Archive for ◊ May, 2010 ◊

Author:
• Wednesday, May 26th, 2010

Ledreborg Slotsmesse 2010

Stemningen var HELT i top da 246 udstillere viste flotte stande frem på Ledreborg Slot i pinsen. Det var helt fantastisk dejligt. Vi kommer HELT sikkert igen næste år – det var en kæmpe succes. Sikke mange søde mennesker der kom til Ledreborg ! Vi ses….

Author:
• Tuesday, May 18th, 2010

Livsstil på Ledreborg 2010

I pinsen er der igen den smukke livsstilsmesse på Ledreborg slot. Der er lidt af hvert og noget for alle. Både voksne og børn. For os er det en tradition at vi kigger forbi, og i år er det som udstillere! Det glæder vi os meget til. Vi står LIGE ved siden af Munkholm, så vi har desværre ikke de lækre sæber med (som vi plejer) for det har Fru Munkholm selvfølgelig selv. Til gengæld har vi RIGELIGE mængder bageforme fra Nordic Ware, havehandsker fra Gardengirl og masser af gamle svenske møbler og hør viskestykker. Vi tager også den nye lækre bolig bog “Udsigt til sommer” med – og de lækre prikkede lattekrus. Hvis du ikke kan komme til Ledreborg, så sender vi selvfølgelig stadig ting og sager som vi plejer. Søde prikkede pakker leveret ved din dør.

Lige et forårstip til dig:

Vi kan vist hurtigt blive enige om at anemonetiden er noget af det dejligste, ikke? Vi har fundet ud af, at Sveriges klima gør at de svenske anemoner er 14 dage bagud i forhold til de danske – så hvis du vil opleve hele den der fantastiske magiske anemonestemning to gange, skal du bare tage til broderlandet 2 uger efter at miraklet er sket i Danmark. Så kan du opleve det hele igen. Genialt, ikke? Der er anemoner overalt deroppe nu. 1.5 m. fra hoveddøren til vores ødegård, på begge sider af skovvejen hen til huset. På engen ned mod søen. Der er et helt hvidt tæppe, som forsvinder når bladene kommer og dækker for anemonerne. Og for søudsigten…..Du kan måske få en fornemmelse fra billederne ovenfor, selvom det er svært at vise på fotos, for Sverige er så stort og anemonen er så lille. Til gengæld er der mange af dem.

Håber vi ses på Ledreborg og på nettet. Ha’ et hyggeligt forår.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Wednesday, May 12th, 2010

Billedet kan forstørres...

Vejret er slemt. Det kan ikke blive værre, næsten. Så vi vælger at fokusere på at der også er positive ting ved kølig regn. Det kan ligefrem gå hen og være smukt…Og så er det snart rosentid igen. Så der er grund til behersket optimisme.

Ses vi forresten til livsstilmesse på Ledreborg?

billedet kan klikkes større...

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Friday, May 07th, 2010


Nu har vi “UDSIGT TIL SOMMER”!

En tidlig morgen tikker der en mail ind fra en af vore samarbejdspartnere. De har begået en bog om sommerboliger. De ville blot lige høre om det var noget for os. 2 minutter senere ringer jeg firmaet op og har FLUKS bestilt kassevis af bøger til omgående levering. For det er en SKØN bog om sommer, HELT i vores ånd. Den hedder “Udsigt til sommer” og du kan se forsiden her:

Bogens 230 sider er fyldt med de lækreste billeder fra SommerDanmark. Fra det klassiske sorte sommerhus med hvide vinduer til et badehus ved Løkken strand. Fabelagtig havudsigt og solskinsbilleder med detaljer fra nogle fantastisk fint indrettede hjem med spændende indslag. Billederne er fine, og så vil jeg faktisk især fremhæve skribenten. Teksten er interessant og hyggelig. Du kan slappe af når du læser den, for der er ingen “fejl”. Bogen, som er kvalitetstrykt, er hårdtindbundet og måler 245 x 255. Prisen er OGSÅ god! 299 dkr. Du kan bestille bogen her: “UDSIGT TIL SOMMER”.

Du skal lige se et par af billederne….:

Meget meget snart skal jeg ud og hænge hængekøjen op under kastanietræet. Jeg kan næsten ikke vente. Særligt fordi jeg på Gavnø Slotsmesse fandt det fineste vattæppe jeg nogensinde har ejet. Jeg er simpelthen så glad for det. Jeg har masser af vattæpper i butikken, men dette her er HELT helt særligt. Det er ganske enkelt “MIG”. Ligesom bogen er det. Og hængekøjen. Så – treenigheden opstår i min have så snart det holder op med at være koldt som var det marts…

Gavnø Slotsmesse

Livsstilsmessen på Gavnø Slot var en super oplevelse. Jeg fik en masse gode forbindelser. Nye venner. Så er livet ekstra herligt. Jeg elsker mennesker. Standen var i en kæmpe hal, hvor det gamle træloft var mørkebrunt. Ikke just befordrende for lyset, så billederne er dystre…beklager. Selv den skarpeste blitz var kommet til kort:

KENDER DU TRUSTPILOT?

Vi er blevet opmærksomme på, at nogle af vores (mange) søde kunder har givet os positiv feed back via det site der hedder Trustpilot. Og det er faktisk en rigtig god idé – for så kan andre se at vi er et site man kan stole på – og det er jo altid rart at vide inden man handler. Trustpilot fungerer på den måde at du online bedømmer netfirmaer, dvs. beskriver positivt såvel som negativt. Din, og alle andres bedømmelse bliver offentliggjort så andre kan se, om det er et firma man kan stole på. Vi vil derfor på det varmeste anbefale dig at kigge forbi Trustpilot og lade et par bemærkninger falde om os…så bliver vi glade.

Ha’ det hyggeligt! Vi ses på nettet (eller i gårdbutikken…) ELLER til Livsstilmesse på Ledreborg i pinsen.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | One Comment