Archive for ◊ October, 2010 ◊

Author:
• Thursday, October 28th, 2010

Fragtfri levering!

Vi får gode råd, og det er vi glade for…bl.a.  får vi at vide at det ville være på sin plads med et par dage med gratis fragt. Det er i orden! De fragtfrie dage starter nu! Det eneste du skal gøre, er at handle for 500 kr. i småtingsafdelingen, eller for 1500 kr. i møbel afdelingen – så skiber vi herlighederne til dig ganske gratis (i Danmark). Dette tilbud gælder kun indtil den 2. november 2010.

Der kommer endnu flere kludetæpper på sitet meget snart ( i dag måske ligefrem!) – vi har lige hentet dem, (og en masse andet herligt) i Sverige.

Kludetæpper…

Ude i Gårdbutikken – her lige over gårdspladsen – står der en gammel karlekammerseng. Den er fyldt med kludetæpper. HELT fyldt. Det er alle de smukke gamle håndlavede kludetæpper fra Sverige som ikke er blevet fotograferet endnu og lagt på nettet. Vi har et kæmpe udvalg, og de fylder, gør de! Kom og køb dem inden vi skal holde julemarked, så vi får lidt mere plads i butikken!

Jul…så småt…

À propos jul…stygt at det er nødvendigt at skulle forholde sig til det allerede nu. OGSÅ selvom man elsker julen. Det er ikke mange øjeblikke siden vi stillede havemøblerne ind, vel? Men sandheden er at det ikke skader at tyvstarte. Bare lidt. Så pyt…for det er jo også nu at marcipan og mandariner smager allerbedst. Her i den blandede landhandel har vi ikke lyst til at se på julesagerne endnu, men har alligevel åbnet for julekategorien. Vassego – der kommer mere midt i november.

Vi ses gerne – på nettet eller i gårdbutikken. Ring 21917600 for åbningstider i gårdbutikken.

Kh Katinka – www.blandet-landhandel.dk

PS: Nordic Wares chrysanthemum bageform blev nævnt i magasinet BOLIGLIV forleden. Har du set det? Ekstra rigtig mange skal nu fornøjes ved kagebordene rundt omkring. Glædeligt – vi kan KUN anbefale de forme – de er fantastiske. Husk du kan få gode opskrifter af os via mail.

P.P.S. Lige et godt tip: De næste par måneder er det højsæson for gæstebud. HUSK at du kan købe en hel stang Munkholm sæbe du selv kan skære af – med tilhørende fine gaveposer (12 stk.) – så har du altid en rigtig lækker værtindegave klar. Julesæben er kommet – du finder den her: Munkholm sæbe JULEFRYD.

Author:
• Saturday, October 16th, 2010

EFTERÅRSTILBUD

MIDT i det smukke smukke SMUKKE efterår får du lige nogle tilbud, som du lige bør undersøge lidt nærmere – for de er faktisk gode! Godt for dig der er fremadsynet – du kan købe gaver og spare penge…OGSÅ godt for dig der er rigtig god til at forkæle dig selv “dobbelt op” (Ud fra den forudsætning at det jo i princippet er at forkæle sig selv at spare penge…) – du finder vores nedsatte varer her: Efterårstilbud

Tilbudene gælder KUN til den 27. oktober, hvorefter de forsvinder som dug for efterårssolen.

Der er, som altid, nyheder i butikken på vej…vi er næsten klar med dem. Indtil de er klar, kan vi vise dig hvad vi har stor fornøjelse af lige nu: de smukke gedigne bageforme fra Nordic Ware og Munkholm duftlys “blåbær” – den lækreste rene duft – ganske diskret og alligevel er den der. Skønt!

ÅH hvor er der smukt udenfor lige nu! Se hvad naturen havde arrangeret i vores kompostbunke forleden:

Har du øje for det store i det små lige udenfor din dør – så send gerne fotos…det samler vi på!

Til de heldige der har efterårsferie – god ferie! Og til de arbejdsramte:

Kig forbi Blandet-landhandel.dk – det kunne være hyggeligt :-)

Vi ses gerne! Kh Katinka

PS: Hvis du vil have sendt din ordre fragtfrit – skal du bare skrive “efterårs-rabat” i beskedfeltet – så sparer du 49 danske enkroner! Det er KUN nyhedsbrevslæsere der får det tilbud – så føl dig bare heldig! (Gælder kun i begrænset omfang møbler…)

PPS: Har du set det geniale lille foderbræt til at sætte på vinduet med en sugekop? Man kan så simpelthen sidde inden for og kigge på spurvene når de lander for at spise. Helt tæt på – og det er det det drejer sig om. Super oplevelser. Til en super god pris – perfekt til gaver. Se selv! Birdfeeder fra Born in Sweden for 129,-

Author:
• Friday, October 15th, 2010

Birdfeeder – Born i Swedens afgjort geniale lille foderkugle til at sætte på vinduet med en sugekop. De små spurve kommer og sætter sig lige uden for dit vindue – OGSÅ selvom du ikke har en have, og OGSÅ selvom du bor i en etage ejendom!

Born in Sweden har designet foderkuglen (minifoderbræt) og det har de gjort så godt at den har vundet flere designpriser – og flere er på vej – forståeligt nok.

En god gaveidé, og skulle man få to af dem, så gør det jo faktisk ikke spor, vel?!

Køb den online hos Blandet-landhandel.dk, 129,- du finder den her: Birdfeeder

Author:
• Friday, October 08th, 2010

Det er fredag, og vi har ambitioner om god gedigen dansk RÅHYGGE her i huset.

Smukt efterårsvejr: Tjek

Røde paradisæbler på gårdspladsen (som man bliver glad af): Tjek

Varm leverpostej og nybagt brød: Tjek

Slik, vindruer, popcorn og fredagsfilm: Tjek

Hundehvalp: TJEK!

Hundebamsen hedder Tella, og er 11 uger. En gammel dansk hønsehund.

I morgen skal “lageret” i porten flyttes ind på lageret – og der skal styles i butikken. Elsker det. Der skal flyttes rundt på de mange kludetæpper og slagbænkene og måske bliver der plads til nogle flere skabe…håbe håbe. Ring 2191 7600 for åbningstider i gårdbutikken.

Ha’ det rigtig hyggeligt der hvor du er.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk