Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Kære alle i det ganske land og også en hilsen til vore nordiske venner der læser med.SUPER DELUXE LOPPEMARKED Vi har igen i år været heldige, og er blevet en af de udvalgte der får en stand på årets SUPER DELUXE LOPPEMARKED i Øksnehallen. Et marked man skal gennem et nåleøje for at komme med til. Så vil du se giraffen, kan du se den her. Vi vil faktisk gerne se dig! Kom og hils på – så bliver vi så smilende og glade. Hvornår: Fre. D. 31. oktober fra kl. 17-21 Lør. D. 1 og søn. d. 2. november fra kl. 11-18 i Øksnehallen. Super Deluxe Loppemarkedet er et af de bedste markeder fordi der er så mange gode stande. Faktisk er designer Susanne Rützou en af initiativtagerne til luxus-markedet, fordi hun og en del andre kloge hoveder manglede et sted at afsætte bedre aflagte ting og sager. Vi håber at rigtig mange kigger forbi, og lover at vi for vores del vil gøre vores til at du får en god oplevelse. Vi tager en masse pelse med, Munkholm sæbe, kageforme, kludetæpper, støvler og en masse gode ting og sager som endnu ikke er på nettet. Og ja, emaljebrocher bliver der nok af. Stol på det.
Mandariner… Kender du det?: Du sidder i skumringen og kører i din bil, som ikke længere er så ny som du gerne ville have den var. Det regner lidt, og den fireårige har lagt et æbleskrog i askebægeret. Da hun var tre. Der ligger vist også en madkasse under det bagerste sæde, og selvom lugten ikke er decideret ubehagelig er den heller ikke ligefrem rar. Ungerne er lidt trætte og Netto havde ikke mere øko letmælk til din kaffe. Stemningen er lettere trykket. Men så finder en af ungerne det net mandariner du lige har købt - årets første. De får lov til at tage en, og pludselig dufter der lifligt i bilen – af mandarin. Kender du den der særlige ”duft-følelse” man kan få? Minder og velbehag på en gang, og det er virkelig rart. Man kan jo næsten kalde det aromaterapi, for pludselig kommer man næsten i julestemning, eller, man husker at denne mørke våde tid jo sandelig i den grad også har sine kvaliteter, hvor julen er noget af det bedste vi ved. Så er det pludselig alligevel ok at julen nærmer sig…. Tænk at sådan en lille mandarin kan vende stemningen fra gråtrist til forventningsfuld råhygge. Dygtig mandarin :-)

Den første julepynt Få nu ikke stress – lov det, men vi har altså lagt julepynt på sitet allerede, og der kommer straks mere, for vi har også allerede solgt en del. Vi skal have sorteret en del svensk julepynt, og så kommer de fineste ting på sitet. Uden stress. Vi når det vi når.

Den stærkeste boligtrend er den ”unikke stil” Alle vil gerne have en bolig der signalerer at de ting der findes i boligen er velovervejede og helst også unikke. Alle mulige skøre påfund får plads hist og pist. En udstoppet and ved siden af et billede af Chr. X med frue. Sådan har du det nok også og VI har det sådan. Og når man tænker over det, så er det paradoksalt og en slags selvmodsigelse. Vi er så meget ”mainstream” som man kan blive, jo flere unikke ting vi finder til vores bolig. Meget interessant! Vi vil alle gerne være anderledes og så bliver vi vældig fælles om at være anderledes. Det er ikke kun i vores private boligindretning vi hos Blandet-landhandel.dk går efter det unikke ”det-finder-du-ikke-på-ethvert-gadehjørne”. Også når vi finder varer til butikken går vi efter HELT særlige ting. Derfor henleder vi venligt men bestemt din opmærksomhed på at vi faktisk har mange varer der er meget egnede til både kalendergaver og julegaver. Prøv at klikke igennem sitet – det skulle være mærkeligt om du ikke fandt noget. Vi pakker gerne ind for dig (vi pakker altid fint ind!) og sender direkte til modtageren. Og hvis du alligevel er i tvivl om det nu er det rigtige… ja, så er der jo det gode gamle gavekort. Fås i alle størrelser. Og finder du noget DU ønsker dig, ja, så sender du bare linket til dem der giver dig gaver (eller burde gøre det) – så får du nok det du ønsker dig. Det er så nemt på nettet, ikke?Er du i bageform? Vi bliver lige nødt til at vise jer billeder af nogle kager som man kan bage på 10 minutter – i en af vores nye Bundtforme. De er simpelthen så geniale! Nemme at have med at gøre og så smager de fantastisk. Smør, æg, sukker, banan og vanilje er som bekendt svært at ødelægge… Vi har nemlig fået 5 nye bageforme på programmet – deriblandt noget til alle drenge (i alle aldre) – en form som giver 8 forskellige biler. Og så er der tog-formen – lokomotiv og 8 vogne. Alle forskellige. Og en tredimensionel bikube form. Der kommer også meget snart en rigtig ”Hans og Grethe kagehus” form. De er så FINE!! Der er så småt trængsel i højskabet hvor vi opbevarer bageforme her i huset, for vi har alle formene selv, og har afprøvet dem og optimeret opskrifterne så du bare kan gå i gang med at frembringe kagekunstværker med din egen Bundt bageform. De er nemme at få til at lykkes og det er en given succes! Vi ses måske i Øksnehallen… ja! Kom og sig hej.

Hyggelige efterårshilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk