Archive for ◊ January, 2011 ◊

Author:
• Monday, January 31st, 2011

Pral pral pral…

Det er ikke særlig comme il faut at prale i JantelovsDanmark, men jeg kan ikke lade være, for jeg har en søster som er helt exceptionelt dygtig. Hun er en veletableret sangskriver (har bl.a. skrevet til Kylie Minogue) og har en fabelagtig god sangstemme. Hun har, sammen med sin dygtige kæreste, et musikprojekt som hedder Poster Child, og de har bl.a. begået en fantastisk sang, som nu har fået den smukkeste musikvideo. Jeg benytter mange superlativer i denne præsentation, jeg ved det, men det er fordi jeg er så begejstret og stolt. Jeg er sikker på du forstår hvorfor når du ser videoen og lytter til den smukke sang.

Klik på linket her: “Morpheus”. Jeg vil gerne dele den med dig.

Blomster fra vores fine nabobutik "Honning og Flora"

Faste åbningstider

Gårdbutikken har fået faste åbningstider. Butikken har åbent fredag og lørdag fra 10-18. (Der er også åbent de fleste søndage, fordi vi stadig har åbent når vi er hjemme.) Du er altid velkommen til at ringe og lave en aftale mhp at komme på andre tidspunkter – de fleste hverdagsaftner er der også åbent. Aftner??, tænker du? Ja, for der er så hyggeligt i butikken om aftenen, og det er egentlig meget rart at gårdbutikken har åbent når man har mulighed for at komme, efter arbejde, fx.

Lamper på vej…

Som altid er der hele tiden nyt på vej. Der kommer i den nærmeste tid til at være STOR fokus på vintage smykker og lamper. MASSER af lamper. Både gamle og nye. Du kan allerede nu se nogle lækre gamle metal pendler på sitet. De er HELT rigtige i boligindretningen lige nu.

Du finder nyhederne her:

Nu må du have det godt og hygge dig i februarlyset

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

P.S. Vores smukke nabobutik “Honning og Flora” har også åbent fredag og lørdag…………to fluer med et smæk!

Author:
• Wednesday, January 19th, 2011

Der er mange der spørger om vi ikke skal holde et udsalg. Synes du også vi skal holde udsalg?

Jamen lad os gøre det. Klik her og se de nedsatte varer: UDSALG

Der kommer løbende flere ting på udsalg – jeg skal bare lige taste %’erne først…ting tager tid!

Hvad så hvis du, mod forventning, ikke lige fandt alleryndlingstingen til nedsat pris?

ELLER

Hvad gør du, hvis det er de helt nye Pip krus (eller forklædet) du er helt vild med, og de ikke er sat ned?

SÅ handler du bare for 600 kr., og får sendt gratis – det fragtfri tilbud gælder resten af januar.

PS: Jeg har lige tørret mine øjne og taget en tudekiks…jeg har nemlig mande-influenza – som er den hvor du har ONDT af dig SELV :-)

HVIS der er lidt forsinkelser på mailen etc, så er det altså den pokkers influenza du skal bebrejdre, ok!

Vi ses! Kh og host fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

NB: Vidste du at Postdanmark har varslet prisstigninger? Stigninger der virkelig kan mærkes. Nu er vi jo ikke per se ramt, da vi benytter et andet fragtfirma, men HVIS de andre fragtfirmaer beslutter at følge trop, så bliver også vi nødt til at hæve vores fragtpris. Så bliver det, som så ofte før, forbrugeren der betaler regningen. Jeg kunne godt tænke mig at høre DIN holdning til vores fragtpriser. Og  HVIS du har lyst (og tid….) så må du hjertens gerne fortælle os om der er noget mht fragten vi burde gøre anderledes, eksempelvis have en fast fragtfri grænse el. lign. Gider du besvære dig med at hjælpe mig her?? Det håber jeg. Du kan skrive bemærkninger på bloggen her – så kan andre også få glæde af dine guldkorn!

Author:
• Friday, January 07th, 2011

Godt nytår! Og det BLIVER et godt nytår!

Først skal du lige have et godt tilbud, så skal du se noget spændende nyt og SÅ kan du komme til at se nogle billeder fra det snekaos på Bornholm, hvor vi var sneet inde i 7 dage.

ET GODT TILBUD:

Jeg synes der skal være en idé i at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Derfor får du gratis fragt resten af januar måned hvis du køber for mere end 600 kr. – det eneste du skal gøre er at skrive “Januar” i beskedfeltet. Det er min lille gave til dig, som tak for en fantastisk december måned, hvor vi havde meget travlt med at få sendt julegaver til alle vores søde kunder!

Fortryllende vintersol - gylden og smuk

En hemmelighed:

Hvis du læser dette, er der en stor sandsynlighed for at du kender vores lille hemmelighed…vi skilter slet ikke med det, og har egentlig ikke nogensinde offentliggjort det, men faktisk er det sådan at vi, når vi sender varer ud, sender et stykke Munkholm sæbe med ordren. Det gør vi fordi vi ved, at der er mange om buddet på nettet – og vi vil på den måde sige tak fordi du valgte os. Det betyder rigtig meget for os!

MUNKHOLM SÆBE - Hyacinth

Nu er vi altså oppe på at du UDOVER gratis fragt over 600 kr. OGSÅ får et lækkert stykke cremet håndsæbe…!

Og nu til de spændende PIP STUDIO nyheder

Jeg er ved at lægge herlighederne fra hollandske PIP STUDIO på nettet. Det er en fornøjelse at arbejde med billederne af de smukke smukke ting.  Du kan se (næsten) det hele her: PIP STUDIO hos Blandet-landhandel.dk – der kommer mere snart.

Også LOVEBIRDS serien: LOVEBIRDS PIP STUDIO

Januar plejer at være måneden hvor man trænger til noget nyt i hjemmet. Andre møbler, nyt tapet, nye tallerkner og krus. Tekstiler er en af de letteste måder at indføre nogle hurtige ændringer derhjemme. Nye viskestykker på knagerne eller nye puder kan forandre rigtig meget. Og forandring fryder som bekendt.

Den kvikke har jo allerede regnet den ud:

1) Få frisket op derhjemme med lækre ting

2) Få gratis fragt ved køb over 600 dkr

3) Få en lækker velduftende Munkholm håndsæbe

Det bliver bedre og bedre. En vaskeægte tre-i-ener!

SNEET INDE PÅ BORNHOLM

Vi fejrede jul på Bornholm, der, som du måske ved, blev dænget fuldstændig til med sne i julen. Tale om ekstremt hvid jul. Det var helt utroligt at være midt i det. Vi var sneet inde i 7 dage. På alle veje, alle steder, lå der MINDST 1.5 m. sne, og den dag vi manglede mælk, måtte vi gå 10 km. i høj sne, efter det, og bære det hjem igen – OPADBAKKE ved Helligdomsklipperne.

Sneplovene kørte fast. Militærets bæltekøretøjer sad fast. Almindelige gummigeder stod ikke distancen – snerydningen gav op!

Min svoger sneede inde et andet sted på øen d. 23.12, med næsten alle gaverne i sin bil. Så vi aflyste juleaften den 24.12, og måtte så gå over markerne d. 25.12, for at hente julegaverne i hans bil, som han endelig kunne parkere på Strandvejen, 1 km. væk.  Op afsted over bakkerne. 1 km. hver vej er meget meget langt, når det er i høj sne, hvor man sommetider synker i til livet. Så får man ungpigekulør i kinderne, det lover jeg dig! Også selv om naboen trak de fleste af gaverne i en Bigbag efter sin kæmpe store 4hjulstrukne traktor. Hårdt at komme hjem og brune kartofler, men hvor blev ungerne ustyrligt glade! Sikken en juleaften.

Nedenfor kan du se et billede af vores bil, foran en 6 m. høj snevold ved Rø. Og i et par tidligere indlæg her på bloggen kan du se flere fotos, og sågar en lille video fra Bornholm. Du skal bare fortsætte med at rulle ned, så kan du se de tidligere indlæg her på bloggen.

Nu håber jeg vi ses på nettet – endnu engang godt nytår.

Nytårshilsner fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Her har en gravko på larvefødder med teleskopgrab ryddet. Voldene er 5-6 m. høje.

Billederne herunder kan klikkes større.

Category: Velkommen  | Leave a Comment