Archive for ◊ April, 2012 ◊

Author:
• Thursday, April 26th, 2012

Nu forlænger vi fristen for at bestille fra den gamle “Gammalsvenska” tapetkollektion med ca. 1 uge.

Det skyldes at det ikke lige er gået som det skulle med at få den nye kollektion på nettet. For at kunne det, skal man nemlig have et kamera, og mit gode gamle Nikon strejker. Det har skrantet længe, og lad os bare sige at en tur i silende regn på en ridebane i Jylland IKKE lige gjorde det bedre. Vi mangler nu både en pony og et kamera :-)

Er du en af dem der ikke har fået tanket op af de gamle mønstre, så kan du stadig nå det. Prisen stiger snart til 359,- pr. rulle., men jeg sælger dem stadig til gammel pris i en uge endnu. (Forbehold for udsolgte mønstre.)

Se dem her: Gammalsvenska tapeter – gammeldags tapet

Her ser du nogle af de nye mønstre:

Der er lagt flere af de skønne vintage emaljebrocher på nettet – du finder dem lige her: Flower power brocher

Ha’ det hyggeligt! Husk at åbningstiderne i gårdbutikken altid står på netbutikkens forside.

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, April 19th, 2012

Intet varer evigt. Heller ikke det man TROEDE ville vare. Således har det svenske hæderkronede tapetfirma Duro, besluttet at ændre deres fine klassiske kollektion “Gammalsvenska”, som er genoptryk af gamle tapeter fundet rundt om på vægge i gamle svenske huse. Kollektionen har ellers eksisteret siden 1970’erne, men nu er det SLUT! Der kommer en ny kollektion, hvor nogle af mønstrene går igen, nye mønstre er kommet til, og nogle udgår. Prisen stiger fra 319,- til 359,- pr. rulle. Om en uge.

I en uge frem modtager vi bestillinger på den gamle kollektion, og sælger den til “GAMMEL PRIS”, selvom prisen er steget. Er du “Soltorp fan” er det derfor NU du skal slå til, da bl.a. Soltorp udgår. Trykkeriet er allerede stoppet, så vi må tage forbehold for udsolgte varer, desværre. Du finder det gammeldags tapet her: GAMMALSVENSKA

Her kan du se noget af det flotte nye du kan glæde dig til:

Der er flere minkcapes på vej, og om ikke så længe kommer der flere gamle møbler på sitet igen. Står du og mangler et eller andet?

Kom gerne forbi rodebutikken, åbningstiderne fremgår altid af forsiden.

Vi ses gerne – kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Vi mangler en New Forest pony. Kender du nogen der har en god sød en, så ring 21917600.

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, April 03rd, 2012

Når du klikker forbi vores kategori “Retro tapet” kan du se at der hersker russiske tilstande – der er stort set ingen varer tilbage på hylderne…Det er fordi Danmarks Radio har købt det meste til et TVstudie hvor optagelserne af “QUIZ I EN HORNLYGTE” finder sted. Det er en MORSOM og særdeles underholdende historisk quiz, hvor Carsten Eskelund er studievært. Du kan læse mere om programmet lige her: Quiz i en hornlygte.

Her ser du et par af DR2’s billeder fra studiet med det skønne retrotapet:

Stylisten, Amalie Bo, er simpelthen så helt fantastisk dygtig – det er så godt set at vintagetapet i lange baner giver den HELT rigtige stemning. Perfekt :-)

NYE MINKCAPES OG VENDÔME SMYKKER

Jeg har i huj og hast nået at få nogle minkcapes og nogle Vendôme kæder lagt på nettet. Dem finder du under “Sidste nyt”. Der kommer endnu flere lækkerier, de venter bare på fotografen, men fotografen skal til Bornholm og Sverige og finde FLERE lækkerier, så det må lige vente lidt.

God påske til jer alle.

Påskelige hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk


Category: Velkommen  | Leave a Comment