Archive for ◊ January, 2010 ◊

Author:
• Tuesday, January 26th, 2010

Til at blogge! Der findes SÅ mange rigtig gode svenske blogs der handler om boligindretning. Man kan sidde i timevis foran skærmen og lade sig fylde med det ene fine indtryk efter det andet. Længere nede får du et link til en lille vejledning til dig der ikke er vant til at læse blogs på nettet. Og jeg linker også til nogle rigtig gode blogs.

Under nyheder på sitet finder du lige nu en masse fine gamle og dekorative vintage hatte. Hatte er en god ting, for de gør dig i godt humør (folk griner altid når de prøver hatte i butikken!) og har du ikke lyst til at gå med hat, så er de noget af det mest dekorative du kan forestille dig.

Her ser du en nyhed fra Munkholm…de kendte lækre håndlavede cremede sæber i den fineste indpakning. Hun kalder dem “vintage sæber”…Så fine, og en perfekt gave. Gode at have liggende så man altid har en fint indpakket og meget anvendelig gave. Du finder dem her: Munkholm – luksus for krop og sjæl.

Og så til en anden god nyhed:

Vi har nu fået de fineste FINE pashmina sjal / kæmpetørklæder i butikken. Vi fik dem hjem lige før jul, og har allerede solgt rigtig mange af dem. De er så ganske utrolig smukke. Blød varm pashmina (cashmere uld) med de flotteste broderede blomsterranker. Vi er de eneste i Danmark der sælger disse overdådige sjaler, så vi har ikke tænkt os at gå stille med dørene! Tørklæderne /sjalerne findes i flere forskellige farver og mønstre – de kommer på nettet i morgen. DEM FINDER DU når du klikker LIIIIIIIIIGE HER.

Ikke alene er kæmpetørklæderne varme og smukke, men når du køber dem er du med til at støtte en god sag. Overskud fra Ingrids salg bliver sendt direkte til en lama i Nepal, og, som Ingrid selv siger, varmer tørklæderne derfor i dobbelt forstand fordi:

“I tæt samarbejde med lokale Tibetanere – hjælper vi

økonomisk med bidrag til lægehjælp, til undervisning

og til etablering af små forretninger. Alt sammen noget,

som vi ønsker skal bidrage til opfyldelsen af de fælles håb”

Du kan læse mere om det fantastiske projekt her: Didis.dk

På et tidspunkt blogger vi meget mere om Ingrid…for det er en utrolig kvinde, som I vil elske at høre mere om….Det lover vi jer!

Og nu vi er ved at blogge: Hvordan kan det være at svenskerne og nordmændende blogger så meget mere end os danskere? De er helt vildt dygtige til det, også! Klik HER. så får du mine råd til hvordan blogs kan bruges!

Hvis du er interesseret i at se masser af fine billeder af forskellige boligindretninger hist og pist, så får du en FEST på de svenske blogs.

Vi husker jer lige på at fragten stadig kun er 49 kr. (pakker) UANSET hvor meget du køber, og møbler fragtes til hele Danmark (brofaste øer) for kun 250 kr. Pakkerne leveres hjemme hos jer – så der er ingen kedelig tur på posthuset!

Hvis du sidder og læser med stadigvæk, så er der et godt tilbud til dig! Du kan købe et pashminasjal for 400 kr., hvis du i beskedfeltet skriver Nyhedsbrev i din ordre. Normalpris 549, så du sparer 149 kr.!

Drømmer du om et badekar på løvefødder, kan vi fortælle at de nu er på lager, og kan leveres super hurtigt. Du får en pakke lækre Munkholm produkter med i købet. Så skulle der være basis for en hjemmespa oplevelse af de helt store.

Ha’ det nu hyggeligt.

Kh Katinka

Author:
• Tuesday, January 26th, 2010

Nu skal I bare se!

Disse links er til nogle fine svenske blogs:

Jeg har lige opsagt to abonnementer på magasiner om boligindretning. Årsag: Jeg fik dem ikke læst. De nærmede sig mere og mere en stil jeg har svært ved at forholde mig til, og jeg havde ikke tid til at læse dem, opdagede jeg pludselig, for jeg ville meget hellere fordybe mig i nogle af de mesterlige blogs der ligger og venter på nettet. Det morsomme er nemlig, at jeg er HELT vild med den “svenske stil”, som svenskerne paradoksalt nok kalder den “danskfranske stil”. Sjovt som græsset altid er grønnere…

KLIK på billederne ovenfor,

så kommer du til deres blogs,

og så vil du forstå hvad jeg mener.

Sådan gør jeg:

Jeg har nogle favoritter. NOGLE af mine favoritter finder du links til her, men ikke alle, for der er SÅ mange at man bliver helt ør (af glæde). Jeg har valgt nogle af de blogs som jeg holder meget af, og som jeg ved linker til en masse andre fine blogs. Jeg lover, du kommer ikke til at kede dig.

Nogle af disse favoritter er gemt i mine bogmærker, andre har jeg tilmeldt www.bloglovin.com. Når du først er inde på en god blog, hvor bloggeren har samme (gode) smag som dig, linker den blog som regel til en HEL masse andre gode blogs. I starten mister man næsten helt overblikket, fordi der er så mange GODE, og man gerne vil have det hele med, så derfor råder jeg dig til at undersøge EN blog ad gangen. Når du kan se om vedkommende blogger har noget at byde på der interesserer dig, kan du vælge at gemme den blog så du kan finde den igen i “Bloglandia”. og så går du ellers i gang med at lade dig inspirere.

Nogle bloggere bruger KUN egne fotos (respekt!) mens andre surfer rundt hos andre og viser sine læsere hvad de har fundet. Andre igen blander. Og det hele er godt.

Jeg bruger “bloglandia” til inspiration, energikilde og til at få idéer til hvad der skal ske. Og det gør mig glad. Når jeg finder nogle fotos jeg finder særligt interessante med idéer jeg er helt vild med, så gemmer jeg billedet. BEMÆRK – alle fotos er per definition private. Bruger du dem til noget som helst andet end at kigge på privat, så er det det samme som at stjæle. Mange tror at det er helt ok at kopiere billeder og bruge e.g. på sit eget site eller blog – MEN! Det er det ALDRIG uden tilladelse. Men som sagt har jeg en privat lille mappe med ekstra fine billeder. og undskyld mig, men det er altså bedre end livsstilsmagasinerne, for her har du dem digitalt, og kan gemme dem i mapper som “idéer til køkken” etc etc – kan du se meningen?!

Når jeg finder en blog jeg særligt godt kan lide, så læser jeg de fleste indlæg fra en ende af. Tidskrævende, men meget meget udbytterigt.

Jeg ved der findes flere hundrede gode blogs i Sverige og Norge (og tusinder af andre blogs, i hele verden) – men hvad med Danmark? Her blogger vi om politik og debatterer debatter og blogger sågar om at blogge (som jeg gør nu!) men HVOR ER ALLE DE DANSKE BLOGS der skulle handle om INDRETNING?

Kig dig omkring på de blogs du finder links til her – billederne ovenfor er links, og HYG dig med det, mens du har in mente at mange af de blogs du læser her er skrevet af erfarne bloggere der har øvet sig i årevis….

Hvis du på nogen måde kan se idéen i at blogge, når du nu lige får kigget dig omkring, så synes jeg du skal begynde at blogge! Det er rigtig sjovt, og helt privat får man jo en decideret WEBLOG (som forkortes til blog…), altså en slags fortegnelse over alt det man foretager sig, eller det man nu vælger at vise.

Alle kan blogge – det tager kun 4 minutter at sætte en blog op – det er SUPER nemt. Jeg HÅBER du kan se idéen…

Jeg bruger www.Wordpress.com, fordi jeg har brug for de grafiske muligheder man har her, men de fleste blogger på www.blogspot.com.

Her kan du læse mit allerførste indlæg her på bloggen: BLOG hos Blandet-landhandel.dk

Rigtig rigtig god fornøjelse! Vi blogges ved! Kh Katinka

og så lige et par links mere…jeg kan slet ikke stoppe….

Author:
• Saturday, January 23rd, 2010

I dag skulle et stort gammelt 1700-tals skab flyttes fra lageret. Oven på det lå såmænd et lille sødt sybord, som vi engang for år tilbage fandt i Sverige. Sommetider skal det gå hurtigt med at læsse varer af, og derfor har vi heller aldrig kigget efter hvad bordet egentlig gemte på…det gjorde jeg så i dag. Jeg skal lige sige at jeg ikke blev skuffet! Der lå masser af fine fine vintage blonder, i pæne sirlige ruller med bånd om. Styr på sagerne, var der, i det lille sybord. Op med blonderne i et gammelt trækar med jernnitter. Og nu ligger de der og nærmest RÅBER at vi skal hænge flere hylder op, så de kan komme til at pryde hyldekanterne. Selvfølgelig skal de det. Vi hænger hylder op i morgen.

Billedet kan klikkes større. Så ser man bedre.

Sjovt som man pludselig finder ting man har gået og tænkt på. Jeg har nemlig lige SET en masse smukke gamle blonder hos Honning og Flora. Kig på Rikkes blog, som du finder her: Honning og Flora

Kender du til spændende og inspirerende blogs (eller har du selv en blog) så hører jeg gerne fra dig – jeg er ved at skrive et indlæg om anbefalelsesværdige blogs.

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka

Forresten…se lige hvad der sker når man tager grene fra det japanske kirsebærtræ ind…KNOPPER! Hurrah.

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Wednesday, January 13th, 2010

Januar UDSALG

Det er tydeligt at mærke, at der er en forventning om at vi holder Januar-udsalg – så selvfølgelig gør vi det. Det skal jo ikke hedde sig!

Kig ind her: TILBUD – og se at du kan spare op til 50 % hist og pist. Måske er lige netop noget af det du har haft i kikkerten sat ned…Og hvis det nu ikke er – så kan det måske blive det, hvis du beder om det. Husk at det er et privilegium du har som nyhedsbrevsmodtager. Hvis du kender nogen, der kunne have glæde af det tilbud, så må du videresende nyhedsbrevet til dem…værre er det heller ikke.

DESUDEN får du som nyhedsbrevsmodtager et særtilbud her: Vi giver 20 % på vintage pelse i denne uge, hvis du skriver “Vintage pels” i kommentarfeltet. Tilbuddet kan ikke gælde håndværkertilbuddene (dem der ligger i kategorien “med kærlig hånd”), for så er det ikke sjovt mere.

Hvis jeg ellers kan få det til at virke, får du her et link til vores Facebook gruppe. Tilmeld dig der, og send videre til alle dine søde venner (og kun de søde!) og når medlemstallet rammer 300 begynder jeg at lave nogle gode særtilbud via Facebook. Det tror jeg faktisk bliver RIGTIG godt! Der er vistnok 92 fans lige nu.

Du får lige et billede af nogle islanterner vi har stående på gårdspladsen…de er så fine! Så vi håber på frost…ellers smelter de.

Ha’ det januar-hyggeligt. Kh Katinka

Category: Nyhedsbreve  | One Comment
Author:
• Sunday, January 10th, 2010

Viser jer lige et billede af noget af det der fylder rigtig meget her for tiden….Pelspuder, gevirer og masser af amaryllis. Efter at julepynten kom væk, er der MASSER af plads i vindueskarme og på borde rundt omkring, til nogle af alle de ting som forskønner tilværelsen. Lige så fint og smukt som den gamle antikke julepynt, men på en helt anden måde. Det er svært at lade være med at vælge hvide nuancer. Måske fordi der er så lyst udenfor pga sneen. Herligt er det også at få blod på tanden igen og lyst til at der skal SKE en masse. Så nu flytter vi om på møblerne. Det bliver godt! Forandring fryder. Pelspuderne er syet af vintage pels rester, og de er aldeles pragtfulde. Der kommer flere på sitet så snart de er blevet fotograferet, hvilket i.ø. er svært at gøre på en interessant måde…Håber det alligevel fremgår HVOR lækre og bløde de er.

