Archive for ◊ April, 2009 ◊

Author:
• Sunday, April 19th, 2009

Kære alle

Midt i det skønne spirende grønne skal du lige have nogle gode tilbud fra den Blandede landhandel

Vi har været i Sverige og hente nye gamle ting og sager. Det blev til en hel karavane på vej ned gennem Sverige – fyldt til randen med ting. Det kommer til at tage lang tid at få det hele lagt på sitet – for der er VIRKELIG meget. Og der er meget godt….så kig forbi med jævne mellemrum – der kommer nyt på sitet næsten hver dag for tiden. Øverst i menubjælken klikker du på “sidste nyt” – så kommer du til alle nyhederne.

GardenGirl tøjet er virkelig blevet godt modtaget – men det vidste vi faktisk på forhånd at det ville – for det er så genialt! Aldrig før har man kunnet få så lækkert og gennemført arbejdstøj/havebukser til kvinder. Og at man kan få en overall i børnestørrelse kunne man konstatere forleden, da vi havde fire prinsesser løbende rundt i haven – alle iført GardenGirl overall….ikke et øje var tørt :-) Klik her for at se mere GardenGirl

Wildlifegarden har lavet den FINESTE postkasse vi nogensinde har set – et hus, hvor der ved siden af hoveddøren selvfølgelig sidder en postkasse. Heldige postbud. Det må alt andet lige være sjovere at løfte taget på sådan et lille hus…. Fås i Rød og hvid. Se den hvide her: POSTKASSE

Med alle de varer der venter på at blive lagt på sitet er vi nødt til at rydde op…vi er ikke meget for det, men har alligevel gjort det.  Derfor er der nu (mindst) 50 varer nedsat til 50 %. Du finder dem under “tilbud”. Vi går i gang med at lægge dem på sitet så snart dette nyhedsbrev er sendt, så vi er sikre på at ingen har kunnet “tyvstarte”.

Kom og se vores hyggelige butik

Nu har vi haft åbent nogle gange i “live” butikken. Det er rigtig hyggeligt. Vi arbejder på at få vedtaget faste åbningstider, som så vil blive offentliggjort på forsiden af sitet, men indtil det har været til afstemning i plenum, er du hjertelig (virkelig!) velkommen til at ringe og fortælle hvornår du kommer forbi – for så holder vi åbent her på Baunekjærsgård, i den gamle stald. Hos Blandet-landhandel.dk Adressen er Nakkedamsvej 90, 4050 Skibby, tlf. 21917600.

Så kom forbi og mød andre af vores flinke kunder

Spirende hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment