Godt nytårsbrev 2007 fra Blandet-landhandel.dk

Hej alle, og rigtig rigtig godt nytår. Håber I har haft det skønt i ferien, og har fundet på nogle gode nytårsforsæt ....det har vi. Det er noget med motion og struktur......og mere tid til børnene :-)2007.....Man kan næsten ikke lade være med at skue tilbage på året der gik, når man tager hul på et helt nyt friskt år...Når vi skuer tilbage, ser vi, at selvom der efterhånden er ved at være mange “konkurrenter” på nettet, så går det alligevel hele tiden fremad i vores blandede landhandel. Der er flere og flere der dagligt lægger cybervejen forbi vores netbutik, og flere og flere bliver også fristet til at købe et eller andet. Men også på indkøbssiden er der fremgang, for vi har fundet endnu flere steder at “håndplukke” ting og sager, og måske bliver der i løbet af foråret tid til en indkøbstur til New York eller Vancouver...man har jo lov at håbe.
Faktisk er det sjovt at følge udviklingen i butikken. I starten syntes vi det gik vildt for sig når der var 5 online ad gangen. Nu er der sommetider over 40 online ad gangen. Det er interessant at forestille sig, hvor umuligt det fysisk faktisk ville være, at 40 mennesker gik rundt mellem hinanden på besøg i vores lille showroom/butik på een gang. For det er der faktisk slet ikke plads til. Derfor er det GODT vi har internettet! Der er plads til alle. Og Blandet-landhandel.dk har forresten de flinkeste kunder man kunne ønske dig! Klap dig selv på skulderen, dér!

Nu har det jo slet slet ikke været “pelsevejr” endnu, for kulden lader vente på sig, og det er egentlig rigtig SKØNT. Når man ikke kan få hvid jul, er det da pragtfuldt at vi i det mindste har mildt vejr og solskin så tit! Meeeeeeen, det varer jo nok ikke ved, så derfor vil vi i løbet af januar lægge en masse pelse på nettet, og også en masse vintagetøj. Det er der MANGE der efterspørger. Og det lytter vi da til!

Der er også en del der spørger om vi holder udsalg....og det er straks mere tvivlsomt, faktisk, for vores varer bliver jo faktisk MERE værd jo længere tid der går inden vi sælger dem :-) så incitamentet til at sælge dem billigere er ikke så stort som eksempelvis tøjbutikkernes....MEN lad os lave et forsøg! I fortæller os hvad I gerne vil have på udsalg, og så prøver vi i et mindre omfang at efterkomme jeres ønsker, og så ser vi hvordan det går....send en mail til kontakt@blandet-landhandel.dk og fortæl os hvad du gerne ser kommer på mini-test-udsalg.Endnu engang RIGTIG godt nytår! Mange og venlige nytårshilsner fra Peter og Katinka Blandet-landhandel.dk