Kh Katinka

Author:
• Sunday, January 03rd, 2010

Kære alle – godt nytår!

Jeg glæder mig. Elsker at begynde et nyt år med behørig mere motion og slanketur (fik Wii fit plus i julegave…) og stor fokus på nytårsforsæt i massevis. I år er nytårsforsættet at HOLDE forsættet…hele året! Ikke kun til engang i februar, men blive VED! Struktur må være den overordnede betegnelse. Hvad er dit nytårsforsæt?

Blandet-landhandel.dk har fået en rigtig fin aftale med Danmarks flinkeste fragtmand. Så nu kan vi tilbyde super lave priser og super god service. Tahdaaaaaah!!! Til hele Danmark, dog kun brofaste øer, kan vi nu levere pakker for 49 kr., og møbler for 250 kr. Og det bedste er, at fragtmanden leverer hos dig, privat, når du er hjemme, så du aldrig mere skal ned og stå i kø på posthuset for at hente din pakke! Det har vi faktisk ikke set bedre noget andet sted….så vi er temmelig tilfredse. Håber du bliver glad for ordningen, som har kørt siden november, og som nu fungerer perfekt.

Du kan læse mere om de nye handelsvilkår her på bloggen, i et nyt indlæg som, sjovt nok, hedder “handelsvilkår”.

Og ENDELIG endelig har vi også fået opdateret sitet med en ny “om os” tekst. Den anden var temmelig forældet…Den reviderede tekst finder du HER

Blandet-landhandel.dk har nemlig ikke holdt ferie hele tiden. Vi har arbejdet med en masse programmering og en masse fotos. Det kommer du til at se mere til på bloggen, så kig forbi den engang imellem.

Jeg lover at der snart kommer nye varer på sitet. det er ikke lysten der mangler, men den evige mangel på sekunder, minutter og timer.

Vi har også planer om et januar udsalg, og du har mulighed for, som nyhedsbrevsmodtager/bloglæser, at gøre en god handel allerede nu. I stedet for at VI skal bestemme hvad der skal ned i pris, overlader vi den opgave til dig. Så send en mail med en udsalgsforespørgsel – så finder vi en pris der passer! Det tilbud gælder indtil 1. februar 2010. Skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk.

Rigtig godt nytår, 2010. Pas på dig selv og dine!

Nytårshilsner fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Saturday, January 02nd, 2010

Hvordan skrider man til handling?

1) Læs her om vores LAVE PRISER på LEVERING

Blandet-landhandel.dk sender næsten alle varer med Danmarks bedste fragtmand. Han leverer hos dig indtil kl. 20, så du undgår en seddel i postkassen og en tur på posthuset. Er du ikke hjemme ved levering ringer han og aftaler nærmere med dig. Så nemt!

ALM. PAKKER: 49 kr.: Mindre ting sender vi med flink fragtmand for kun 49 kr. UANSET hvor meget du har købt. Har du købt noget du gerne vil have sendt med posten i en flad kuvert, er det en god idé lige at skrive det i beskedfeltet, så kan vi fratrække en smule.
Som ex. på pakker der henhører under denne kategori kan vi nævne: Tapet, pelse, smykker, og måske små møbler, afhængig af størrelsen.

MØBLER og STORE TING: 250 kr.: Brofaste øer og Bornholm: Møbler og andet der skal fragtes koster kun 250 kr. at få leveret, uanset hvor meget du har købt. Kontakt os hvis der er noget du er i tvivl om, så finder vi en løsning, tlf. 2191 7600 eller kontakt@blandet-landhandel.dk
AFHENTNING HOS OS: Du er ALTID velkommen til at hente dine varer i butikken. Det tør vi godt love altid betaler sig….Butikkens åbningstider fremgår af forsiden, som opdateres jævnligt, og vil du være helt sikker ringer du bare på 2191 7600 og får en aftale.

Vi sender glad og gerne til både Norge Sverige, Deutschland und alles. Læs mere nedenfor under punkt 2.

VIGTIGT! Sommetider er fragtsystemet kodet forkert, eller vi har tastet fejl, og så fratrækker vi altid manuelt den for meget indbetalte fragt! Køber du fx 3 ruller tapet, og fragten bliver udregnet til 160 kr., ved en fejl, så koster det alligevel aldrig mere end 49 kr.!

Leveringstider: Vi sender ordrer flere gange om ugen, så der almindeligvis går ca. 2-4 dage, og så har du dine varer, med mindre det er en bestillingsvare, som fx. noget tapet. Vi bestræber os altid på at få sendt ordrer så hurtigt som muligt, men har du behov for ekstra haste levering skal du lige ringe til os på 2191 7600, så du er helt sikker på at vi ikke er i Sverige og henter varer etc.

ENGANG imellem har vi gratis fragt og porto….til de der er tilmeldt nyhedsbrevet eller læser bloggen. Har du tilmeldt dig??

Det er nemt og tidsbesparende
Som du kan læse dig frem til her, er det jo rigtig nemt for dig at handle hos os! Og så er det rigtig hyggeligt at få leveret vores fine pakker, for vi gør faktisk meget ud af at det skal være en rigtig god oplevelse ud over det sædvanlige at handle her.


Sitemap/index

Oversigten her viser hvor du kan læse om de forskellige emner:

1) Alt om levering

2) International customers – salg uden for Danmark – contact us for translation

3) GODE RÅD om at handle hos Blandet-landhandel.dk

4) Hvordan gør man – trin-for-trin vejledning

5) Generelt om internethandel – LÆS de gode råd!

6) Fortrydelsesret7) Dankort betaling – Visa m.fl. – sikkerhed på nettet – bare rolig!

8) Kedelig jura – ALT DET MED småt

9) NB: Får du nyhedsbrevet? Læser du bloggen?2) Salg uden for Danmark – international customers:

Kunder uden for Danmark, (for english – contact us, please – shopping with us is usually possible from all over the World…)

Vær hilset i alle de nordiske lande! Hyggeligt du kiggede forbi :-) Det betyder nok at du også er glad for den lyse nordiske stil og stemning. Den er vi i Norden verdensberømte for, så lad os sammen være stolte over vores fælles gode smag.

Vi sender gerne til hele Skandinavien, ja hele Norden, men fragten er noget højere end når vi sender indenrigs i Danmark. Læs med her, kære naboer, hvis I er interesserede i at handle hos os, for det er ganske enkelt.

Hvis du er interesseret i en ting der kan sendes med postvæsnet, går du bare i gang som vanligt, og indtaster dit postnummer og/eller dit land, så bliver du inden du godkender din endelige ordre oplyst den endelige fragtpris.

Kort fortalt koster det ca. 29 kr for et brev op til 250 g og 199 kr for en pakke på 5 kg. til Sverige,Grønland og Norge. Til Færøerne koster det 165 dkr. Prisen bliver udregnet helt automatisk og kan ses når du bestiller varer. Større ting, møbler etc. der ikke kan sendes med posten, skal fragtes. Kontakt os for at få oplyst priser for fragt (åkeri).

Fragtprisen vedrørende ting der skal fragtes af en fragtmand varierer. Vi arbejder for tiden på at få en aftale i stand med et internationalt flyttefirma eller fragtfirma. Så har du fundet møbler du gerne vil købe, så send os blot en mail kontakt@blandet-landhandel.dk – så skal vi sørge for hurtigst muligt at finde en fragtpris. Fragtprisen bliver tålelig hvis du selv har mulighed for at møde fragtfirmaet ved en motorvejsfrakørsel eller i en større by. Allerbedst er det naturligvis når flere slår sig sammen og bestiller samlet eller et stort parti….

Spørgsmål/frågor?? Så ringer du bare (+45)21917600.


3) GODE RÅD OM AT HANDLE

HOS Blandet-landhandel.dk


Læs her hvordan man gør her hos Blandet-landhandel.dk, altså hvordan systemet er ”tænkt”:

Vi har gjort det så let som muligt for dig, at handle hos os. Her får du lige et par gode råd med på vejen rundt i butikken:

Mens du kigger kategorierne igennem er det en god idé at klikke på køb-ikonet ud for en vare du er interesseret i, for så slipper du for at lede efter den igen, når du har besluttet dig for at handle. Der sker nemlig det, at når du klikker på ”køb” ikonet vil varen figurere i din ”indkøbskurv”, som ret beset er en liste over de varer du er interesseret i. Og bare rolig, der ryger ikke en ordre afsted med det samme – man skal endeligt godkende en ordre og bekræfte osv. før ordren afsendes. Så man kan roligt klikke på alle de varer man er interesseret i på sin liste over ting man har udset sig (listen kaldes ”indkøbskurven”), og så senere beslutte sig endeligt, og sende ordren. Når du logger på sitet (fx med dit tlf.nr.) vil systemet endda gemme listen til næste gang du logger på, så du ikke skal det hele igennem en gang til!

Søgefeltet: Når du skal søge efter noget her på sitet, så søg altid på et så kort ord som muligt, og aldrig i flertal…


Kig på alle billederne. Vi viser som regel mange billeder af hver vare, og billederne skjuler intet! Tekst og billeder beskriver den vare du får på bedste vis. Nogle netbutikker har kun en meget kort, næsten lakonisk, beskrivelse af en vare, og måske kun et billede….og, ja, så er det jo godt at der er fortrydelsesret hvis der er noget galt med varen.


Prisen afspejler varen. Sommetider i den høje ende, andre gange i den lave ende. Vi synes ikke man skal fylde sit hjem med ting fordi de har været billige, vi synes man skal købe det man VIRKELIG gerne vil have i sit hjem eller til sig selv. Alle de der impulskøb man foretager tit og tæt ender jo i værste fald som energislugende støvsamlende rædsler. Hos os vil en god antikvitet selvfølgelig ligge i den høje ende. Kvalitet og pris hænger altid sammen. Håndværkertilbud er som regel at finde i den lave ende.


4)  Hvordan GØR man? Trin for trin vejledning:


Klik på “køb” ud for en vare. Vælg om du vil handle mere, eller om du vil sende ordren. Når du har klikket på ”køb” ud for alle de varer du vil købe klikker du på “send ordre”.

HUSK: Købet kan fortrydes på et hvilket som helst tidspunkt i dette forløb indtil du trykker på knappen “Godkend ordre”.

NB: Hvis du har handlet hos os før kan du heldigvis hente dine allerede indtastede oplysninger ved at taste dit tlf.nr.

Det gør det jo lidt lettere….

Er du ny kunde indtaster du nu de oplysninger vi skal bruge for at kunne sende varen til dig, så som adresse etc. Klik på ”fortsæt”.

Nu guider systemet dig igennem nogle sider hvor du skal vælge forsendelses- og betalingsform. Du kan se fragtomkostningerne ved siden af afkrydsningsfeltet.

Der kan betales med Dankort, Visa, via Paypal, eller via bankoverførsel. (Ved bankoverførsel sender vi varerne når pengene kan ses indbetalt på vores konto). KONTO NR:: 0659 5367 562 724.

Når du har godkendt ordren, får du straks (efter ca. 45 sekunder!) en ordrebekræftelse.

Vi sender typisk 2 gange om ugen. Er det en hastesag så kontakter du os bare.

Hvis du har valgt selv at hente varen aftaler vi tidspunkt via E-mail eller per telefon 2191 7600.
Kontakt@blandet-landhandel.dk


5) Generelt om internethandel

– GODE RÅD –  NEMT , SIKKERT og HURTIGT


Måske er du lidt utryg ved at handle på nettet? Så læs med her:

Efter som du ikke har mulighed for at “se med fingrene”, men udelukkende kan se varen på fotos, ser vi det som en nødvendighed at beskrive varen så godt og frem for alt så ÆRLIGT som muligt. Er der skår i glasset, så beskriver vi det. Er der rustpletter og ormehuller, så beskriver vi det. Bliver du alligevel skuffet når du får varen, så ring eller mail. Vi finder så ud af en returløsning, for det skal jo ikke hedde sig! Der er altid fortrydelsesret ved køb over nettet, uanset om du har købt en æske tændstikker eller en jetjager. ALLE netbaserede handler er underlagt købelovens regler. Også auktionshusene!!!! De skilter bare ikke med det.

