Archive for ◊ September, 2010 ◊

Author:
• Thursday, September 30th, 2010

Pludselig stod der ubeskriveligt mange kasser i porten – fyldt med Nordic Ware bageforme. Og så var der ingen vej udenom – de måtte på plads i netbutik og gårdbutik SELVOM det var tapet der stod for tur. Når du ser de fine nyheder der er imellem, forstår du nok også hvorfor de fik lov at overhale indenom…

Jeg siger det lige igen (selvom jeg har sagt det før….) Bageformene er en GENIAL gave idé…

En af de nye forme er EKSTRA genial. Den kan man nemlig pynte så det ligner et honningkagehus! Så er det slut med tynde sider der skal limes sammen med smeltet sukker – her står huset færdigt med det samme – lige klar til at blive pyntet efter alle kunstens regler. Du finder alle Nordic Ware formene lige her: NORDIC WARE bageforme

Vi har også et par nyheder fra Munkholm: MUNKHOLM sæbe, duftlys og saltscrub

Og SÅ gør vi klar til al det nye tapet! Der kommer tapet…i lange baner :-)

Vi ses

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Author:
• Monday, September 20th, 2010

Som sagt – så gjort

Nu har vi lagt emaljeblomsterbrocher på nettet. Efterfulgt af kludetæpper, fine møbler, iPhone bling cover og endelig også mink capes. Kom ikke og sig at vi sidder på hænderne her i firmaet! Du finder alle nyhederne her: Blandet-landhandel.dk

Gamle KludetæpperKarlekammerskab

Det næste bliver så at der kommer en masse tapet på. Virkelig virkelig meget. Tapet i lange baner.

Det “vrimler” i øvrigt med dyrebørn her på gården. Først en lille sigøjnerkattekilling, og snart, meget meget snart (oh hjertebanken!) en lille hundehvalp. Jeg har fået den i fødselsdagsgave af min mand. Så hende kan du møde for eftertiden når du kommer og besøger gårdbutikken.

Hvis du står og mangler en hundehvalp kan jeg virkelig anbefale racen Gammel Dansk Hønsehund. En fantastisk familiehund OG jagthund. Rolig og klog. Og køn…. Der er kun to han hvalpe tilbage i kuldet, så du skal være rigtig hurtig hvis du skal være GDH’ejer nu. Sådanne hvalpe hænger nemlig IKKE på træerne. Der bliver kun født op til 180 om året. På verdensplan, så det er en temmelig sjælden race. Du kan læse mere om racen her: Gammel Dansk Hønsehund og skrive til mig på kontakt@blandet-landhandel.dk –  så skal jeg videreformidle kontakten. (EDIT d. 21.09: Begge hvalpe er nu solgt!!) Se de to uimodståelige hvalpe:

Nyheder

Der kommer meget snart en masse nyheder på sitet i en genre vi ikke plejer at have med. Nye nyheder i form at de lækreste nye møbler og ting og sager fra et firma der LIGE er kommet til Danmark.  Du har ikke set det før – det lover vi! Det er derfor med slet skjult stolthed at vi her præsenterer smugkig på en Danmarkspremiere:

Vi ses, på nettet eller i gårdbutikken. Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Munkholms nye duft hedder PINK CHAMPAGNE – og er også uimodståelig…du finder den her: MUNKHOLM WELLNESS

Author:
• Wednesday, September 08th, 2010

Da vi kom hjem fra en lang, velfortjent og fantastisk sommerferie, havde vi fået en ny logerende på Baunekjærsgård. Gården har mange længer og gamle hullede døre, hølofter og mus i hobetal, så derfor havde en kvik lille killing valgt vores gamle gård som sit nye mekka. Primært har han nok valgt stedet pga foderautomaten med katte tørkost, som RET mange katte efterhånden nyder godt af.

Ungerne pakkede ham i en lille kurv og besøgte alle naboer i vores lille landsby, for at spørge om han var savnet noget sted. Det var han ikke, og eftersom han er et godt lille missedyr har vi nu besluttet at han er vores. Han er HELT sort og lækker, så han hedder selvfølgelig “Lakrids”. Sjovt så glad man kan blive for sådan en lille een…

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Thursday, September 02nd, 2010

Bjerge af kludetæpper

Ude i gårdbutikken er der et hele bjerge af kludetæpper som vi har hentet hjem fra vores fantastiske naboland Sverige. Når jeg siger at der er bjerge, så MENER jeg bjerge. Se selv:

Det fik mig til at tænke på om Blandet-landhandel.dk mon har Danmarks største udvalg af kludetæpper? Vi havde over 300 tæpper på lager, sidst vi talte. Det er mange, kan jeg love….

Hvad er det egentlig for noget, sådan et kludetæppe?

Et ægte kludetæppe fra Blandet-landhandel.dk er, som altovervejende hovedregel, et rigtig fint kunstværk af ældre dato. Jeg stod engang og talte med en svensk antikhandler, som ligesom jeg, var glad for gamle kludetæpper. “Tænk hvis de kunne tale” sagde han og kiggede beundrende ned på de forskellige striber og mønstre. “Jamen, det kan de” svarede jeg, og viste ham en stribe, der, hvis man så godt efter, indeholdt rød- og hvid ternet stof. Det var sikkert de gamle køkkengardiner på torpet. En sort stribe var nogens arbejdsbukser og jakke engang, og den laksefarvede stribe var engang en charmeuse underkjole. For ægte kludetæpper er, som navnet siger det, vævet af klude som engang var nogens sommerkjole, fest skjorte eller lagen etc. Og vist kan de tale. Hvis man ser godt efter! Der ligger desuden et KÆMPE arbejde i at rive kludene i strimler og væve dem. Så man bør behandle dem med respekt….

Nu kommer førnævnte bjerge af kludetæpper snart på nettet også. Vejret skal bare lige opføre sig ordentligt, dvs. knap så meget vand og knap så meget vind. Det er vi faktisk flere der synes, Hr VejrGud.

Selvfølgelig bliver det ikke alle 300 tæpper der kommer på – men nu ved du at de er der.

Vintage brocher

Der er kommet flere af de skønne glade vintage emaljebrocher på sitet, du kan se dem lige her: EMALJEBROCHER . Traditionen tro er nogle af dem allerede solgt, men du kan sagtens nå at få fingre i et par stykker.

Der er også mink capes på vej. Du ved, de lækre luksus pels-sjaler der, som regel, er silkeforede og så elegante at man knapt kan tro det.

Gamle møbler kommer der også snart. Slagbænke, karlekammerskabe, pindestole og kommoder – perfekte til at øge herlighedsværdien i din bolig, dit sommerhus, din butik eller på dit kontor. Vi har en virkelig lav fragtpris – husk det! 249,- til brofaste øer. (49,- for de mindre pakker – uanset hvor meget du køber).

Vi ses gerne!

Ha’ det hyggeligt. Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Jeg har sagt det før – men da det er vigtigt tåler det hyppig gentagelse: Det er en KÆMPE hjælp for os (på højde med markedsføringsbudgetter i hundredetusindekroners klassen) hvis du fortæller om os til andre du kender. Jeg tør godt bede dig om det, da jeg kan se at mange af vore ordrer kommer fra stamkunder som er meget tilfredse med at handle hos os. Det er det primære i vores koncept: Glade kunder, der er tilfredse med os, med varen (og med sig selv).