Archive for ◊ October, 2013 ◊

Author:
• Thursday, October 31st, 2013

Jeg har fået fat på et lille restparti af nogle TOPLÆKRE designer skærebræt i teaktræ. Simpelthen så FLOT!

Lige nu og 5 dage frem kan du bestille det til en ekstra god pris og få det leveret fragtfrit. Til dig selv og til gaver. Tilbuddet gælder NU og til tirsdag den 5. november 2013. Sålænge lager haves – det er først til mølle.

Du finder skærebrættet her: Lækker designer skærebræt i massivt teaktræ

2013.31.10 teaktrae skaerebraet (45)TV2 JULEKALENDER 2014

Forleden kom flinke folk fra TV2 forbi for at låne noget af mit gamle julepynt. De er nemlig ved at optage  julekalenderen 2014, og skulle bruge det til optagelserne. Lyder rigtig spændende! Mens vi gennemgik kasse efter kasse, kuffert efter kuffert, gik det op for mig, at jeg har ALT for meget gammelt julepynt. Selvom jeg elsker at mit pynt SKAL jeg skille mig af med noget af det. Så jeg er lige gået i gang med at sortere. Når jeg er færdig bliver sagerne fotograferet og lagt på hylden i netbutikken. Jeg skal nok give lyd fra mig når det sker, så du kan kigge forbi som en af de første. Her er noget af det der skal sorteres:

2013.31.10 teaktrae skaerebraet (61)

Ødegård udlejes

Der er rigtig mange der har spurgt mig om vi udlejer vores ødegård i Sverige. Det gør vi faktisk nu! Årsagen er at vi er kommet til at købe et pragtfuldt sommerhus på Bornholm, hvor A – L – T skal laves, og at vi derfor ikke får tid til at bruge huset i Sverige helt lige så meget. Det hus fortjener at blive brugt :-)  Jeg skal nok redigere nogle fotos og komme med nogle priser på nettet, men du er velkommen til allerede nu at ringe på 2191 7600 hvis du er interesseret. Du kan se nogle fotos fra huset her:

2013 Änganäs efterårsferie (12)2013 Änganäs efterårsferie (79)2013 Änganäs efterårsferie (112)2013 Änganäs efterårsferie (187)2013 Änganäs efterårsferie (15)2013 Änganäs efterårsferie (55)

 Ha’ det hyggeligt – vi ses gerne! Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Fik du ikke købt bogen “Magiske måneder” af Helle Schønning med rabat i sidste uge? Så send mig en mail – så finder vi ud af det. Kontakt@blandet-landhandel.dk Du finder bogen her: MAGISKE MÅNEDER

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, October 24th, 2013

Ok ok ok, så kom jeg til at sætte en for kort frist for tingfindertilbuddet på den skønne skønne bog “Magiske Måneder” af dygtige Helle Schønning. Men hey – så udvider vi det bare, og siger til og med LØRDAG kl. 22. Er det bedre? Jeg tror det. Altså: Når du bestiller bogen Magiske Måneder inden lørdag den 26. oktober 2013, så er der gratis fragt på den, og alt andet du køber. Gælder i DK, og gælder for alle de herligheder der kan sendes med posten. Til dig.

Magiske maaneder collage 23.10

Jeg ved helt sikkert at du ikke kommer til at fortryde at investere i “Magiske Måneder”. Den er i særklasse vidunderlig. Simpelthen.

Hvis du står og mangler gode idéer til gaver dine børn selv kan lave, så er bogen en regulær guldgrube.

Altså – jeg kan ikke få armene ned over den bog. Er VILD med den. Også selvom jeg ikke får lavet samtlige idéer og opskrifter i bogen, så er det nydelse på højt niveau at sidde og kigge på de smukke billeder og VIDE at man KAN lave dette og hint. Når man får lyst.

HUSK at skrive “tingfinder” i beskedfeltet når du bestiller – så fratrækker jeg fragten når jeg sender til dig. Det er din fordel som modtager af mine nyhedsmails.

Du finder bogen her: Magiske Måneder af Helle Schønning

Magiske maaneder 2

Vi ses gerne!

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg får ofte forespørgsler på at leje vores ødegård ud, og nu er tiden kommet til det. Det er der en ganske særlig grund til. Det fortæller jeg dig om næste gang du hører fra mig…

anganasred-1

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, October 22nd, 2013

Lad det være sagt med det samme: Jeg elsker selvfølgelig alle gaver fra små børn som de selv har lavet. Men! Jeg er ikke så god til det med perleplader. De er sjældent noget man orker at udstille i hjemmet. For et øjeblik siden blev det muligt at bestille den fantastiske bog “Magiske Måneder” af Helle Schønning i webshoppen. Og så kan du TRO det er slut med perleplader. For denne lækre bog er smækfyldt med idéer til alverdens ting og sager. Den kommer simpelthen med så mange idéer til hvordan du kan være kreativ uden plastik og halvfabrikata der bare er overmalet. Og nu skal du ikke tro det kun er for børn – nixen – det er for ALLE. Helle Schønning er så dygtig. Dejligt dygtig. Jeg er rigtig glad for hendes bog. Du finder den lige her:

MAGISKE MÅNEDER af Helle Schønning

TINGFINDER-RABAT!!

Hvis du slår til inden torsdag d. 25.10.13 kl. 22, får du tingfinder-rabat: gratis fragt! (I DK) Skriv tingfinder i beskedfeltet når du bestiller. Rabatten gælder når du køber bogen, men gælder også det du køber UDOVER bogen. HUSK: Det er en genial gave.

Magiske maaneder collage 1

 

Der er i øvrigt kommet Munkholm nyheder på sitet – dem finder du her:

Herlige nyheder fra Munkholm

Lakrids collage

 

Ha’ det hyggeligt! Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

PS: Vi har skiftet bank (til Ringkjøbing Landbobank) og det har voldt lidt problemer med betalingsgatewayen. De skulle være løst nu.

oedegard collage

 

 

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Tuesday, October 01st, 2013

 

Har du set de skønne vintage mink capes jeg har lagt på nettet? Du kan svælge i dem lige her – de er SKØNNE! Vintage luksus mink capes

collage capes

Vintage mink capes

Jeg må hellere krybe til korset og indrømme noget….: I sidste uge gik det op for mig, at den mail, som jeg sender ud til alle de RIGTIG mange der har tilmeldt sig min nyhedsmail, i længere tid slet ikke er blevet sendt ud til alle. Den er faktisk kun sendt ud til et fåtal. Det er jeg rigtig ked af. Du må undskylde, hvis du er en af dem der er blevet “snydt”. Fejlen på mailserveren er rettet! Hvis du føler dig lidt udenfor, kan du se de fleste mails her: Blandet-landhandel.,dk

Du kan bl.a. læse om de gange jeg har været med til at lave TV hos TV2 Fri. Det er VILDT sjovt, og jeg skal medvirke igen på fredag, i anledning af TV2’s 25 års fødselsdag. SÅ FESTLIGT!  Det glæder jeg mig til :-)

frihuset (16)

Håber vi ses! Kh Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

PS: Jeg MENTE det jeg sagde i sidste uge, om at du gerne må købe mange kludetæpper og returnere dem du ikke skal bruge, når du har prøvet dem i dit hjem – i fred og ro. Jeg bliver IKKE sur over returnerede varer!

Du finder kludetæpperne her: Gamle svenske kludetæpper

Category: Velkommen  | One Comment