Generelt skal man som køber læse beskrivelsen grundigt og se godt på billedet. Mange forhandlere har måske kun et dårligt billede af en vare, og en mangelfuld beskrivelse…så stil spørgsmål til sælgeren om varen! De fleste seriøse netbutikker vil hellere end gerne i dialog omkring deres varer.

Hvis du skal købe ægte gamle ting og gerne ser at tingen rent faktisk ER gammel, så pas på, for der er altså en del netbutikker der går under hvor gærdet er højest….spørg sælger hvor gammel varen er. Det bør de vide hvis de beskæftiger sig med gamle ting! Vi har forskellige steder på nettet set grumme eksempler på at næsten NYE dåser fra Netto er havnet i kategori med antikke dåser….til en højere pris end forrige år, da den stod på hylden i Netto, og da havde den endda småkager i…vi har også set slagbænke annonceret som gamle, men hvor de er helt nyproducerede i gammel stil. Og den går ikke, Granberg! Her er især auktionshusene slemme.

Men så længe du bare ser dig lidt for og SPØRGER dig for, så er nethandel helt fantastisk nemt og hyggeligt.


FORDI: Tænk at man kan sidde hjemme foran skærmen, en torsdag aften efter ”lukketid” og lede efter et vitrineskab til køkkenet eller en kommode til børneværelset – og få et kæmpe udvalg frem på skærmen, med mål og det hele! Shoppe en pels eller alle gaverne hos diverse webshops, og får dem leveret med posten få dage senere. Det bliver altså ikke nemmere, så er det sagt.


Loppemarkeder er og vil altid være sjove, spændende og måske billige, men praktiske er de ikke….

Vi har skrevet en masse gode råd om at købe møbler etc. på nettet. Dem finder du her på bloggen


6)  Fortrydelsesret


“Fjernsalg” er den juridiske term for det at du køber noget over nettet, herunder køb hos Blandet-landhandel.dk. Fjernsalg adskiller sig fra køb foretaget i almindelige butikker ved at man ikke selv kan se og undersøge varen, men forlader sig på beskrivelsen på nettet. Som udgangspunkt har man ikke fortrydelsesret når man køber noget i en “live”butik, men det har man ved ALLE fjernsalg fordi man jo ikke selv har undersøgt varen og kan købe den “som beset”. Netbutikker udmærker sig derfor ved at man som kunde her ligefrem har en fordel fremfor når man køber noget i en almindelig forretning. (Udover at det er nemmere at handle over nettet, hvilket jo naturligvis også kan være en fordel).

Reglerne om fortrydelsesret finder du i forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesfristen er 14 dage. Og den er ALTID 14 dage, i ALLE netbutikker. Også selvom butikken skriver noget andet. Det gælder i øvrigt også auktionshusene på nettet!!!

Fortryder du købet, har du følgende muligheder:
1. Du kan tilbagelevere det købte direkte til os på vores adresse
2. Du kan sende det købte retur med posten eller en anden fragtfører.
3. Du kan undlade at modtage varen eller at hente varen på posthuset m.v.

Medmindre andet er aftalt med Blandet-landhandel.dk, skal du selv betale omkostningerne (porto/fragt) ved varens frem- og tilbagesendelse.

Det er som hovedregel en betingelse for din fortrydelsesret, at Blandet-landhandel.dk modtager varen retur i den samme stand og mængde, som da du modtog varen. Men send os en mail – vi finder ALTID en løsning.

