Archive for ◊ December, 2012 ◊

Author:
• Sunday, December 16th, 2012

Hvad gør man hvis man ikke når det?

Fredag er sidste frist for at nå juleindkøbene til tiden. MEN! Hvad gør man så hvis noget glipper? Hvad gør man hvis man får en genial gaveidé EFTER at fristen er udløbet? Hvad gør man hvis der er udsolgt af det eneste ene? Jo – så køber man alligevel, og printer et foto af tingen ud og lægger under juletræet. Fint pakket ind. Og efter jul kommer gaven så frem til den glade modtager. Som på den måde faktisk kan “fejre” jul (og blive glad) hele to gange!

Vi foreslår at du kigger forbi den Blandede Landhandel – vi har lidt af hvert. Finder du ikke det du søger, så ring 21917600 – vi har et stort lager med en masse ting som ikke er på nettet…

Du kan se mine tips nedenfor, eller klikke HER: JULEGAVETIPS

HUSK der er fri fragt i Dk ved køb over 400 kr. – alt kan altid byttes. God fornøjelse.

Ha’ det julehyggeligt og rart.

Julehilsen fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, December 11th, 2012

FRI FRAGT v. køb over 400,- resten af december. Det er min julegave til dig :-) Rabatten fratrækkes manuelt, så du kan ikke se den i din ordre – men du FÅR den!

Fik du set de tips jeg skrev om i sidste uge? Det skulle du altså næsten…scroll ned til indlægget LIGE under vinterbillederne fra vores ødegård i Sverige – og bliv klog på hvad du helt sikkert får held med at give i gave til jul!

Glade hilsner og smil fra Katinka, Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment