Archive for ◊ May, 2011 ◊

Author:
• Tuesday, May 31st, 2011

“Resterne fra de riges bord”…kan du nu finde under “sidstenyt” fanen på forsiden af netbutikken ELLER klikke lige her:

“Sidste nyt”

Jeg har fået fotograferet alle de herligheder vi hentede hjem fra Sverige forleden. Nogle af dem har været med på Livsstilsudstillingen på Ledreborg Slot – derfor overskriften “resterne fra de riges bord”. Du kan komme og se dem i i gårdbutikken – åbningstiderne finder du ALTID på netbutikkens forside.

Livsstilsmesser (udstillinger) er så VANVITTIGT inspirerende, synes jeg. Man får SÅ meget blod på tanden  – og virkelyst – af at færdes blandt alle de dygtige og kreative mennesker, der har brugt DAGE på de kunstfærdige og opfindsomme opstillinger. Her er et billede fra vores stand, med det ret så populære “kagebord”:

Nogle af de nye ting kan du se lidt af her: (der er flere på vej)

Skal du se det hele, kommer du bare forbi gårdbutikken eller netbutikken – der er ret meget godt lige nu, faktisk. Og mere på vej…

Måske har du et par ekstra fridage  her omlidt – i Kristi Himmelfartsferien. Det har vi. Himmelsk.

Ha’ det nu godt,

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Wednesday, May 11th, 2011

Du kan FORLANGE opmærksomhed med de skønne Enid Collins vintage tasker fra de glade 60’ere. Se!

Enid Collins, kunstneren fra Texas, der i 60’erne forenede kunst og mode, ved at skabe glade bling tasker med humor og finesse. Hendes formål var at skabe glæde, glamour og glitter for alle – også når man blot var på vej i supermarkedet. HERLIGT! Helt i Blandet-landhandel.dk’s ånd.

Vi har haft de håndlavede tasker på sitet siden starten, og de har VIRKELIG skabt opmærksomhed omkring vores netbutik. Lige nu har vi et historisk stort udvalg af tasker, og du kan se dem lige her: Enid Collins designer vintage tasker

I 60’erne ejede langt de fleste piger mindst een EC taske, og i dag er de stadig meget meget populære. Bl.a. fordi taskerne FORLANGER opmærksomhed når du går med dem. Det er altså lidt sjovt….

Noget andet der også forlanger opmærksomhed er de 3 store japanske kirsebærtræer i vores have:

Ledreborg slotsmesse – Livsstil på Ledreborg

Vi har igen en hyggelig stand på årets messe i slotsparken på Ledreborg slot. KOM og besøg os. Udstillingen er åben fredag d. 20. – 22. maj kl. 10.00 – 18.00. Det er et rigtigt godt livsstilsinput, med masser af udstillere der viser det ypperste frem.

Vi tager mange lækre gamle møbler med i år. Nordic Ware kageforme, Gardengirl og Pip Studio porcelæn. Selvfølgelig tager vi også fine fund med, fra indkøbsturene i Sverige. Det bliver ikke kedeligt! Håber vi ses.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Her er et foto fra sidste års messe:

Category: Velkommen  | One Comment