7) Det kedelige med småt

(hvis du er nået hertil er du da vist meget interesseret :-) Vi skal nok forsøge at gøre det lidt spændende at læse om, men det er svært…)


Information om Blandet-landhandel.dk

SE nr.: 28428421

Blandet-landhandel.dk
Nakkedamsvej 90, Røgerup,
4050 Skibby
Danmark

Tlf. 21 91 76 00

E-mail: Kontakt@blandet-landhandel.dk

Web-adresse: www.blandet-landhandel.dk

Bestilling, Priser og forsendelsesomkostninger Du kan bestille dine varer via vores online butik, på en e-mail eller telefonisk. Alle priser i online butikken bliver vist inklusiv dansk moms 25%. Nogle af varerne sælges efter brugtmomsprincippet, hvilket betyder at momsen ikke kan trækkes fra i dit eventuelle regnskab. Ved ordrebestilling beregnes en evt. fragtpris som tillægges det øvrige ordrebeløb se endvidere afsnittet levering. Bestilles der fra et EU-land betales dansk moms. Fra et land udenfor EU vil der muligvis pålægges told og moms i dit eget land.
De samlede forsendelsesomkostningerne dækker porto og håndtering og oplyses til dig før du endeligt bestiller og betalingsgodkender ordren.
Bemærk. For god ordens skyld gøres der opmærksom på, at der afhængig af betalingsformen kan være knyttet et gebyr ved betaling gennem banker eller posthuset. Det har vi desværre ingen indflydelse på.

Sprog Alle kontrakter indgås på dansk.

Fortrolighedselvfølgelig!

Blandet-landhandel.dk bruger ikke de oplysninger du giver i forbindelse med handlen til andre formål, end at gennemføre den ønskede handel foretaget i vores netbutik. Der videregives eller sælges under ingen omstændigheder oplysninger om vores brugere til andre. Betalingsdata opbevares i 5 år i henhold til gældende regnskabslovgivning.

Forbehold: Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

8) Dankort-betaling – VISA m.fl. – sikker betalingsform, bare rolig!

Ved betaling med Dankort trækkes det skyldige beløb først på tidspunktet for afsendelsen af varen. Betalingen og dankorttransaktionen er SSL-krypteret (Secure Socket Layer) og sker via en sikker forbindelse (https), som typisk vises som en hængelås i nederste hjørne eller i selve adressefeltet (der hvor man indtaster internetadressen). De indtastede oplysninger om dit betalingskort skal være, og er, krypterede og kan ikke læses af andre. Heller ikke Blandet-landhandel.dk. Blandet-landhandel.dk samarbejder med Fribetaling og alle dankorttransaktioner foretages krypteret igennem Fribetaling’s PBS-godkendte betalingsgateway. Betalingerne foregår via PBS. Hvis du vil vide mere herom kan du læse mere på www.fribetaling.dk. Alle indgåede kontrakter håndteres i dette system og kan søges på ordrenummer.
Betaling med bankoverførsel Når du vælger at betale med en bankoverførsel, f.eks. via din netbank, så sender Blandet-landhandel.dk først din ordre med de bestilte varer, når vi har registreret din betaling. Det skyldes at man skal have lov til at fortryde et køb ved simpelthen ikke at betale

9) Får du vores nyhedsbrev? Læser du vores blog? Er du Facebook fan?

Vi gør meget for at gøre opmærksom på os selv på en hyggelig og så interessant måde som muligt. Det gør vi når vi mener vi har noget på hjerte, noget at byde ind på og med. Det være sig råd og vejledninger, tilbud, gratis fragt, nye spændende varer og nyheder omkring butikken generelt. Vi viser dig en masse billeder, som vi næsten altid selv har taget, så det altid bliver noget nyt og noget ANDET du ser. Vi er jo ikke helt som alle andre….vi er Blandet-landhandel.dk – en ganske særlig butik.


Hvis du vil være helt sikker på ikke at gå glip af noget, skal du følge med på enten bloggen eller Facebook – og tilmeld dig nyhedsbrevet – det kan betale sig. Du finder links her:

Nyhedsbrev:

Blog

Facebook

Ha’ det nu hyggeligt, og god fornøjelse på nettet og i butikken. Vi ses.