Gode nyheder fra Blandet-landhandel.dk

Kære alle gode nyhedsbrevsmodtagere :-) Hvor er det godt vi ikke er journalister for et af de store nyhedsmedier, for så ville dette nyhedsbrev være fyldt med bål, brand og bange anelser. Rentestigninger, bankkrak, inflation og prisstigninger. HELDIGIVIS er vi bare en stille og rolig netbutik, der på trods af tiderne i sandhed har rigtig GODE NYHEDER. Igen. Må vi præsentere: Flere lækre pels capes, (til skuldrene hvis det er køligt), masser af bondemøbler og retro møbler og som noget helt nyt: Tapet i lange baner. Tapet til børn, gammeldags tapet og moderne fotostater.Pels cape og stola En pels cape (eller stola, som de også kaldes) er en rigtig god ting. Hjemme eller på arbejde kan du bruge den som et hyggeligt og blødt luksus sjal, og skal du til selskab, cocktailparty, fest eller i operaen, er det uden tvivl altid en succes at tage en cape over skuldrene. Kjolen bliver pludselig helt underordnet, da capen helt stjæler billedet. Og det er jo ikke så ringe endda, hvis man gerne vil genbruge en kjole
Tapet i lange baner Vi har endelig fået forhandlet os frem til en super aftale, sådan at vi nu kan tilbyde jer at købe det mest fantastiske tapet fra DURO over nettet. Så vi håber du har lyst til at kigge forbi og se de fine mønstre. For når man kan købe tapet over nettet, er der ikke langt fra tanke til handling. Og check lige priserne, for de tapeter vi har valgt er ABSOLUT ikke dyre. Til gengæld er de af bedste kvalitet. Det bedste er at klikke forbi www.durosweden.se og se tapetet på skærmen, de har en genial tapetvæg hvor du kan skifte mellem de forskellige tapeter og borter og se det hele sammen. Vi siger det lige igen: Det er en GENIAL måde at se tapet på. Du finder tapetprogrammet her: Kig dig omkring i din bolig, og tag dine vægge i nærmere øjesyn. Der er søreme nok en eller flere rum der kunne trænge til at blive piftet op. Og selvom alle boligmagasiner lovpriser tapet og fortæller dig at det er hot og trendy, så er det alligevel de færreste der har taget springet. Men LOV OS at du ikke bare trækker på skuldrene nu, men TÆNKER over det, for tapet er ganske enkelt fantastisk. Du ved det måske allerede, men vi forklarer lige lidt mere om HVORFOR tapet er så genialt: Tapet kan som intet andet skabe stemninger i din bolig. Gammeldags mønstre spiller sammen med gamle møbler og skaber et miljø hvor tingene går op i en højere enhed. Moderne tapet og designer møbler er også en heldig cocktail.

Sådan gør du: Tapetser en enkelt væg: Hvis du sætter tapet på den ene af væggene i et rum, får rummet meget mere liv. Denne idé er særligt god hvis man har set sig lun på et af de mere sprælske tapeter som måske ville være for voldsomme i et helt rum. Tapetser med bort: Del dine vægge op (brug ”det gyldne snit” – man deler væggen op i 3 dele) og mal den ene del og sæt tapet på den anden, ELLER brug to forskellige matchende tapeter, og i grænsen sætter du en bort eller en liste. Det skaber en illusion om paneler, og er generelt bare fantastisk flot. Man kan også sætte tapetborter op på malede vægge. Både midt på væggen og foroven. Det giver også en fin effekt. For tapet har en iboende stemning som på en ganske særlig måde løfter rummet. Et rum bliver på en måde mere ”færdig-møbleret” af tapet og ser øjeblikkeligt ud af mere. Hvad enten stilen er moderne, gammeldags, sprælsk eller rolig, så får du SÅ meget mere med tapet.

Hvad siger du så? Tænk nu over det og lad idéen vokse. For i Danmark har det siden 70’erne været maling maling maling og maling, og det tager måske derfor lidt tid før tapet dukker op på nethinden når man tænker vægge….. I Sverige har man alle dage brugt tapet, og gør det stadig. Og check lige prisen – det er faktisk rigtig BILLIGT! (Altså, det er ikke et billigt tapet, det koster bare ikke en herregård.) Noget andet der ikke koster meget er vores fine gamle ødegård ”Gröndal”. 475.000,- for en helt helt uforstyrret skønhed. Se mere her:Fragtfrie dage En god bekendt siger vi skal holde fragtfrie dage, for det er sådan noget man gør når man har en netbutik. Så, kære kunde, fra den 18-26. september leverer vi møbler fra kategorien ”store møbler” HELT fragtfrit ( i danmark og kun til brofaste øer). Men kun til nyhedsbrevsmodtagere – dvs. du skal skrive til os i beskedfeltet at det skal være fragtfri levering. Det er en idé vi ikke selv har fået, så vi er meget spændte på hvad der sker i ”test-perioden”. Pelse sendes som sædvanligt også fragtfrit. Og så kan du nu igen få Trouville havemøbler – de har været udsolgt fra producenten, man kan nu fås i begrænset mængde. Det fejrer vi med et tilbud – du får 10 % på det hele. Og som altid vil vi gerne opfordre dig til at skrive (eller ringe) til os hvis der er noget du synes vi mangler. Vi vil så gerne være en velassorteret landhandel, ser du. Så, nu vil vi gå ud og sætte alle vores sparepenge i kakao aktier og håbe på klimaforandringer der skaber efterårs-kakao-stemning i hele verden, for intet er bedre om efteråret i Skandinavien end skovtur med efterfølgende varm kakao.

Mange kakaohilsner fra Peter og Katinka, Blandet-landhandel.dk