Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Det sker så meget herude på landet !Professionel hobby... Vores Blandede Landhandel er i konstant udvikling – og det er rigtig sjovt at beskæftige sig med noget på professionelt plan, som tidligere kun var en hobby....det er faktisk idel lykke. Man får en masse anderledes oplevelser. Så som sjove kommentarer fra ungerne: ”Mor, må jeg tage en kage, eller skal du fotografere den først?” - det er nok ikke det hyppigste spørgsmål rundt om i det ganske land...Vores datter spurgte fordi hele vores store langbord i køkkenet var fyldt med fristende kager i alle afskygninger. Vi var nemlig ved at prøve alle de pragtfulde luksus bageforme fra Nordic Ware forleden. Nu har vi prøvet dem - og må vil lige have lov at sige at de er helt HELT suveræne! Der går lang lang tid før vi gider bage i en bradepande igen her i huset! ”Bundt” formene er af ypperste kvalitet, og synes at holde resten af livet. De er tunge og gedigne og kagerne man får ud af dem er SÅ fine!
Halløj i hængekøjen Sommetider køber man noget under en slags påskud om at det er til andre, fx. ens børn...det skete for os forleden – vi købte en hængekøje. Til børnene. Og hvem tror I sniger sig derud hver eneste dag og tager en power nap i hængekøjen, med dyner, puder og lækre livsstilsmagasiner? Jeps – yours truly. Det er fordi man simpelthen befinder sig så uforskammet godt i den hængekøje! Helt helt afslappet ligger man og kigger op i lindens og kastaniens grønne løv...DET er livskvalitet. Og smuk er køjen også. Så nu har vi lavet en aftale med forhandleren – for når vi synes den er så fantastisk, så er der selvfølgelig også andre der vil være glad for sådan en. Du kan allerede nu bestille en – mail eller ring til os. De koster 640 kr., er i top kvalitet og håndlavede. Du kan se et billede af den her:

Hunde i hængekøjen... Selv vores hund, en Gammel Dansk Hønsehund, har været oppe og hvile sig i køjen i et ubemærket øjeblik....Men den hund er nu også lidt småtosset :-)

Linoliemaling Når man så er frisk og veludhvilet og rejser sig fra hængekøjen igen, så har man fået masser af idéer og energi til at gå i gang med sommerens malerprojekter. Og så er det jo praktisk at du nu både kan købe møbler OG linoliemaling samme sted! Vi har i de seneste 10 når næsten udelukkende malet med Damsons linoliemaling, som vi synes er den absolut bedste på markedet. Damson Paint er et firma på Fyn som har eksisteret siden 1997. Nu kan du købe Damson Linoliemaling hos Blandet-landhandel.dk. Hvis der er noget du vil vide om malingen, så ringer du bare :-) Men du skal da lige have med, at den er indeklimamærket...Vi vil være anderledes! Med de seneste tiltag, Trouville møbler, Bundt bageforme, luxus hængekøjer og linoliemaling, er vi snart ved at være der hvor vi gerne vil være med butikken. Med det mener vi, at vi nu har slået tonen an. Der kommer masser af andre varer hele tiden, men stilen er lagt fast. Vi håber du er enig i at vi har et helt specielt udvalg af interessante varer af bedste skuffe, som man ikke lige finder på ethvert gadehjørne. Vi bruger meget tid på IKKE at være som andre.....:-) - det lønner sig i længden. Så kig gerne forbi – og husk at du kan se de nyeste varer ved at klikke på ”sidste nyt” i menubjælken :-) I denne uge kommer der forresten mest nyt torsdag i stedet for onsdag... Mange magelige hængekøjehilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk