Archive for ◊ November, 2008 ◊

Author:
• Saturday, November 01st, 2008

Formålet med denne blog er bl.a. at fortælle de mange rare mennesker der kigger forbi Blandet-landhandel.dk’s site MERE om de ting og sager vi har på sitet, konkret, men også om hvordan det er at drive Blandet-landhandel.dk i almindelighed.

I en blog kan man nå ud til alle interesserede og gøre det uden at genere de der IKKE ønsker en halv roman hver gang de skal købe et kludetæppe. For de findes, men der findes også mange der gerne vil kende detaljerne og som gerne vil kontakten.

Desuden er denne blog, som selve sitet, endnu et must. For vi har en masse på hjertet. En HEL masse. Der er derfor en del på bedding her i bloggen. Nye indlæg kommer hver gang nogen eller noget letter på låget og lader et indlæg slippe op af den evigt snurrende gryde.

Idéerne til indlæg er mange. Indlæggene findes så at sige allerede.  De  mangler faktisk bare at vi mobiliserer 10-fingre-systemet og får tastet færdigt….

Det er KLART at vi ønsker så megen respons som muligt. Både fordi det er hyggeligt, men også fordi tovejs kommunikation altid er lærerig. Så kom glad hvis du vil være med her.

Det skorter ikke på gode dybe og interessante blogs, og da døgnet kun har 24 timer, har vi tænkt os at begrænse os mest muligt. Men i øvrigt vil vi flyde med strømmen og se hvad der sker og iagttage hvor denne blog fører os hen. Det bliver spændende. Håber der sidder ligesindede derude bag skærmene som vil være med. Nøgleordet er, og vil altid være: Ingen fordomme.

Med hyggelig hilsen og smil

Katinka, Blandet-Landhandel.dk