Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Nu starter hemmelighedernes tid...og den travle tid.Her i huset heppes der på sne, for en hvid jul er HELT afgjort den sikreste måde øjeblikkeligt at skabe den helt rigtige julestemning på. Svenskerne er lidt heldigere – faktisk har de flere steder flere centimeter sne allerede nu! Snyd...:-)

Der findes gudskelov andre måder at komme i julestemning på. Man kan f.x. tænde et jule-duftlys fra Munkholm. Man stryger en tændstik, og så er det jul! For så breder der sig lige så stille en sirlig juleduft, som IKKE er kvalm. Samme fine duft fås også som sæbe...til det helt gennemførte julehjem.
Hos www.Blandet-landhandel.dk kan du finde julegaver til de fleste, for vi har de mest mærkværdige ting. Så er du da sikker på at give en helt speciel gave. Vi bytter selvfølgelig alle gaver. Og lad os bare sige at man har til den 14. januar til at returnere. Det skal da ikke hedde sig :-)

Du kan også få udstedt vintage GAVEKORT – de er gyldige i 5 år....

I forbindelse med julehandlen får du lige et par webshop tips: Lækkert kvalitetsbørnetøj kan du få hos www.babydreng.dk og www.babypige.dk Et hyggeligt sted at handle, hos hyggelige mennesker!

Og www.tante-t.dk sælger, udover alverdens fantastiske luksus-the-ting, den bedste julethe vi nogensinde har smagt....Vi håber på at du i løbet af 2008 også vil kunne lægge en pose luksus tante-the i kurven når du køber ting&sager her hos blandet-landhandel.dk.

Hvis du har fået nyhedsbrev fra Blandet-landhandel.dk før, så ved du at vi er ved at bygge en butik her på Baunekjærsgård hvor vi bor. Og nu sker der virkelig noget derude! Nye vinduer er sat i, gulvene er støbt og der er lagt nyt loft.
Snart sætter frosten en stopper for byggeriet i hestestalden og karlekammeret, men til foråret går vi i gang igen...Det er svært for os at begrænse os....vi bliver ved med at få nye idéer, som absolut MÅ prøves. Så nu er der bestilt flere vinduer og mere egetømmer til bindingsværk. Det bliver virkelig virkelig godt.Vi har selvfølgelig lige så travlt som alle andre her i julemåneden, med hygge, bagning, indkøb, julemad, pynt og alt det andet herlige julehalløj – men vi tør nu alligevel godt love at der løbende bliver lagt flere ting på sitet. Det tør vi love fordi vi i forbindelse med ombygningen af staldene har fundet ud af at vi fuldstændig har undervurderet vores egne evner til at købe ind...de bugnende lagre er ultra bugnende. Det har været spændende at kigge i de kasser vi fandt, som skulle flyttes et andet sted hen....
Kig forbi ind imellem, hvis du har tid.

Hvis du ønsker dig noget i julegave fra sitet (det kunne jo være en mink cape....), så husk at du kan sende et link. Det er supernemt, man klikker bare på ”fortæl en ven om denne vare” som står i venstre side af sitet, udfylder en mailadresse, og så bliver der sendt en mail til en du kender med din besked om noget du ønsker dig. Så ved de hvor man kan få det, hvad det koster, og det bliver sendt i løbet af få dage. Det er da nem juleshopping!

Som noget nyt kan man nu også bestille et GAVEKORT - og få det sendt direkte til en glad modtager. Vi sender et smukt vintagekort med...

Vi ses på nettet :-)

Mange julehilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk