Gode julenyheder fra www.Blandet-landhandel.dkNu er der en måned til juleaften. De fleste har det lidt ambivalent med det faktum, for der er meget der skal ordnes inden da - til gengæld er det også hyggeligt når man kan læne sig tilbage juleaften og sætte tænderne i gåsen....og nyde julestemningen.......
Hos Blandet-landhandel.dk kan du finde masser af rigtig gammelt og fint julepynt, som vi synes er noget af det bedste til at skabe den helt rigtige julestemning. Det meste glaspynt er lavet i østlandene, og især den tjekkiske julepynt er smuk. Hæng de gamle fine glasting i en sytråd, vandret eller lodret i vinduet – så kommer det smukke glas virkelig til sin ret.

Vi bliver også lige nødt til at gøre opmærksom på en helt fantastisk god børnebog “Poppy Cat’s legehus” - som vi har “importeret” fra England. Bogen har de hyggeligste tegninger, og kattebamsen Poppy Cat, der bor i huset, følger med! God idé til jule- eller adventsgave.

Vi når ikke at få vores butikslokaler helt færdige inden jul, (man skal jo også huske at leve!) men vi har fået et hyggeligt showroom, hvor alle pelsene hænger. Vi holder åbent efter aftale, så ring 2191 7600 hvis du har lyst til at komme og prøve pelse.

Og så har vi jo altså masser og masser af andre fine ting, som vi gerne finder frem fra de bugnende lagre - du skal bare lige ringe først.

Vi ved godt at alle har travlt og har masser at se til, men vi vil nu alligevel gerne foreslå at du lægger vejen forbi et meget meget hyggeligt julemarked "Jul på Galopbanen" fra den 1-3 december. Læs mere om det hyggelige arrangement her: www.julpaagalopbanen.dk Vi har en stand i et af julehusene, og vi glæder os, for der er meget stemningsfyldt på Galopbanen!Håber vi ses! Mange julehilsner fra Peter og Katinka www.blandet-landhandel.dk