Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Kære alle sammen – der er faktisk ved at være rigtig mange der modtager vores (sjældne) nyhedsbrev nu!Et løfte
Vi har lovet, som en del af et nytårsforsæt, at der ville komme mere struktur over sitet og måden at drive det på. Så det gør der nu. Det nye islæt bliver: Nye varer hver onsdag. Og kun.

En af årsagerne til at det har taget så lang tid for os at gennemføre dette er, at vi ikke har kunnet vælge hvilken metode vi skulle implementere. Så gik der en rum tid med at spekulere. Pludselig gik det op for os, at der ikke findes nogen perfekt løsning! Vi kan ikke gøre alle tilfredse, hvor gerne vi end ville. Og vigtigst af alt – vælger vi en metode der ikke virker – så finder vi da bare på en ny metode! Det er jo faktisk ganske simpelt. Så derfor kan vi i dette nyhedsbrev meddele, at der for eftertiden kun bliver lagt nye varer på sitet en gang om ugen, nemlig om onsdagen.
Først til mølle.......
Der er som regel kun en af hver vare hos Blandet-landhandel.dk, og vi har fuld forståelse for at man jo ikke kan være online konstant for at se om der nu bliver lagt noget på sitet man må eje. Det skulle den nye struktur gerne råde bod på, for så kan man nøjes med at klikke forbi en gang om ugen, og altid være up to date.

”Sidste nyt”
Vidste du at du kan klikke på ”sidste nyt” i toppen af sitet og få en oversigt over den rækkefølge tingene er lagt på sitet? Se selv her: SIDSTE NYT På den måde kan du hurtigt se hvad der er blevet lagt på sitet i ugens løb. Så er det slut med at gå glip af noget.. Men det er, og vil altid være, først til mølle princippet der gælder, når man kigger på håndplukket vintage og antik i en netbutik, som kun har eeeeeeeeeeeeen af hver vare :-)

Vær god ved gode kunder
En netbutik skal naturligvis være god mod sine kunder. Udover god service, som er en selvfølge. Så vi vil være gode mod vores gode kunder, og holde et lille men godt udsalg, på trods af at vi IKKE tror på udsalg i vores branche, fordi varerne ikke bliver ”out-dated”, men snarere bliver mere og mere værd jo ældre de bliver :-) Vi har besluttet os for at sætte nogle af møblerne og næsten alle taskerne på udsalg. Du kan spare op til 30 % Og ja, det gælder også vores unikke skønne Enid Collins designer tasker....med armen vredet om på ryggen :-) TILBUD (Senere kommer der en masse lækre vintage tasker ”på hylden” - de er, selvfølgelig, ikke på tilbud....)Lækre bløde og varme vintage pelse
Der er masser af lækre varme pelse lagt på sitet hvis du fryser: PELSE og CAPE'S – Husk på – der er 14 dages fortrydelsesret!!!

Vores pelse er nøje udvalgt ud fra kvalitet og stil, og de er bestemt ikke dyre. Pris og kvalitet hænger altid sammen. Vi sælger mange pelse for tiden, og der kommer ikke flere pelse på lager før til efteråret, og der er laaaaaaaaaaang tid og mange snestorme der skal overståes inden da....

Og så er der selvfølgelig også alle de andre ting og sager vi løbende har lagt på....klik forbi – vi ses på nettet!

Mange vinterhilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk