Archive for ◊ December, 2010 ◊

Author:
• Wednesday, December 29th, 2010

SNE PÅ BORNHOLM 2010

sne på Bornholm

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Tuesday, December 28th, 2010

Iglo bygget i kæmpe snedrive

Bornholm er fuldstændig dækket af sne. Der er i gennemsnit faldet 1.35 m sne, som så er blæst sammen i kæmpestore snedriver. Vi er pt sneet inde på 5. døgn, og kan ikke køre nogen steder. Skal vi handle må vi gå 10 km i høj høj sne og bære varerne hjem. Som du nok kan regne ud er gårdbutikken lukket i disse dage. Nedenfor kan du se fotos af hvordan der ser ud lige her. Det er svært at se ud fra billederne helt HVOR meget sne her er, og vi er så meget sneet inde at vi ikke har været rundt på øen og se de “værste” steder endnu…politiet anbefaler at man bliver væk fra vejene. Stadig. Så vi venter. Det er smukt, men nu kunne vi godt tænke os lidt frihed igen.

børnene leger i deres nybyggede iglo

meterlange istapper fra tagrenden

rygeovnen i udekøkkenet totalt dækket af sne

smukkeste dag at være indesneet på ...på vej på indkøb..på gåben - naturligvis

Narnia er åbenbart på Bornholm - bemærk de fine fnug der daler stille ned

sne sne sne sne... den hvideste jul i mands minde

Alle er børn igen og leger i snedriverne.... n.b. : grantræerne her er 4-5 meter høje !!!!!!!

et kig ind i juleskoven.. lige uden for vinduet

istapper...snedriver... solskin... og ren juleidyl

julekortet ....

gammel dansk hønsehund ...

kæmpeistapperne uden for køkkenvinduet..

fuglene lider ingen nød her ..

alpestemning på Bornholm ...

selv de bornholmske klipper har fået sne på ..

sneet inde og på vej på indkøb ad strandvejen ..

winter wonder land

sneklædte klipper ved stammershalle på solskinsøen

1,5 meter høje snedriver ved tejn på ...

den smukke kyststrækning der plejer at minde mig om sommer ...

jeg drømte om en hvid jul.. og det skal jeg love for at vi fik.. smukt ser det ud..

både med sne på ved tejn havn

vejen ned til bådstadstrand ...neden for huset.. her badede vi i sommer ...

huset set fra kysten ..

indenfor var julestemning og ild i pejs skønt at komme hjem til efter den lange indkøbstur..

mange mennesker mangler mad og medicin på 5.døgn.. men heldigvis har vi en kælder ..fyldt med et skønt forråd af vin og vildt ... og vi lider ingen nød.. mine tanker går ud til dem der gør.. og vi håber de snart får hjælp..

endelig hjemme.....

og så bare ind til et glas hvid glögg.....det matcher .. og det smager vidunderligt .. Camilla Plums opskrift kan anbefales på det varmeste..

Author:
• Thursday, December 16th, 2010

PIP STUDIO – for happy people

Når du besøger Blandet-landhandel.dk – på nettet eller i gårdbutikken, vil du nu kunne hvile øjnene på det underskønne Pip Studio porcelæn. Og jeg er nødt til at sige det meget meget højt: Jeg er HELT vild med det. Jeg har faktisk ganske enkelt aldrig set et nyt stel der var så meget mig som dette er. Moderne og romantisk på en gang. Kitchet og alligevel klassisk. Fine farver, der på ingen måde er for meget, men som på fineste måde sørger for at der sker noget i opdækningen. Alt andet end kedeligt. Jeg er SIKKER på at man om mange år stadig vil falde for designet. I mine øjne er en klassiker født. Som man siger på engelsk: It is a keeper.

Fordelene er mange, men jeg vil lige forklare HVORFOR designet er så genialt. Pip har tænkt at alle delene skulle passe sammen. Altså, alle farver og mønstre. Faktisk er det MENINGEN man skal mixe på kryds og tværs af farver og mønstre. Det skaber et uhøjtideligt look, men er samtidig virkelig overbevisende flot.

Porcelænet og taskerne er allerede lagt på hylden i netbutikken. Snart kommer der endnu en serie på fra PIP STUDIO, som hedder “Love bird”. Viskestykkerne og puderne er også på vej. Pip Studio design ER fantastisk.


NY LÆKKER BOLIGBOG

Vores nabobutik, Honning & Flora’s ene indehaver, Rikke Larsen, har begået en lækker boligbog. Med fotos af dygtige Tia Borgsmidt. Du får lige et sneakpeak, så du med egne øjne kan se at det er en perfekt gaveidé…den er HELT ny, så der er ikke mange der har den. Endnu, men det tror jeg der er mange der FÅR, for man kan ikke holde fingrene fra den. Du kan købe den her: Honning & Flora

Honning & Flora, butikken, ligger ca. 1.5 km fra vores gårdbutik, og vi har et super godt samarbejde. Der er jo en idé i, hvis du skal køre lidt langt for at komme til Hornsherred, at der er mere at køre efter. Så vi er glade. Fordi du, når du vil besøge Blandet-landhandel.dk, tillige kan lægge vejen forbi Honning & Flora. Og blive en oplevelse rigere. Jeg synes det er Danmarks smukkeste interiør og blomsterbutik.

Du finder bogen her: Honning & Flora – gamle ting, vintage, bohème, boliger, haver, mad, børn, blomster, kærlighed, gode råd, tanker og tilfældigheder…

Schyyyyyyyyyyyy….

Allerhelst ville jeg undgå at nævne nogetsomhelst om sidste frist, fordi jeg derved ikke kan undgå at bidrage en smule til den måske allerede lidt småstressede juleindkøbs situation…Men jeg er nødt til at fortælle dig, at du skal bestille senest mandag kl. 12 for at være sikker på at du kan nå at få det bestilte inden jul. Vil du besøge gårdbutikken er det bedst at ringe først – tlf. 21917600.

Ha’ det nu rigtig julehyggeligt rundt omkring .

Mange julehilsner fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Author:
• Tuesday, December 14th, 2010
Foto: Svt.se

Foto: Svt.se

Spørger du mig, så bliver det ikke bedre…så meget stemning at man får gåsehud. Nyd det – igen og igen.

Svensk Lucia firande

Ha’ det decemberhyggeligt

Kh Katinka

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Thursday, December 09th, 2010

Vores julegave til dig er til at tage og føle på:

Enid Collins vintage designer tasker til næsten halv pris!

Tilbuddet gælder resten af december for alle nyhedsbrevsmodtagere og Facebook-folk. Rabatten fratrækker jeg når jeg sender varen – det sker ikke automatisk. (Bare så du ikke tror du bliver snydt for rabatten når du handler.) Skriv Julerabat i beskedfeltet – så får du en fantastisk taske til en HELT fantastisk pris. Du finder dem her: ENID COLLINS vintage designer tasker

Der er TRAVLT som aldrig før i den blandede landhandel!

Jeg kom til at love at der ville komme mere julepynt på nettet i denne uge, men det var før jeg vidste hvor travlt jeg ville få! Jeg har aldrig nogensinde sendt så mange julegaver afsted så tidligt i december – det er ganske enkelt forrygende! Det går så ud over det gamle julepynt… Er du helt desperat må du ringe til mig på 21917600, så skal jeg nok hjælpe.

Gammeldags julemarked

På søndag kan du møde mig til “Gammeldags julemarked” på Holbæk Museum, hvor alting skal have en ånd af at være ældre end 1950. Det betyder at fx nisser er bandlyst…Markedet er søndag den 12.12.2010 fra 12-16. Den dag er der derfor lukket i gårdbutikken. Jeg har MASSER af Bundt kageforme fra Nordic Ware med. Kom glad!

December fortsætter med at vise sig fra sin mest julede side…

Børn af i dag vil herefter ALTID huske at “da de var børn var det altid hvid jul” ….

Ha’ det julehyggeligt og godt

Vi ses gerne – i gårdbutikken eller på nettet

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, December 02nd, 2010

Har du det fint med al den sne og at det er blevet RIGTIG vinter?

Jeg må indrømme at jeg er HELT vild med det! Jeg kørte fast i en drive i går, og greb mig selv i at sidde og synes at det var lige dele sjovt og spændende at kæmpe mig fri….jaja – det er jo ikke som man har det men som man ta’r det, som man siger! Og grundlæggende synes jeg det er så ufatteligt smukt med gnistrende sne. Naturens bling.

Gammel julestads

Hvis du er en af de MANGE der har ventet forgæves på mere gammelt julepynt i netbutikken, så beklager jeg at jeg har haft ALT for travlt, men nu LOVER jeg at jeg ifører mig min varmeste vinterpels og går i gang. Nu. Jeg har allerede fundet en masse frem som du ikke har set før….kig forbi i week enden – så er der mere. Især gamle fine røde julestager fra Sverige.

Hvad du ønsker KAN du få!

HUSK at du kan sende links til nær og fjern med ting fra netbutikken som du ønsker dig i julegave. Så ved dem du skriver til præcis hvor, og hvordan, de kan få fat på lige det du ønsker dig.

Gårdbutikken har åbent hver dag – åbningstiderne er ikke faste – så ring 21917600 inden du kommer, så jeg kan nå at tænde faklerne i porten for dig.

Vi ses gerne!

Snehilsen og højt vinterhumør fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Ps: Hvis du skriver “Munkholm” i beskedfeltet ved din næste ordre, får du en ekstra Munkholm sæbe sendt med din ordre. Fra mig til dig.

PPs: Hvis du leder efter noget du ikke lige kan finde i netbutikken – så sig til – vi har et KÆMPE lager, og måske står det du mangler på vores loft og venter på dig…det kunne jo være et flaskeskib eller et vitrineskab….