Gode nyheder! Fra www.Blandet-landhandel.dkNu kan vi mærke en stigende efterspørgsel på pelse, og derfor er vi gået i gang med at klæde “Bella”, vores smukkedukke mannequin på....snart vil der være masser og masser af skønne vintagepelse hos www.blandet-landhandel.dk! De skal bare lige fotograferes og måles – så er de der! Pelse er stadig HOT i mere end een forstand, og på diverse cat walks verden over bliver der vist de mest fantastiske pelse.
Vi har fået en helt ny kategori, “Capes og stola”, med lækre lækre luksussjaler....til hverdag og fest.

De fleste vintage pelse er skræddersyet efter mål, og det giver derfor ingen mening at angive størrelsen – sammenlign pelsens mål med en frakke der passer dig godt. Så kan det ikke gå helt galt.....Vores pelse stammer primært fra Canada og USA, som i større udstrækning end Danmark har haft en decideret overklasse igennem tiderne. Derfor er deres genbrugsbutikker gode at finde vintagepelse i.

Vi har selvfølgelig stadig masser af fine gamle rosenkranse og flower power emaljesmykker fra de glade 60’ere. De bliver hurtigt solgt, der er virkelig rift om dem, men hold øje med “sidste nyt” på sitet – for vi har en del på lager :-)

I løbet af september og oktober er vi stadig meget ofte i Sverige, som ubetinget må være det bedste sted at holde efterårsferie...med pærecider og vafler med multebær. Vi er slet ikke færdige med at hente møbler og herlige gamle sager hjem....blot mangler vi at døgnet udvides med 3-4 timer så vi kan få tid til at lægge det hele på nettet....;-)

Og så satser vi på at vi i det næste nyhedsbrev, kan oplyse hvornår vores første lille showroom åbner, i det gamle karlekammer...DET bliver sjovt!Mange og venlige hilsner fra Peter og Katinka
www.blandet-landhandel.dk