Archive for ◊ June, 2013 ◊

Author:
• Saturday, June 15th, 2013

Du har stadig et par dage til at benytte dig af tilbuddet om fri fragt i DK på Munkholm ordrer over kr. 400,- så du kan bodypeele dine ben, og slippe af med kuløren “hvid som fiskebudding”. Du finder herlighederne lige her: MUNKHOLM – luksus for krop og sjæl.

Munkholm juni 2013Tilbuddet om fri fragt på Munkholm ordrer over kr. 400 gælder i DK til den 21. juni 2013.

Så kom glad! De er simpelthen så skønne, de Munkholm ting!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, June 11th, 2013

Nobody’s perfect, siger man. Jeg er sandelig heller ikke perfekt. Lige nu er mine ben for eksempel hvide som fiskebudding. Men faktisk ved jeg hvordan man får perfekt brune sommerben. Det er LET! – Jeg gi’r dig et godt tip som gælder BÅDE mænd og kvinder:

Lige nu og 10 dage frem, kan du spare fragten (i dk) på din Munkholm ordre, hvis du handler for 399,- OG få brune sommerben. 

Det handler nemlig om at den hud du vil have skal være brun, skal blive ved at være brun i lang tid. Det fixer man ved at peele gammel og udtjent hud af. Den lækreste og letteste måde at gøre det på, er med Munkholm saltscrub.

munkholm collage

How do you do?

Din hud er dig temmelig trofast, og bliver så længe den overhovedet kan. Så for at starte på en frisk, er det nødvendigt at tvinge den gamle og udtjente hud af. Saltscrub fra Munkholm fjerner døde hudceller, OG blødgør din nye hud med lækker olie, så du er klar til solen. Munkholm saltscrub kan bruges over hele din smæklækre krop (- men måske ikke så meget i ansigtet – til det haben wir andere Metoden…)

 

Så, hvad siger du? Jeg giver dig oven i købet fri fragt (i dk) når du bestiller for mindst 399,- Munkholm produkter! Så nu kan du spare penge og få tanket op af alle de lækre håndlavede ting fra Munkholm. Tilbuddet gælder KUN til den 21. juni 2013. Du finder alle lækkerierne fra Munkholm lige her – både til mænd og kvinder: MUNKHOLM – luksus for krop og sjæl.

Del tilbuddet på Facebook lige herunder og få en virtuel krammer af mig :-)

Kh Katinka

munkholm juni  Collage

PS: Munkholm produkter er også en super god gave…

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Tuesday, June 04th, 2013
DSC_3526

Blandet-landhandel.dk i Frihuset, TV2 Fri

Forleden viste jeg på TV2 Fri hvordan man bliver sommerklar med gamle ting og sager. Det var så hyggeligt! TV2 har indrettet et tv-studie, Frihuset, på en gammel smuk landejendom med stråtag, der ligger et stenkast fra Ise fjorden. Du finder ganske enkelt ikke en bedre udsigt – det er et helt fantastisk sted. TV2 Fri folkene er super flinke, og det var selvfølgelig en fornøjelse at være med. Simpelthen. Rigtig interessant at se hvor professionelt de løser udfordringer med vejr og vind, lyd og lys. Det kommer man måske let til at tage for givet når man sidder og ser tv, men det skal man ikke, kan jeg love dig! De er så dygtige til at få det til at se problemfrit ud, men der er masser af udfordringer hele tiden, som de løser hen ad vejen – uden at seerne lægger mærke til noget. Sjovt, ikke!

Jeg viste ting frem, sammen med søde Cecilie Hother. Gamle møbler, flueskabe, olmerdugs dyner, gammelt linned med mellemværk og en masse andet. Vi sluttede af med at spise jordbær med fløde af et gammelt Holmegaard jordbærstel. Med knasesukker og vanillesukker. (Vanille og jordbær går jo som bekendt op i en højere enhed når det kombineres.)

DSC_3531 (2)

…pga af vejrmæssige udfordringer er tingene stablet under en parasol.

Det går godt med at få tømt den gamle grisesti her på gården hvor min blandede landhandel har til huse…jeg har jo planer med den bygning….langsomt men sikkert kommer der ting frem fra gemmerne, som skal fotograferes og lægges på nettet så du kan se dem. …Det går lidt langsomt, fordi jeg ind imellem, som forælder til ikke mindre end 4 ridepiger, er nødt til at bruge mine week ender på stævner…pigerne går til voltigering – en sportsgren som næsten kan forveksles med et cirkusnummer! Se selv:

Volti collage juni 13

Stævner er tidskrævende, men jeg har fået en anden tidskrævende last: Når jeg lige har lidt tid, så ser jeg faktisk TV2 Fri! Jeg er VILD med den kanal. Og kan du læse dette, kan DU også se den! Det er nemlig gratis at streame den på din computer. Prøv selv! Det kan være du bliver ligeså hooked som vi er, her i huset.

Klik her: TV2 Fri – frihuset – streaming 

Vi ses gerne! 

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | One Comment