Archive for ◊ September, 2011 ◊

Author:
• Monday, September 26th, 2011

GARDENGIRL OPHØRSSALG

Skulle du ikke hjælpe mig af med lageret af det fantastiske Gardengirl arbejdstøj?

Du er kommet for sent til fleece trøjerne og rosenhandskerne, men du kan nå at skaffe dig et par bukser, en teddyfleece og en softshell jakke mv.  med 20 % rabat!

For at være ekstra flink ved dig, som nyhedsmail-modtager, sender jeg FRAGTFRIT til dig, hvis du skriver GARDENGIRL i meddelsesfeltet (eller sender mig en mail). Der er stadig en del af de skønne forklæder tilbage, som er så geniale, med alle de store og små lommer, og prikken over i-et: den flytbare mobiltlf lomme. Alletiders gaveidé. Du finder hele molevitten lige her: TOTAL OPHØRSUDSALG GARDENGIRL

NY TAPET-KOLLEKTION – Un Bisou de Mme Pitou

Du burde også lige klikke forbi og se den nye tapetkollektion “Un Bisou de Mme Pitou” – et lille ” kys” fra Eijffinger.

Pragtfulde farver og mønstre. Både romantisk og trendy på een gang. Trykt på Smartpaper. Og ja, hvad er det nu lige det er? “Smartpaper” er “ikke-vævet” tapet, hvor man tager tapetklister direkte på væggen, og sætter banerne tørre op. Super let – ALLE kan finde ud af at tapetsere med Smartpaper. Det udvider sig ikke og krymper derfor heller ikke når det tørrer – mindre synlige overgange.

Tapet er GENIALT. Der er ikke meget der kan forandre et rum som tapet kan – du kan ændre stil på ganske få timer! Se det her: BISOU – tapet, fotostat og vimpelbort.

HUSK at du altid kan se gårdbutikkens åbningstider på netbutikkens forside.

Vi ses gerne

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: I november og december holder vi loppemarked. Ikke antik marked med fine ting til høje priser, men vaskeægte loppemarked…du hører nærmere.

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, September 08th, 2011

Lige nu kan du spare 20 % på GARDENGIRL arbejdstøj til kvinder. Vi sælger ALT ud, fordi vi ikke skal forhandle Gardengirl mere. Der er ikke ubegrænsede mængder tilbage – og det er først til mølle, du ved…..

DET ER VIGTIGT at du gør dig umage når du vælger størrelse, da der er begrænsede muligheder for at bytte. Du skal lige have en lille gulerod af mig: De 10 første ordrer over 300,- hvor der står GARDENGIRL i beskedfeltet får et par havehandsker med i købet. Så hyggeligt kan det altså være at have tilmeldt sig vores nyhedsmail! Du kommer direkte til ophørsudsalget lige her: GARDENGIRL

Når du alligevel er inde og kigge på sagerne, så skulle du unde dig selv en tur forbi de nye gamle kludetæpper, og de fine rosenkranse. Det koster nemlig altid kun 49,- i forsendelse at handle hos os, uanset hvor meget du bestiller. OGSÅ selvom kludetæpperne vejer 10 kg.

I morgen, tirsdag, begynder der så småt at komme nye tapeter på sitet. Der er både retrotapeter og en helt ny helt fantastisk tøset kollektion som jeg er sikker på du vil synes om. Jeg er virkelig HELT sikker!

Ha’ det nu hyggeligt.

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Prisen på nogle af Munkholmprodukterne bliver sat op i morgen! Du kan LIGE nå at handle til gl. pris….

Category: Velkommen  | One Comment