Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

En glad lille sommerhilsen fra os herude på landet, hvor valmuerne og kornblomsterne blomstrer.Sommerudsalg? Tja...alle andre gør det – holder sommerudsalg...og mææh mææææh mæææh, vi har valgt at følge med flokken. Så kigger du forbi ”tilbud”, finder du udvalgte møbler på udsalg, tilbud, til nedsatte priser, med rabat og bonus osv. (eller hvad det altsammen hedder, når prisen er sat ned). Vi har også sat prisen på nogle af støvlerne og smykkerne ned. Fordi der synes at være consensus omkring at der skal være et sommerudsalg i en netbutik. Skal der være udsalg så lad der være udsalg :-)
Errare humanum est...HELDIGVIS! Vi har lavet en fejl! Og vi indrømmer det villigt, med totalt oprejst pande, for det er en GOD fejl! Vi har lagt en masse moms på alle vores Nordic Ware bageforme, for det troede vi man skulle – men da det er en amerikansk vare skal den ikke momses som almindelige varer – og kære venner, det betyder at ALLE Bundtforme kan sættes ned til 325 kr.! (Portoen er stadig lav uanset hvor meget du køber i småtingsafdelingen). Formene er virkelig en succes – alle der kommer forbi butikken for at hente varer og får en form i hånden, bliver meget positivt overrasket over hvor gedigne og tunge de er. Og HUSK! Mange af formene kan du, her i DK, faktisk KUN få gennem Blandet-landhandel.dk :-)

Ferietilbud fra Trouville! Nu har de fleste af os heldigvis snart en velfortjent ferie – og inden den går i gang skal du lige have et supergodt tilbud, som vi har udarbejdet i samarbejde med Trouville Møbler: Hele uge 26 og 27 får du 10 % på alle varer fra Trouville Møbler. Og det er 10 % på det hele! Borde, bænke, stole og hynder. Så er der noget rart til alle dem, der holder ferien hjemme i år, og noget rart at komme hjem til for dem der skal rejse i ferien. Tilbudet gælder KUN i uge 26 og 27.

Længe leve Skandinavien :-) Vi i det lyse Nord har i den grad grund til at være stolte af den smukke skandinaviske stil, der altid har hersket her i de nordiske lande. Vi kan altså noget med lys og former. Nu skal hele den Blandede-landhandel snart lidt nordpå, til Sverige, og male ødegårde og hente gamle ting og sager til butikken. Det glæder vi os til at vise jer resultatet af. For der er flere spændende nye ting og sager på vej – det kommer i løbet af efteråret. Og det er værd at vente på, kan du tro. De gamle møbler og kuriosa kommer der selvfølgelig løbende nyt af hele tiden. Det er og bliver det hyggeligste.Idéer til ferien i Danmark: Hvis du har lyst til en tur på landet, kan vi anbefale Hornsherred hvor vi bor. Det kaldes Fjordlandet, fordi det ligger smukt med sit kuperede terræn mellem Roskilde og Isse Fjord. Lige nu blomstrer grøftekanterne og der er masser af valmuer og kornblomster. Det er, for at bruge et ældre udtryk - betagende! Og en af Danmarks smukkeste butikker, Honning og Flora, ligger lige 1.5 km. Fra hvor vi bor, på Egholm Slot. Virkelig et besøg værd! (Check åbningstider her) Og så er der en næsten hemmelig rosenpark, i Gerlev, med en af Danmarks største samlinger af historiske roser. Poulsen Roser bruger dele af parken til forsøg med Poulsen sorter. Parken er kæmpestor og indeholder foruden roser også en træsamling, som er ret interessant. Ingen trafik, man parkerer langt væk, så der er fredeligt og roligt. Gratis adgang. Nyd sommeren – og lad os håbe den bliver lang, lys og varm. Mange sommerhilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk