Archive for ◊ March, 2010 ◊

Author:
• Thursday, March 25th, 2010

KOM TIL SUPER DELUXE LOPPEMARKED I ØKSNEHALLEN!

Den 26. – 28. marts 2010.

Jeg har en masse rigtig lækre ting med, bl.a. nogle mink capes som ikke er på nettet og nogle nye Nordic Ware bageforme, som du heller ikke har set før…læg dertil alle de andre interessante møbler og kuriøse sager – og så har du min stand! (Jeg har en dobbeltstand med masser af plads…der er jo nogen der har svært ved at begrænse sig). Det er første gang Øksnehallen huser en FORÅRSmesse – og jeg venter mig meget af den…

Åbningstider:

Fredag    – kl. 17-21 (kl. 15-17 VIP)

Lørdag    – kl. 11-18

Søndag   – kl. 11-18

Super Deluxe Loppemarkedet i Øksnehallen er kendt for at have en høj standard. Der er altid interessante stande fyldt med spændende fund.

LEVERING af varer i påsken kan være forsinket, fordi jeg er nødt til at tage til Sverige og hente flere møbler. Der er ikke noget værre end en tom butik, så det skal vi undgå. Jeg er tilbage igen mandag efter påske – og SÅ kan du glæde dig til en masse nyheder, fx. et nyt tapetmærke, med flotte genoptryk af gamle engelske tapeter.

Jeg håber vi ses i Øksnehallen, og gør vi ikke det, så må du have en rigtig dejlig påske.

Kh Katinka

Author:
• Sunday, March 14th, 2010

Vil du se hvorfor undertegnede har en moderat rygskade?

Billederne kan klikkes større!

Moderate rygskader kan man få, når man skal fotografere så mange tapetkollektioner som jeg har skullet de seneste dage…det er blevet til 2238 fotos i alt. Og jeg er endnu ikke færdig. Årsag til at stå foroverbøjet i timevis med kameraet i hænderne: Jeg er ved at udvide butikken  – snart vil der være mange mange flere kollektioner og typer tapet at vælge imellem på sitet.

Billederne kan klikkes større…

Sorte, hvide, prikker, striber, klassiske og retro inspirerede…

Jeg er allerede halvt færdig med at uploade billeder af nogle helt helt fantastiske børnetapeter. Pirater, graffitti og tøsehjørner. Forrygende. Du kan se dem her: PIRATER på børneværelset.

Gardengirl tøjet er kommet til lageret i Danmark, og bliver, om alt går vel, sendt ud til alle de der går og venter, senest onsdag. Støvlerne kommer ikke på lager før i maj! Men du kan sagtens bestille dem nu, så jeg kan få reserveret et par til dig.

Endnu engang er der desværre nogle af vores udsøgte varer der udgår af sortimentet fra leverandøren…denne gang er det Nordic Ware’s Minipandekage jern med hjerter, så man får søde hjerteformede pandekager, OG Munkholm duftlys med duft af KAFFE. Der er kun et pandekagejern tilbage, og meget meget få lys. Men PYT – for der er flere nyheder på vej. Nogle ER allerede lagt på nettet, så som Munkholms supersalve, og flere fine bageforme fra Nordic Ware kommer i næste uge. DESUDEN er det SIDSTE chance for at erhverve sig en STONEMAT stenmåtte til “gammel” pris – jeg sætter priserne op tirsdag.

Hvis du linker til os fra din Facebook profil hjælper du os RIGTIG meget med at udbrede kendskabet til vores Blandede landhandel…

Ha’ det hyggeligt i det spirende forår.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Author:
• Monday, March 08th, 2010

Gardengirl nyheder hos Blandet-landhandel.dk

Nu spirer det så småt derude i haverne…og det begynder så småt at krible i fingrene…forårsfornemmelserne er begyndt!

Nu kan du komme til at bestille det lækre Gardengirl arbejdstøj. Alle forårsnyheder er lagt på hylderne, og kan leveres fra medio marts. Du kan se det hele her: Gardengirl forårsnyheder. (Jeg har især glædet mig til rosenhandsken med de lange skafter…så kan min mand få sine svejsehandsker i fred.)

Gardengirl har fået ENDNU flere gode idéer. Hvad mener du om et have miniskirt som også er shorts. Se dem lige – det er ret genialt fundet på! Bagfra ser det ud som shorts, forfra som et miniskørt. Så kan man komme i haven når det er rigtig varmt, og få sol på benene. Samtidig med at du har alle de lommer du har brug for til redskaberne og mobiltelefonen.

Der er kommet et helt nyt mønster, det hedder Toile. En variation over det kendte mønster Toile de Jouy, med Gardengirl signatur, selvfølgelig. Altid i super super kvalitet.

Vi har ET enkelt par støvler tilbage fra den forrige kollektion – dem har vi sat på tilbud. Det er str. 38, og du finder dem her. HUSK der er altså kun 1 enkelt par tilbage, og der kommer ikke flere.

Vi lægger løbende flere varer på nettet – du kan altid følge med under: SIDSTE NYT

Nyd foråret ekstra meget i år…frisk luft og fuglesang er stadig gratis, og i disse krisetider….

Ha’ det hyggeligt.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

– Og forresten! Klik lige her nedenfor hvis du vil dele os med dine venner på Facebook…så bliver vi glade!

Author:
• Monday, March 08th, 2010

bloglovin

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, March 04th, 2010

Forår. Altså, det forreste eller første i året. Printemps. Sjovt nok har man også hele tiden den fornemmelse, at det er årets første et eller andet hele tiden lige nu. Ikke? Således årets første kop te i solen. Sådan nogle øjeblikke med fuglekvidder og marts sol der varmer. Og en vibe der fløjtede i det fjerne!

Duften af bergamotte olie (Earl Grey te) og sødmælk fristede Mons. Vores store makrelmønstrede hankat, som deler høloftet med uglen. Mons fandt vi da han var 4 dage gammel, og flaskede ham op, indtil naboens kat adopterede ham. Da han var stor nok, flyttede han hjem til os igen. Mons er derfor vores første barn, så han må alt. Incl at drikke min kop te. Også selvom det var den allerførste  i år udenfor i solen.

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Wednesday, March 03rd, 2010

Vi vidste jo godt at de var der. Under de tykke dyner af sne. Vintergækkerne. De ukuelige og smukke små fine blomster, der hvert eneste år trodser frosten og spirer når intet andet kan. Bortset fra erantis, selvfølgelig.

Sneen er mere end velkommen til at blive et stykke tid endnu – så landskabet kan begejstre os med gnistren og ekstra lys, men det var nu fint at det tøede lidt så vi kunne finde frem til forårstegnene. Selvom man måske tager foråret for givet, så er det alligevel storslået hvert år, når man finder vintergækkerne, for så ved man. Nu bliver det forår. Tid til nydning, som Bamse siger….

Category: Inspiration  | 2 Comments