Archive for ◊ June, 2012 ◊

Author:
• Thursday, June 21st, 2012

Efter Slotsmessen på Ledreborg Slot var der næsten udsolgt af alle de lækre vintage mink capes. Nu er der heldigvis kommet en masse nye hjem. Og du kan lige tro de er lækre. Bløde, eksklusive og elegante.

Så det er nu hvis du er en af de mange der går og venter på en luksus vintage mink cape. De plejer at blive solgt temmelig hurtigt – OGSÅ om sommeren. Man kan jo netop sagtens få brug for en mink cape om sommeren, fordi det jo – lad os bare være ærlige – ikke just er VARMT i Danmark. Skal du til sommerfest, er en pels cape SKØN fordi den både er meget elegant OG varmer skuldre og ryg.

Du finder de lækre silkeforede mink capes lige her: VINTAGE LUKSUS MINK CAPES

NB: Det “støvede tilbud” på Nordic Ware gælder stadig! 299.- UANSET førpris. Det eneste du skal gøre er at skrive “støv” i beskedfeltet eller i en mail til mig, så fratrækker jeg rabatten manuelt. Se formene her:  NORDIC WARE’S GENIALE FORME.

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Monday, June 11th, 2012

SÅ er der penge at spare for dig som nyhedsmail modtager!

Det er FØRST TIL MØLLE!

Ledreborgs Slotspark var SKØN og smuk under livsstilsmessen. MEN! Det var så tørt at vi har fået en masse slotsstøv med hjem. Især på Nordic Ware bageformene. I stedet for at jeg bruger en masse tid på at støve dem af, vil jeg hellere tilbyde dig en bageform, incl. støv, til en god pris. DERFOR: Enhedspris 299,- uanset førpris. Og en lækker Munkolm sæbe oven i købet. Nemlig.

Det er KUN nyhedsmail modtagerne der får dette tilbud – derfor skal du skrive STØV i beskedfeltet, så fratrækker jeg rabatten manuelt.

Her har du: Nordic Wares fantastiske bageforme

Der er lagt nyt på sitet – og der er mere på vej i løbet af ugen.

Så vi ses da bare i gårdbutikken eller på nettet.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment