Archive for ◊ May, 2013 ◊

Author:
• Tuesday, May 28th, 2013

Det er virkelig sjovt at lave TV, så jeg er helt vildt glad for at jeg er blevet spurgt om at vise gamle ting og hyggelige sager frem på tv igen. Du kan se programmet (direkte) onsdag formiddag kl. 11 på TV2 FRI (indslaget sendes faktisk også på storebror TV2 den dag).

Her er linket, så du kan se det på nettet: http://play.tv2.dk/live/tv-2-fri/#tv-2-fri onsdag den 29. maj.

Og jeg siger det bare…..det er svært ikke at blive afhængig af alle de gode programmer man finder på TV2 FRI.

søbo

Sommerferie på Bornholm?

Hvis du har lyst til at leje et sommerhus i gammeldags og hyggeligt miljø, så er der pga et afbud blevet ledigt i juli i mine forældres hyggelige sommerhus, tæt på stranden på SydBornholm. Det er aldrig før sket at det ikke har været forhåndsbooket et år inden (eller mere!) i juli måned, så det kan jo nu blive til din fordel! Ring til 5648 4001, og hils fra mig :-)

Huset er ledigt fra den 4.- 17. juli. Du kan se det lige her:

Søbo ved Øster Sømarken, Bornholm

Ha’ det hyggeligt!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

ps. Jeg har lagt retro møbler på nettet….

Category: Velkommen  | 2 Comments
Author:
• Sunday, May 26th, 2013

Har du lidt ondt af dig selv fordi du ikke nåede at se udstillingen på Ledreborg 2013 (eller måske bor du for langt væk) ? Så må jeg indrømme, at jeg forstår dig. For den VAR fin i år!

  • Masser af smukke, spændende, gammeldags eller anderledes blomster.
  • Masser af gamle fine ting og sager, udstillet på smukkeste vis i den gamle slotspark.
  • Masser af glade mennesker og smukke stande med ting du ikke engang anede eksisterede. Nogle af standene tager det to dage at gøre klar. Vidste du det?

MEN! Der er nu faktisk ingen grund til at have ondt af dig selv, du kan jo bare besøge den Blandede Landhandel på nettet.

2013.05 (82)

Jeg havde en masse skønne vintage mink capes med til Ledreborg. De er så godt som udsolgt. Der er vist kun 4 tilbage. Heldigvis har jeg flere på lager, som bare venter på at jeg skal finde mit Nikon frem og få dem fotograferet så du kan se dem på nettet. Det bliver i løbet af næste uge det sker. Send mig en mail hvis du skal have besked med det samme når de er lagt på.

Jeg er ved at tømme den gamle grisesti her på gården. Jeg har nemlig skumle planer med den. Lige nu er den fyldt (jeps – HELT fyldt!) med møbler og alverdens ting og sager. Planen er at tømme alt ud og få det lagt på nettet, så du kan se det. Der er alt, lige fra retromøbler til 1700-tals skabe. Og nogle lædersofaer jeg gerne vil forære væk….

Vidste du i øvrigt at du kan se de ting jeg senest har lagt på nettet ved at klikke her, under “sidste nyt” ? Det er nok mere overskueligt for dig på den måde.

Nogle af tingene kan du allerede se nu:

mindre4

 

HUSK at vi sælger de smukke smukke stenmåtter til en super god pris, og stadig med fri fragt. Du finder dem lige her: STONEMATS

Vi ses!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

 

 

 

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Wednesday, May 01st, 2013
pink pompom gumball bellis

Lavede denne collage forleden…pink er flot!

Jeg skal medvirke i TV2-FRI’s åbningsprogram på søndag. TV 2 åbner en helt ny kanal, TV2 FRI, hvor du kan se om alt det vi laver i vores fritid. Jeg skal fortælle om en ret trendy fritidsbeskæftigelse…Taaahhdaaahhh: LOPPEMARKEDER. Jeg skal have nogle gode loppefund med, og alle der har mødt mig ved, at der skal en dygtig ordstyrer til inden jeg speedtalker hele programmet igennem, om gamle kufferter og skåret porcelæn mmm. Jeg glæder mig helt vildt – det bliver så sjovt!

fastelavn og vinterferie 2013 069

Du kan lige nu få fri fragt på Nordic Ware bageformene! Det eneste du skal gøre er at skrive “Fri fragt Nordic Ware” i beskedfeltet, eller besvare denne mail. Så trækker jeg fragten fra på din indbetaling. Sådan kan man nemlig også fejre 1. maj. Tilbuddet gælder KUN til den 3. maj 2013. Du finder formene her:

***   FRI FRAGT PÅ NORDIC WARE BAGEFORME   ***

Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg tager nogle af mine mange vintagesmykker med i tv-studiet – de er så fine. Du kan se nogle af dem her: VINTAGE SMYKKER

 

 

Category: Velkommen  | One Comment