Archive for ◊ December, 2011 ◊

Author:
• Friday, December 16th, 2011

Takket være dig, har december været den travleste julemåned nogensinde i verdensfirmaet Blandet-landhandel.dk. Vi har simpelthen de SØDESTE kunder! Nederst i denne mail kan du se hvad vi giver dig i julegave i år.

JULEFRAGTEN

Vores flinke travle fragtmænd KNOKLER 14-16 timer i døgnet for at levere alle de julegaver der bliver bestilt rundt omkring, og som skal fordeles i hele landet. Så hvis du oplever forsinkelse på leveringen, så bær over med dem – de KÆMPER virkelig. Alle bestillinger som vi modtager inden d. 21. december kl. 14 LOVER vi kommer frem inden jul. Så du har altså stadig tid til at kigge forbi netbutikken og købe julegaver.

Som TAK for en pragtfuld juleperiode, giver vi dig gratis fragt OG en velduftende lækker MUNKHOLM sæbe med din ordre i december måned – det eneste du skal gøre er at skrive “En julegave til mig, tak” i beskedfeltet på din ordre. Julegaven fra os er nemlig kun til dig der læser dette. (gratis fragt er i Danmark, til brofaste øer, men ALLE ordrer får en lækker sæbe!)

Hvis du har lige så meget julegavekrise som drengen på det gamle kort du ser nedenfor, så ring, tlf. 2101 7600, eller kom ud i gårdbutikken og få lidt gave-coaching – vi har jo meget mere på lager end du kan se på nettet.

Ha’ det nu rigtig julehyggeligt med stearinlys og krydderier, varme og latter. Vi ses gerne!

Juleglade hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Hvis du ikke fik læst den forrige nyhedsmail, kan du se den lige nedenfor – der er en masse julegaveidéer!

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Monday, December 05th, 2011

Ønskekrise

Altså. Da jeg var lille, tog jeg jo bare et par legetøjs julekataloger og krydsede af hvad jeg ønskede mig til jul. Der var kryds ved stort set alt.  Heldigvis var mine forældre ret opfindsomme, så jeg endte med at få varierede julegaver, så det hele ikke endte i plastiklegetøj fra Kina mv. Faktisk var den bedste gave jeg fik som barn et kamera. Et godt et. Jeg var 10 år, kameraet var brugt og jeg var lykkelig! (Jeg har nok altid været til genbrug …)

Nu synes jeg det er MEGET sværere at skrive ønskeseddel. Ikke fordi jeg mangler ønsker, men fordi jeg mangler overskud, struktur og ork. Kender du det? Hvis du mangler inspiration til hvad du kan sætte på ønskesedlen, så se lige her, for du kan så let som ingenting sende en mail og fortælle alverden om dine ønsker og hvor de kan skaffes. Jeg synes jo du skal ønske dig noget fra den Blandede Landhandel:

Birdfeeder, fordi de er til at komme i nærheden af, rent økonomisk, og fordi de bringer daglig glæde, når først fuglene har opdaget dem.

Nordic Ware, fordi vi allesammen har så travlt, at vi når vi endelig skal bage, bør vi da gøre det med overbevisning, og med en Nordic Ware bageform er man jo nærmest i bagehimlen!

Wildlifegarden Posthuse / postkasse så vi alle kan bidrage til at gøre det lidt mindre kedeligt at færdes på veje og gader, hvor vores postkasse er det første man ser udenfor huset (eller, sådan skal det ifølge den nye postlov være, efter 01.01.12)

Munkholm Wellness, fordi det er så LÆKKERT. Hverdagsluksus til gode priser.

PIP Studio, som alle holder af, med de glade farver og sjove kombinationer

Stonemats stenmåtterne – udødelige klassikere! Passer overalt, og så er de SÅ cool!

og så selvfølgelig VINTAGE ting, som fx. alle de lækre kludetæpper og de smukke fromme ting.

Hvis du skal give en gave til en som har ALT, så er der ALTID den gode gamle kurv. Her ser du en Munkholm gavekurv á la Blandet-landhandel.dk. Vi laver dem i alle størrelser – du siger bare til! Tlf. 2191 7600:

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

VIGTIGT PS: Der er kommet en del gammelt julepynt på sitet. Noget er allerede solgt, men der er mere på vej i løbet af denne uge.

Category: Velkommen  | Leave a Comment