Archive for ◊ September, 2009 ◊

Author:
• Wednesday, September 30th, 2009

En kort besked fra den hyggelige blandede landhandel :-)

Sagen er den, at vi troede vi kunne genbestille Nordic Ware’s fantastiske Bundt bageforme efter forgodtbefindende….det er IKKE altid tilfældet! Det viser sig nemlig at flere af dem udgår. Og da vi har givet udtryk for at det var noget man kunne “opdage” i butikken og så efterfølgende ønske sig (eller vende tilbage efter), må vi hellere råbe vagt i gevær. Så, det er trist, men sandt at der kun er ganske få “solsikker” tilbage. De små isvafler er allerede udsolgt.

Til gengæld har vi fået alle andre forme hjem i rigelige mængder – og den nye rosenform med 12 små roser er, sagt på jysk, slet ikke så ringe endda…(med vores fine opskrift der er hemmelig for alle andre end “Bundtkageforms ejere”…). Du finder Nordic Wares fantastiske forme her.

Man skulle måske ikke lige tro det, men faktisk kan du nu også købe støbejerns badekar med løvefødder hos Blandet-landhandel.dk. Som et introduktionstilbud får du en lækker portion Munkholm produkter så du straks kan komme i gang med at bade på behørig vis.

Vi lægger løbende nyt på sitet – meget snart kommer der en masse vintage pelse til rigtig RIGTIG gode priser.

Det var slut herfra – HUSK at vi har åbent i butikken meget ofte – åbningstider fremgår af forsiden…se selv HER!

Kh Katinka

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Wednesday, September 16th, 2009

Vi må hellere krybe til korset og indrømme det…også selvom du nok har lagt mærke til det. Vi har holdt en pause med at fotografere varer og lægge dem på sitet. Det er der flere grunde til. Det er fordi vi har været ekstra meget i Sverige i år, og desuden har prioriteret at få varer på plads i butikken. Den er nemlig slet ikke så lille. 100 kvm tager lang tid at fylde op med ting og sager, især når der hele tiden bliver solgt af det så man skal lave det hele om igen…

I næste uge er der åbent i butikken hver dag, undtagen torsdag eftermiddag. Der er masser af ting som du ikke finder på sitet. Vi er nemlig blevet lidt (for) magelige, fordi det altså er sjovere at sælge porcelæn og glas fra butikken.

Der er fantastisk nyt fra Munkholm…Jeg har længe længe længe drømt om et duftlys med vanille. Nu er det her. Det dufter så man straks får lyst til at hente en ske – bare en lille en – og liiiiiiiige smage lidt. Der er flere Munkholm nyheder på vej – bl.a. den lækreste læbebalsam. Sådan en som børn kan tåle, og som virker.

Det er altid lidt underligt at skrive at der er nyt på sitet, når det rent faktisk også er gamle ting det drejer sig om. På den anden side ved du jo godt hvad der menes…

Vi har flere hundrede kludetæpper på lager. Der er slet ikke plads til dem alle, hverken på sitet eller i butikken. Vi køber altid kludetæpper – de er jo så helt igennem uimodståelige. Nogle af dem kan du se på sitet, hvor vi til vores overraskelse forleden så at der var helt udsolgt af kludetæpper. Det havde vi ikke lige været opmærksomme på i sommervarmen. Klik på sidste nyt, så kan du se dem. Der er flere på vej. Du skulle også lige kaste et blik på det uovertrufne slagbord vi fandt i Sverige….

I samtlige af de sidste 23 nyhedsbreve vi har fået fra forskellige der nu engang sender sådan nogle ud, står der, at: “nu går sommeren på hæld og at det er lidt trist, men at efteråret også er dejligt og at nu er der nyt på siden ” etc.etc.etc. Uanset hvor rigtigt det end måtte være, så er det lidt kedeligt som nyhedsbrevsmodtager at læse den besked for 23. gang. (Der gik helt sport i at tælle tilsidst). Så hvis der sidder nogen derude som selv skal til at forfatte et nyhedsbrev, så ville det være forfriskende om der ikke stod det samme i det, som i alle de andre. Det gælder i øvrigt generelt – at det er lidt mere spændende når det hele ikke er så ens. DERFOR bringer vi her et par billeder fra Knuthenborg, hvor vi var forleden. Et fantastisk sted. Har du ikke været der kan vi anbefale det i allerhøjeste grad! Ha’ det godt – du hører meget snart herfra igen, for nu sker der nemlig snart en masse. Hyggelige hilsner fra Katinka.

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, September 15th, 2009

Sådan ser det ud nu, foran vores gamle gule gård fra 1858….skiltene er endelig kommet op. Butikken har åbent rigtig ofte, fordi vi jo har åbent når vi er hjemme, men for en sikkerheds skyld må du hellere ringe hvis du kommer langvejs fra. Tlf 2191 7600.

Category: Velkommen  | Tags: , , ,  | 2 Comments