Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Kære alle! Rigtig rigtig godt nytår.2008 – vær velkommen!
Selvom dronningen var i tvivl om årstallet, og Rådhusklokkerne glippede, så BLEV det - selvfølgelig - 2008 på bedste vis. 2008 bliver et godt år – kan du mærke det?!

TRAVLHED hos www.Blandet-landhandel.dk
Vi har haft travlt i lang tid. Det trækker tænder ud at bygge om og renovere. Man hører ofte andre fortælle at det er hårdt, men som med så meget andet forstår man det først tilfulde når man selv står i det...Til gengæld er det det hele værd, for 2008 bliver året vi åbner en butik her på gården.
Så er der det der med nyheder...
I december blev der ikke lagt særlig mange nye ting på sitet. Vi ved at der er rigtig rigtig mange der forgæves har klikket på sidste nyt, og vi beklager rigtig meget, men vi besluttede os faktisk for at jule privat og holde lidt fri fra sitet...for der er jo lige det ved det, at lægger man nye ting på, så bliver de solgt, og skal sendes etc etc. Det er en særdelses tidskrævende opgave at drive en webshop OG holde jul samtidig. Man må prioritere sin tid, og vi valgte at prioritere kagehuse og julegaver højest i år...for børnenes skyld. Og det har vi altså ikke fortrudt....Håber også du har prioriteret familien, og ikke arbejdet for meget i julen.... I løbet af de næste par dage råder vi bod, og der kommer masser af nyt på sitet. Bl.a. pelse og capes, som vi har RIGTIG mange af. Der er nogle superlækre helt lyse pelse imellem, korte, lange, mørke, bløde og lækre. Så synes du det danske vejr er blevet til vintage pelsvejr, så kig forbi.

Nytårsforsæt?
Ja tak, og mange af dem. Det er altid rart med lidt ”god vilje”...
Vi har mange nytårsforsæt på det personlige plan. Det er såmænd igen de gængse, med mere motion og flere godnathistorier. For Blandet-landhandel.dk's vedkommende vil vi bestræbe os på at strukturere arbejdsugen mere. Det bliver til alles fordel. Vi lover ikke noget, for det tør vi ikke, men den gode vilje – den er der :-) Og det tæller også med. Vi har MASSER af idéer der bare venter på at blive ført ud i livet.

I løbet af nogle måneder kommer de nye ting på sitet som vi har lovet. Altså, HELT nye, som i ubrugte. Det har vi valgt at gøre for at kunne supplere de gamle fine ting i ”live”butikken lidt bedre. Og bare rolig, det bliver gode ting. Selv den mest inkarnerede ”antik freak” vil kunne finde ting og sager som giver museknap-kløe ved ”køb”. For der er jo ting som ikke skal være vintage. Sæber og duftlys, f.x. Og te.

Skal man skue tilbage?
Det er lidt kliché agtigt at gøre det, men vi gør det alligevel. Det gør vi fordi vi gerne vil dele vores succes med dig! Det er jo altid rart at være en del af en succes – og det er du som kunde hos os! Skuer vi tilbage, kan vi nemlig melde om fremgang, fremgang og mere fremgang. Flere kunder, flere ordrer, flere grossister og større omsætning. Meget større! Det er fantastisk, når man nu engang har besluttet at tilsidesætte sin jura karriere og leve af en webshop, at det går SÅ godt. Så vi takker Gud og Hvermand.Lidt om sikkerhed når du handler på nettet
Som noget nyt kan du nu betale med internationale kreditkort hos os. Vi vil i den forbindelse lige sige hej til alle vores svenske kunder :-)
HUSK i øvrigt altid at se efter om en webshop skilter med et momsnr. (det er et 8 cifret nr., også kaldet cvr eller se nr. - læs mere på cvr.dk) Hvis du ikke umiddelbart kan se nummeret på sitet, så handl et andet sted – så undgår du at bidrage til det store sorte marked. Desuden har du med en ”rigtig” butik en garanti for at du altid kan få dine penge tilbage. Et site uden se nr. er faktisk ikke en rigtig butik!! Så handler du der, handler du usikkert. Et andet godt fingerpeg kan være om butikken tager betalingskort. Gør den ikke det, skal du nok også se dig lidt for.

Blandet-landhandel.dk skal til at blogge
Som noget nyt har vi oprettet en blog! Håber der bliver tid til et par indslag i ny og næ, for det kunne være sjovt. Kig forbi, klik på dette link: www.blandet-landhandel.blogspot.com

Vi ses på nettet :-)

Mange nytårshilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk