Archive for ◊ April, 2011 ◊

Author:
• Thursday, April 28th, 2011

…i en hængekøje mellem to æbletræer, når jeg ikke lige maler fine gamle svenske møbler…. Tilsat 22 grader og solskin, barnelatter, lækker grillet elg og en behørig mængde indkøbsture til adskillige antikhandlere – så bliver det ikke bedre. Og selvfølgelig er min tilværelse alt andet end trist :-) Jeg behøver vel ikke sige at jeg så er nærmest lykkelig. Her er et foto af nogle af påskefundene:

Disse ting kommer med til Ledreborg Livsstilsmesse i bededagsferien (hvis de da ikke er solgt inden…) – den livsstilsmesse kommer du til at høre mere om. Jeg skal nok “invitere dig” behørigt.

Denne gang kommer der rigtig mange møbler med. Malet med linoliemaling, som jo holder i mange herrens år og patineres smukt.

À propos smukt – så er Sverige uendelig smuk i forårslyset.  Her er der lidt forårs stemninger fra broderlandet:

Du kan sikkert også selv mærke det – forår er forbundet med fornyelse og alting næsten råber på NYT – både inde og ude – og det kan vi i sandhed godt mærke i butikken. Tapet, Pip puder og Gardengirl tøj. Gamle møbler, Stonemats stenmåtter og lækkerierne fra Munkholm. I en pærevælling. Kom og se det hele i gårdbutikken, som har åbent hele weekenden. Du kan altid se åbningstiderne på netbutikkens forside.

Ha’ det dejligt derude!

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Der er flere fantastiske Enid Collins vintage tasker på vej på nettet. Du kan godt glæde dig – der er nogle HELT fantastiske imellem!

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Thursday, April 14th, 2011

at besøge gårdbutikken i påsken? Så skal du holde skarpt øje med åbningstiderne på forsiden af netbutikken. Jeg skal nemlig til Sverige og hente gamle fine møbler, her i påsken. FREDAG og LØRDAG er der åbent. Kom glad!

Netbutikken har selvfølgelig som sædvanligt åbent altid.

Håndlavede nyheder  fra MUNKHOLM WELLNESS

Se lige nyhederne fra Munkholm. Der er nye duftlys, sæber og så er der kommet både strygevand og…trommehvirvel…..OPVASKEMIDDEL! Jeg glæder mig HELT vildt til at sende supermarkedets grimme emballage på pension. (Ja, for de emballager er virkelig virkelig gyselige)

Jeg ELSKER de Munkholm produkter. De er så gennemført lækre. Dufter fantastisk og virker rigtig godt. Udover nye duftlys er der det mest fantastiske Munkholm opvaskemiddel:

Lækkert Munkholm strygevand

Og flotte håndlavede Munkholm sæber:

Så snart jeg har sluppet tasterne og sendt dette til dig, lægger jeg det hele på nettet, plus nogle Munkholm lækkerier fra butikken jeg aldrig har fået fotograferet.

Det minder mig om at jeg lige skal oplyse at jeg tager 99 % af alle fotos selv, til blog og netbutik, og de er derfor mine private og må ikke bruges af andre netbutikker.

Jeg håber du får en dejlig solbeskinnet påske, med hygge og varme.

Vi ses!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Jeg kan ikke begrænse mig! Har helt glemt at fortælle at der er kommet mange flere vintage mink capes i butikken! De kommer på nettet når jeg – rigtigt gættet – får tid :-)

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Monday, April 04th, 2011

********************

Gardengirl nyhederne er kommet!!!

*************************

Og de er lækre. Du kan se dem her: GARDENGIRL ARBEJDS- HAVETØJ TIL KVINDER

Men spørgsmålet er om du synes du fortjener så lækkert tøj?

OG hvad i alverden mener jeg så med det? Jo, ser du, som forhandler af Gardengirl tøj oplever jeg RIGTIG ofte at kvinder ikke synes de er tøjet værd. Tænk engang! RIGTIG mange kvinder vil hellere have det gamle joggingtøj med malerpletterne på i haven m.v. Det faktum at Gardengirl tøjet er meget mere bekvemt, med elastiske kiler og perfekte lommer (bl.a. til mobiltelefonen) falder dem ikke ind. De vil hellere lade sig nøje! Set i lyset af at MÆND ikke betænker sig et sekund når de skal have et par Kansasbukser, synes jeg det er…ja, jeg synes faktisk det er lidt trist!  Og jeg synes det er forkert. For spørgsmålet er vel egentlig: Kan du ÆRLIGT sige at du IKKE fortjener lækkert arbejdstøj??

(At bankkontoen siger nix er noget andet…det er en helt anden snak.)

Hvis der skulle være en mandlig læser tilbage på nuværende tidspunkt – så tænk lige på din kone/kæreste/søster/datter etc etc når du læser dette – det kan være hun ikke har lyst til at “forkæle” sig selv. Og så kan du jo gøre det….

Du kan komme og prøve tøjet i gårdbutikken, som denne uge har åbent fredag og lørdag fra kl. 10-14. Søndag lukket i denne uge.

De nye støvler kommer midt i april, så bestil nu, hvis du vil sikre dig et par.

Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Du har vel set at du også kan forkæle dig med de lækreste tørklæder, ikke? Du finder dem lige her: Pashmina, silke og uld tørklæder og sjaler

Category: Velkommen  | Leave a Comment