Archive for ◊ June, 2010 ◊

Author:
• Thursday, June 24th, 2010

Lupiner i Småland - KLIK for STØRRE foto

PASHMINA sjal til de lyse nætter

De lyse nætter er LIGE nu, med magisk lys og stemning. Hvis du lige mangler et fantastisk smukt sjal at have over skuldrene i de (måske) lidt kølige aftener, eller kender nogen der gør, så kan du få de fantastiske Pashmina blomsterbroderede kæmpetørklæder / sjaler til en afsindig god pris lige nu. Normalprisen er 549,- MEN i erkendelse af at vi ikke får lagt så mange på nettet som vi gerne ville (tid tid og mere tid) sælger vi dem lige nu for 399 kr. pr. stk. Det er AFSINDIG billigt! Vi har ikke kunnet finde lignende sjaler til under 1100 på nettet….  Så se lidt nærmere på billederne af de smukke smukke sjaler. Pashminatilbuddet gælder kun i 2 uger. Klik her: Pashmina til RIGTIG god pris. HUSK at HELE Ingrids (importøren) overskud går til et SUPER godt formål!

Nye NORDIC WARE forme

Vi har fået nye Nordic Ware forme, som kommer på nettet torsdag den 24. juni. Bageformene fra Nordic Ware er ved at være et KÆMPE hit, og rigtig mange har efterhånden sendt billeder ind til os for at vise hvor fine kager og brød kan blive. Både uden pynt, men så sandelig også med. Hvis du ligger inde med nogle billeder vi må låne, så send dem endelig – så vil vi lægge dem ud på nettet så andre kan se dem og blive inspireret. Husk at der følger opskrift med når du køber en form. En GOD opskrift. Se her hvor fine brød man kan bage!:

BRØD bagt i Nordic Ware bageforme

Hvis du har lyst til et besøge gårdbutikken så ringer du bare 2191 7600. Vi har åbent når vi er hjemme.

Ha’ det hyggeligt! Kh Katinka (som så småt er på vej til Sverige for at købe flere fine gamle ting…)

PS: HUSK lige at det kun koster 49 kr. at få sendt en ordre – UANSET hvor meget du bestiller.

Vi ses! www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Wednesday, June 09th, 2010

Nu er alle messerne lykkeligt overstået for denne gang

Hvor har det været SPÆNDENDE at komme ud og møde alle søde mennesker – både dem vi kendte i forvejen, og alle de nye bekendtskaber vi har gjort. Man kan roligt sige at der blev taget godt imod os. Så nu sidder jeg her i en blanding af lettelse og messe-koma og er træt og glad. Særligt var det spændende at se hvor interesserede folk var i Gardengirl tøjet, Nordic Ware bageformene, kludetæpperne og så selvfølgelig de smukke smukke stenmåtter fra Stonemats.

Billedet kan forstørres...

Der var mange spændende stande på messerne. Og vejret var med os. Herligt. Nu glæder jeg mig til at få styr på butikken, der lige pt mere end noget andet kan karakteriseres som en “rodebutik”.

Klik billedet større...

Ha’ det hyggeligt – vi ses

Katinka

Author:
• Tuesday, June 01st, 2010

….at du kommer hen og besøger vores stand under udstillingen “Mit hjem, mit slot” i Frederiksberg have mellem d. 2-6 juni?? Alle dage fra 10-18. Hvis du altså kan. Så kan du nemlig se Nordic Ware bageforme, kludetæpper, den nye boligbog, møbler, vintage smykker og mink capes. Gardengirl tøj har vi selvfølgelig også med.

Forresten! Det er den SIDSTE messe i denne omgang, som vi skal deltage i, så derfor er der godt nyt til alle de der går og venter på fx. kludetæpper….de kommer SNART på nettet. Der kommer også snart flere mink capes, som lige pt er TOTALT udsolgt.

Det er så spændende og lærerigt at deltage i alle de smukke livsstilsmesser. Og tidskrævende. Det trækker virkelig tænder ud…godt man har en søster der er tandlæge :-)

Håber vi ses, her eller der.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Nyhedsbreve  | 4 Comments