hos Blandet-landhandel.dk. Det glæder vi os meget til.

Mange og venlige hilsner fra Peter og Katinka,www.blandet-landhandel.dk