Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Blandet-landhandel.dk proudly presents: Ny nostalgi – herligt håndpluk!Vi har ændret kurs, og har fraveget det ufravigelige princip om KUN at have gamle sjælfulde ting og sager på hylderne i vores blandede landhandel. Flere og flere fine nye ting finder vej til vores landhandel. Selvfølgelig har vi ikke fraveget vores princip om at håndplukke alting til sitet. Der er stadig tale om ganske særlige ting. Og så har vi jo altså noget med Sverige og den svenske stemning, for ud af 8 leverandører vi har valgt, er de 5 svenske! Det er meget usædvanligt, siger svenskerne, der selv oftest finder deres leverandører i Danmark! Men der er jo noget med en oldemor, Alma Viktoria, som var svensker, så det kan jo være genetisk, ligefrem, det med smagen for det svenske :-) Under alle omstændigheder er det ting som du ikke lige finder på hvert gadehjørne, så der skulle være basis for en god shoppe-oplevelse. Også blandt de nye ting.
Vi er begyndt så småt at kunne tage karlekammeret i brug til at fotografere i – nogle af de billeder af de gamle fine møbler vi ind imellem lægger på sitet, er fotograferet derude, i meget rustikke omgivelser. Men allerede nu, selv hvor det hverken er hel- eller halvfærdigt, har vi fået en fornemmelse af hvor fantastisk det bliver at få en butik/showroom, lige tværs over gårdspladsen, her på vores gamle bindingsværksgård.

Ud over de fine gamle fund, som vi altid har brystet os af, kan du nu købe designer skrællekniven Peel Appeal, et genialt svensk fuglehus som også er et foderbræt, smukke stilige lysestager og vaser i fattigmandssølv fra en dansk designer, prikkede emaljeting (en udødelig klassisker som vi har besluttet at holde fast i til evig tid!) og så selvfølgelig stadig de skønne håndlavede luksus ting til krop og sjæl fra Tina Munkholm.

Men historien ender ikke her, for der er meget mere på vej til vores stærkt ekspanderende landhandel: Røjsere med roser – de mest fantastiske designer gummistøvler fra Sverige (er kommet – venter på fotografen); super kvalitets prismelamper der er så smukke at man ikke kan lade være med at kigge på dem hele tiden; kageforme der bringer æstetikken og børneånden ind i køkkenet for alvor; og smukke tapeter med gammeldags mønstre, der passer til den hyggelige og trendy nordiske boligindretnings stil, som vi holder så meget af. Alt sammen garniture til de gamle fine ting vi fortsætter med at tingfinde rundt omkring.Faktisk er vi næsten ikke til at stoppe igen, og arbejder allerede på nye idéer, men dem må du vente med at høre mere om, til vi har forhandlet færdig med leverandørerne....

Mirabellen blomstrer allerede, og det har man pligt til at nyde. Håber du får tid til at stoppe op, trække vejret langsomt og mærke foråret ind imellem :-)
Vi ses på nettet!

Mange forårshilsener fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk