Archive for ◊ February, 2010 ◊

Author:
• Thursday, February 25th, 2010

Kære alle, (og denne gang især de af jer der ELSKER PIP Studio tapet!)

Nu kan det lade sig gøre at sætte prisen NED på en rulle PIP Studio Tapet! Det kan det fordi vi efterhånden sælger så meget af det skønne glade tapet. DERFOR koster en rulle på 10 m x ca. 52 cm. nu kun 395 kr. – og kun 49 kr. i fragt. Altså sat ned fra 425 kr. Fragtprisen gælder uanset hvor meget tapet, Munkholm selvforkælelse og Nordic Ware bageforme du køber.

Vi bestiller tapet hver mandag og onsdag, og sender hver tirsdag og torsdag. Tapet er aldrig en lagervare, for på den måde sikres du at du får ruller fra samme trykning.

Det var en god nyhed….nu kommer der en mindre god nyhed…Nogle af Nordic Wares bageforme udgår. Trist men sandt. Det er ikke helt klart hvor mange der er tilbage af fx. Prinsesse paladset, men det finder vi ud af meget snart. Men nu er du altså “advaret”: går du med en drøm om at investere i Prinsessepaladset, så skal du gøre det NU for at være sikker på at få det. Det samme gælder mini solsikkerne…

Nogle priser falder. Andre stiger. Så vi varsler prisstigninger i følgende kategorier:

– Munkholm (visse produkter, men ikke alle),

– ALLE Stonemats – de lækre stenmåtter

– og Nordic Ware, nogle af de fine forme…

Vi regulerer priserne i takt med at leverandørerne gør det. DERFOR: Hvis du vil købe varen til “gammel” pris, så skal du gøre det snart.

HUSK at sende venner og veninder forbi vores site…så bliver vi så glade.

Ha’ det hyggeligt, Kh Katinka

Author:
• Tuesday, February 23rd, 2010

Tja, det er ikke altid det går som man havde tænkt sig…Vi havde planlagt at hente en masse slagbænke og andet godt hjem fra Sverige, men eftersom det var snestorm hele tiden mens vi var der, var alting lukket. Stängt.

Så ER det vel nok godt vi har et stort lager i ødegården, så vi alligevel kan hente en masse kludetæpper og vippespejle med hjem…de kommer snart på nettet, så skal du bare se.

Til gengæld stod forventningerne om at kælke og nyde sneen helt mål med forholdene. To gamle sparkstöttinger blev støvet af og flittigt brugt. SÅ sjovt! Og ellers stod der hygge, pandekager, sildefrokoster, ild i pejsen og kreative børn på programmet. Og en vis portion skovlen sne væk fra tagene… Jeg elsker elsker elsker Sverige.

Vinterhygge i ødegården...

Vinterhygge i ødegården...

Author:
• Wednesday, February 17th, 2010

Sommetider skal man ikke lede længere end til sin egen tallerkenrække før man finder detaljer, der umiddelbart synes små og næsten ligegyldige, men som når man kigger ordentligt efter, besidder storhed og æstetik. Gustavsbergs “sol” er så smukt et stel at vi har valgt netop det til ødegården…ranunkler, musselmalet og gamle saftflasker “virker” også…

Man kan STADIG ikke åbne et boligmagasin eller klikke gennem en indretningsblog, uden at støde på gevirer i forskellige afskygninger. Hæ! Vand på min mølle. Der står altid “udstoppede dyr etc.” på mine ønskesedler, og det har der gjort længe, så vi har rigtig meget af den slags. Burde måske gå en tur med kameraet en dag og forevige dyreparken…

Nu skal der nydes vinterferie og hentes slagbænke i Sverige. Vi har udsolgt. Fantastisk.

Ha’ det nu hyggeligt i al sneen. Jeg er stadig så glad for at mudderet i år er konverteret til smuk hvid sne. Sjældent vi har så fine vintre, ikke?!

Kh Katinka

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Sunday, February 14th, 2010

Kære alle.

Glædelig alle-hjerters-dag.

Munkholm har kreeret den mest fantastiske shampoo du kan forestille dig. Med silkeproteiner og B5 vitaminer. Sådan en shampoo som dufter så dejligt at man er ved at hælde samtlige 250 ml. ud over håret på en gang…Jeg har selv brugt den i et stykke tid nu, og SELVFØLGELIG er den god. Udtørrer slet ikke. Den er sådan som en shampoo skal være. Du kan se den her: Munkholm Shampoo

Hvis du ikke har sendt Valentinskort til dine kære, så kan du sagtens nå det endnu. Nedenfor finder du fotos af gamle antikke Valentines kort, som du kan kopiere og sende….modtageren bliver HELT sikkert glad! God fornøjelse…Der er også lagt en del kort på sitet. Dem finder du her: Valentineskort

Kh Katinka

Category: Velkommen  | 3 Comments
Author:
• Wednesday, February 10th, 2010
klik for større billede

klik for større billede

Forleden fandt vi nogle gamle smukke blonder i et gammelt sybord (det er ufatteligt så meget der findes på det lager!) og det var lige det der skulle til for at tage sig sammen til at bore huller i væggen og få en smuk gammel svensk hylde op. Hylden er originalmalet grøn (yay!), men hylderne havde rester af gamle hylderemser i papir, og uanset hvor glad man er for shabby, så var det ikke længere chict. Nu fik hylden fine gamle blonder på og nogle ekstra kroge. Sådan en hylde er perfekt at stille og hænge smukke ting på, som man har lyst til at se på hele tiden. Selvom….Hos os har udstillingen allerede skiftet flere gange.

Og så bliver der ellers bagt yoghurtbrød i Nordic Wares skønne forme. Brødene bliver virkelig fine (og smager faktisk næsten lidt bedre!) og man skal ikke engang smøre formene, man hælder dejen direkte i formen – brød og boller slipper alligevel formene så let som ingenting. Hooooooooooold da op hvor er det SLUT med uformelige boller der er sat på en bageplade med to skeer…DET HER er virkelig virkelig en succes!

Her nedenfor kan du se noget af det jeg holder allermest af at fotografere…jeg tror det skyldes at fromme ting og vintage smykker har en iboende æstetik og stemning…

Ha’ det hyggeligt i sneen – det var vist i år man skulle have investeret i aktier hos et “varm kakao selskab”.

Nu skal der fotograferes antikke valentins kort til “alle hjerters dag”.

Kh Katinka

Category: Inspiration  | 4 Comments
Author:
• Monday, February 01st, 2010

Forleden, mens jeg telefonisk var ved at bestille nogle Stonemats (stenmåtter), blev jeg temmelig distraheret. For en stor gul bus standsede lige foran haven og hækken. Døren åbnede sig og ud kom en chauffør med en grensaks. Han begyndte at klippe grene af et af vores store gamle japanske kirsebærtræer. Så gik han ind i bussen igen og kørte sin vej. Jeg har på nuværende tidspunkt i forløbet ingen anelse om hvor mange måtter jeg har bestilt :-) .Jeg var nemlig temmelig paf. Da jeg gik ud for at undersøge nærmere, kunne jeg se han havde taget et par af de store grene der hang ud over hækken. Grenene lå på vejen. Dem tog jeg med ind og satte i vand. Forleden viste jeg her på bloggen et billede af de fine grønne knopper. Nu kan du se hvor smukke de nu står….vi siger tak til chaufføren!

Klik billedet større så du bedre kan se…det viste sig at være fra træets vildskud, og altså ikke japanske, men almindelige kirsebærblomster.

Det er så FINT med de smukke hvide blomster. Helt uvirkeligt her i al sneen. Jeg synes det er rart med en lille forårsbebuder, men når det er sagt, må jeg krybe til korset og erkende, at jeg ELSKER denne vinter. Aldrig har der været så mange smukke snefyldte dage med gnistrende sne og masser af lys. Det fineste er næsten det blå lys der kommer om morgenen inden solopgang. Gyyyyys det er smukt…Den bedste vinter EVER!

Håber I har det lunt og godt derude, og at I nyder sneen.

Snehilsen fra Katinka