Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Nu er der i sandhed nyheder fra os hos Blandet-landhandel.dk. Må vi præsentere: NYE nyheder!Nye nyheder
Ja ja ja, vi ved det godt – vi har altid sagt at det der skulle kendetegne os, var at vi var ”den hyggelige livsstilsbutik med charmerende møbler og ting&sager fra de gode gamle dage”...MEN! Kære venner, man har et standpunkt til man tager et nyt. Og vi har besluttet at supplere de gamle fine ting med fine NYE ting. Nye, som i fabriksnye, splinternye og funklende nye.
Det er der flere årsager til
Den første er, at det er meget meget meget lettere at håndtere end unikating (når vi sætter en gammel kommode til salg på vores site, så er der meget arbejde med at få den fotograferet og beskrevet, og når varen er solgt, skal man på den igen med næste kommode....). Og ja, vi er ved at blive lidt dovne i det.....:-)
Den næste årsag er, at det trods alt ER de færreste der udelukkende indretter sit hjem med gamle ting....langt de fleste (bortset fra museer) kombinerer nyt og gammelt. Og resultatet bliver faktisk BEDST når man kombinerer. Bl.a. fordi det giver en flot effekt at stille fx 3 ens potteskjulere eller fattigmanssølvstager ved siden af hinanden på et smukt gammelt bord, og chancerne for at finde tre ens potteskjulere eller stager er mildt sagt ikke gode.
Desuden er der SÅ mange dygtige designere, som frembringer de lækreste ting, som man ganske enkelt ikke kan FÅ vintage. Hvem har fx nogensinde hørt om vintage gummistøvler str. 36-41? Eller vintage bloklys? Eller hvad med vintage brødristere? Nej, vel? Men det er jo ting vi skal bruge, så derfor er det noget du i fremtiden vil kunne finde her hos os, så du kan kombinere dine vintagekøb med uundværlige nye ting. Og vi lover at vi ”holder stilen”, så tingene passer sammen, det er klart. Det vil altså stadig være håndplukkede ting. Og vi lover at finde noget af det der ikke findes på hvert gadehjørne....Desuden vil der komme (næsten) lige så mange gamle ting på sitet som der plejer. Det må da vist siges at være en ”win-win-situation”, ikke?

Hvad har du i vente?
Ind imellem er man heldig at finde en gammel smuk lanterne. Men at kunne tilvejebringe gamle antikke lanterner nok til at tilfredsstille bare een moderne husstand, det er nok en umulighed. Eller også en ekstremt dyr fornøjelse. Derfor kommer der også nye smukke lanterner på sitet. Og der kommer svenske jernkrukker. Og fil de fer ting. Og fugleredekasser. Og designer prismelamper. Men det kommer ikke på én gang, og det kommer ikke lige nu. Men det kommer. Især bliver det spændende at bruge det til at indrette showroomet/live butikken med de fine ting.

For knap en måned siden indførte vi at der kun bliver lagt nye ting på sitet om onsdagen (husk – det er onsdag i dag!). Vi synes det virker. Er du enig? kontakt@blandet-landhandel.dk

De første nye nyheder har prikker. Det er uimodståelige prikkede emaljebeholdere og emalje-lamper. Fra Fairytale Design, et dygtigt dansk designer team. Firmaet kunne desværre ikke love at de kunne fåes næste år. Men så må vi jo finde på noget nyt.

Desuden kan vi præsentere en af verdens bedste designer skrælleknive og julienne jern. De er så gode at man næsten ikke fatter det. Det er en genial gave idé. Se selv: Peel Appeal.

Og så vil vi forresten da lige gøre opmærksom på vores meget billige fragt – vi har ikke forhøjet priserne siden vi begyndte for små 3 år siden......Ferie på Bornholm
Vi har været (hjemme) på Bornholm.....og det var selvfølgelig SKØNT! Der er ikke noget der kan slå den smukke Bornholmske horisont. Og det blæste rigtig meget, så vi fik ekstra meget havluft for pengene. Hvis du også har lyst til en tur til Bornholm, så kan vi hjælpe med at skaffe et ORDENTLIGT sted at bo: Ferielejlighed. Der kommer også snart billeder af det yndigste lyserøde bindingsværks sommerhus ved stranden.
Haus å bestilla færgebilletter i raddi gou tid, ønte!

Nu håber vi du får en god og mild påske, og vi håber du får tid til at kigge forbi Blandet-landhandel.dk. Vi ses på nettet :-)

Mange (snart)forårshilsener fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk