Archive for ◊ March, 2012 ◊

Author:
• Thursday, March 22nd, 2012

LIIIIIIIIIGE en kort besked herfra. Der er nemlig både Vendôme smykker og mink capes på vej i netbutikken. Vi får SÅ mange henvendelser på netop de ting – og nu er der altså snart noget at kigge på i netbutikken, til alle de mange der har ventet. Nyheder finder du altid her: Sidste nyt. Først kommer denne smukke halskæde:

Overskriften hentyder til hvor HELDIGT det er, at vi bor lige der hvor vi bor. Vores fantastisk søde naboer er nemlig fast besluttede på at bevare deres gamle smukke gård med stråtag. Den ene længe er derfor ved at få lagt nyt stråtag – det bliver Så smukt. Heldigt at det er vores naboer – ellers havde jeg været lidt misundelig. Se selv hvorfor :

Der er åbent i gårdbutikken hele week enden – kig forbi. Der er som sædvanligt helt vildt rodet, men der er varer nok!

Ha’ det hyggeligt

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Wednesday, March 14th, 2012

KONFIRMATION og NONFIRMATION

Rigtig mange skal til enten konfirmation eller nonfirmation her i foråret. De unge ønsker sig dyre ting og penge – fuldt forståeligt, det gjorde vi andre  også selv, ikke ?!  Men hvis du, udover en check, gerne vil have noget ekstra med, så kig forbi vores side med gamle fromme ting. Der er lige kommet nogle ekstra fine gamle sølv vedhæng og Madonna medaljoner på nettet, og der er meget mere på vej. På den måde kan man give en gammel fin vintage from ting, OG supplere med en lille pose penge. Du finder de fromme ting her: GAMLE FROMME TING, og allerede i næste uge kommer der meget mere, også kors og krucifikser.

KÆMPE UDVALG AF MUNKHOLM WELLNESS

Har du set at vi nu har ALLE de lækre ting fra Munkholm på nettet? Det er vi sørme nok de eneste i hele verden der har. Kombineret med den altid lave fragt, er Blandet-landhandel.dk et godt sted at handle Munkholm. Lige nu har vi en skøn sæbekage i udstillingen. Den er så smuk, at det ikke gør noget hvis vi aldrig sælger et eneste stykke. Du kan se den her:

Lige omlidt så vælter foråret ind over os, med en styrke så man helt mister pusten. Det sker hvert år, at jeg bliver snigløbet af naturen. Uanset hvor meget jeg tror at i år er jeg klar til at modtage det….Det er lidt det samme som når børn pludselig springer en skostørrelse over i nattens mulm og mørke. Eller går fra at være nyfødte til at være 7 år.  Men det gør jo ikke noget – man behøver ikke være parat. Foråret og skostørrelserne kan man tage som det kommer.

Foråret kræver fornyelse, og reflektion. Og det skal foråret få. Kig gerne forbi den Blandede-landhandel….

Ha’ det hyggeligt.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, March 01st, 2012

Da min datter var 4 år, tog hun en bid af en Munkholm sæbe med duft at lakrids. Den er altså også helt uimodståelig lækker. Hun nævnte det aldrig, men lagde den pænt tilbage i sæbeskålen. Det så sødt ud med småbitte tandmærker i sæben, men…godt smager det nu ikke. Til gengæld er det verdens bedste håndsæbe som aldrig udtørrer dine hænder.

I løbet af de næste par dage kan du hos www.Blandet-landhandel.dk se HELE Munkholms udvalg på vores site. Det HELE, simpelthen!!

Håndlavet Munkholm sæbe...

Du får fri fragt når du køber Munkholm for 500 kr. eller derover. Skriv MUNKHOLM i beskedfeltet. Det er en rigtig god gaveidé, men det har du sikkert allerede tænkt på. Du finder det her: Munkholm Wellness

Vi ses gerne! I gårdbutikken, eller på nettet.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

Ps: Engang imellem ego-googler jeg mine fotos og mine tekster, og hver eneste gang finder jeg noget hos nogle af mine konkulleger, som altså bruger mine fotos og mine tekster i deres webshops. Det er ikke så godt, og kan faktisk straffes med en heftig bøde, jf. Lov om ophavsret. Der er ikke så mange der ved det, men ALT hvad du ikke selv har fabrikeret tilhører som udgangspunkt en anden. Man skal derfor ALTID sørge for at få tilladelse inden man kopierer fotos og tekster mv. Hvis du vil vide mere, så skriv til kontakt@blandet-landhandel.dk – jeg er jurist, og vil gerne hjælpe.

Category: Velkommen  | Leave a Comment