Archive for ◊ April, 2010 ◊

Author:
• Wednesday, April 28th, 2010

Munkholm sæbe – forårsduftende.

Der er masser af hyacinter i have lige nu, så det er vældig passende at vi har fået Munkholms håndlavede sæbe med duft af HYACINT med i sortimentet. Vi må næsten være den største online udbyder at Munkholm sæbe….Det er fordi det er svært at vælge mellem alle de fantastiske, spændende og pragtfulde sæber. Den ene dufter jo bedre end den anden. Hvad gør man så? Man vælger da bare dem alle sammen. Hvilken er din “Munkholm sæbefavorit”?

Category: Velkommen  | 3 Comments
Author:
• Sunday, April 25th, 2010

PRISFALD på Trouville møbler

Kan du se havemøblerne fra Trouville stå hos dig? I din grønne have, på din terrasse eller i din udestue? Jeg kan sagtens se det stå i mit orangeri (som er mine drømmes mål). Man skal sidde på bænken med en god bog, og drikke yndig lyserød rabarbersaft.

“Trouville møbler” er et relativt nyt firma som har startet en reproduktion af de smukke og romantiske gedigne havemøbler fra det gamle badehotel i Nordsjælland der hed “Trouville”. Nu har firmaet Trouville møbler brugt vinteren på at få optimeret processen og har via ny producent fået mulighed for at sænke priserne! Så nu kan du få de smukke havemøbler i absolut særklasse og spare 1900 kr. på et havesæt med bænk, to stole og bord.  Prisen er i øvrigt sat ned på de fleste af møblerne. En herlig ting. Du finder møblerne lige her: TROUVILLE HAVEMØBLER

Trouville havemøbler

Husk livsstilsmessen på Gavnø Slot næste week end, fra den 30. april. Vi har en fin stand som vi forvandler til en Blandet-landhandel i slotsstalden. Det glæder vi os til, og vi glæder os til at hilse på de af jer der har fået fribilletter allerede. Hvis du vil have en billet kan du stadig nå det – alle ordrer denne måned får billetter – og du kan hente dem her hos os. Tryk på knappen “del på Facebook” hvis dine venner også skal have tilbuddet.

Der er mange der ikke ved det, men vi opdaterer faktisk ofte bloggen med nyheder og fotos fra “livet i en blandet-landhandel”. Vi kan jo ikke sende nyhedsbrev ud 3-4 gange om ugen, det er klart. Derfor er det genialt at vi har bloggen. Hvis du ikke vil gå glip af noget – så kig forbi bloggen med jævne mellemrum, og tilmed dig som læser af bloggen  – det gøres faktisk aller aller nemmest ved at trykke på “RSS 2.0″ feed knappen lige nedenfor indlægget her (står med små bogstaver) så kan du altid hurtigt se om der sker noget. Lige nedenfor kan du fx se billeder af en heftig tyggegummiautomat, som må gå under kategorien “ting du ikke vidste du manglede” (men gerne vil have…)

For lige at gøre det HELT klart for dig – så er det du læser lige nu et nyhedsbrev der er publiceret på bloggen.

Ha’ det dejligt.

Mange hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Friday, April 23rd, 2010

Som jeg viste forleden kom vi til at gå lidt amok i tyggegummi….nedenfor ser du grunden: To skønne vintage tyggegummiautomater! Nu er de begge fyldt op – den ene står nu i børneværelset, den anden er sat til salg i webshoppen – INCL ægte amerikansk blåbær bubblegum i den skønneste blå farve. Helt uimodståelig, synes du ikke?

Category: Velkommen  | 5 Comments
Author:
• Tuesday, April 20th, 2010

Børn finder på de utroligste ting. I dag fandt jeg endnu et spor efter min 7-åriges kreativitet. En kanin med hat af kokos skal. Det ser man vist ikke lige hver dag.

Haven er så fin lige nu, med scilla over alt. Så er der forårspyntet ved legehuset. Nænner ikke at male vinduerne hvide…den blå farve er så fin!

Og for at blive i børnehjørnet (børn fylder ret meget her hos os) så kom vi til at gå helt AMOK i “bubble gum” forleden…..de blå er med blåbærsmag!  Yay.

Ha’ det hyggeligt – vi “ses”.

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Wednesday, April 14th, 2010

Denne flotte fribillet til forårsmessen på Gavnø Slot kan blive DIN! Vi har en stak billetter som vi forærer vores søde kunder (og dem har vi heldigvis mange af). Ordrer som vi modtager i april får medsendt fribilletter – og så håber vi at rigtig mange af jer kigger forbi vores fine stand i slots-stalden på Gavnø. Hvis der, mod forventning, ikke er noget der kan friste i butikken lige nu, men du alligevel gerne vil have fingre i nogle billetter, så finder vi såmænd nok også ud af det. Alle kan selvfølgelig komme forbi gårdbutikken og hente billetter her. Så længe lager haves – først til mølle etc etc etc.

I dag blev der plukket den fineste lille buket af de sarte Martsvioler. Dem får I lige nogle billeder af – for det tilfælde at I ingen har – det er noget af det dejligste i haven lige nu.

Der er travlt i butikken som aldrig før – og det går ud over sortimentet på nettet. Bare rolig, der kommer snart en masse spændende på sitet. Vi hentede bl.a. en masse skønne ægte gamle svenske kludetæpper, og nogle fine gamle møbler i Sverige forleden.  Det kommer du til at se mere til.

Endelig er vi også blevet forhandlere af nogle helt helt fantastiske kollektioner med genoptrykte gamle ENGELSKE tapeter med smukke mønstre i fine farver. De passer så godt til gamle møbler –  og til vintage i det hele taget. Særligt er der et grønt tapet med fugle, som de fleste besøgende på Formland messen for nylig var meget betagede af. Undertegnede nok især. Så det tapet skal vi fluks have fotograferet, så du også kan få glæde af det.

Tapet er genialt.

Der har i flere år været en kraftig tendens i den Blandede-landhandel, til at råt træ (natur) mødes med gamle glasflasker i alle afskygninger og størrelser, på en baggrund af hvide profil bræddevægge. Vi skulle hilse og sige at SORTE møbler sætter prikken over i’et i en sådan grad, at begejstringen ingen ende vil tage. Prøv det selv! Du bliver helt sikkert ikke skuffet.

Gardengirl arbejdstøj til kvinder er en KÆMPE succes, og der kommer til at gå mange velklædte gartnere rundt i de danske haver dette forår. Der er kommet et nyt mønster – “Toile”, og til gengæld skal vi til at sige farvel til “Anthem”. Det sælges nu kun sålænge lager haves.

Noget udgår – andet kommer ind – sådan er det hele tiden – og vi viser lige en af de nye bageforme fra Nordic Ware – en hel lille landsby med fint detaljerede minihuse. Prøvebagt både til kokos kager med hvid chokolade og til boller. Du kan se de nye forme HER.

Ha’ det forårshyggeligt derude i det spirende.

Mange hilsner fra Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Wednesday, April 07th, 2010

Life is good!

Og i haven er der helt fyldt med Dorthealiljer. Så er det godt at have 4 små blomsterinteresserede tøser, som henter dem ind til alle de fine små vaser.

Det forlyder samtidig fra pålidelig kilde (på 5 år) at der nu også i haven er fundet 3 mariehøner, en hyacint, en påskelilje og lysende blå scillaer. Og en humlebil.

Category: Velkommen  | 5 Comments