Archive for ◊ November, 2013 ◊

Author:
• Tuesday, November 26th, 2013

 

Selvfølgelig er der stadig masser af nostalgisk gammelt fint julepynt tilbage – også selvom markedet i søndags var helt forrygende. Jeg har altså bare de SØDESTE kunder – så er det sagt! Tak tak tak!

Lige om lidt går jeg i gang med at uploade fotos af julestadsen på nettet, så du kan se det. Der kommer mere over de næste par dage, for der er ret meget. Heldigvis.

Her er et lille udsnit af noget af det som kommer på nettet senere i aften:

Julepynt collage nov. 13Fik du forresten fat i det gode tilbud jeg havde til kunder der handler Munkholm for 450 kr.? Fri fragt, får du. Rabatten fratrækkes manuelt af mig.

Munkholms lækkerier er en super god gaveidé – også som værtindegave til nogle af alle de (rigtig mange) arrangementer i julemåneden. Så – køb ind for 450 kr. og få fri fragt – så har du altid noget liggende som du kan forære væk – det er da herligt. Tilbuddet gælder i DK, og det gælder til på søndag.

Gårdbutikken er åben efter aftale. Jeg er her stort set hver dag, så RING 21917600, så åbner jeg. Eller ta’ chancen og kig forbi….

Vi ses gerne!

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

PS: Der gælder SELVFØLGELIG stadig fri fragt selvom du køber Munkholm produkter OG noget andet.

 

Category: Velkommen  | Leave a Comment
Author:
• Thursday, November 21st, 2013

For første gang i 3 år holder jeg juleåbent i gårdbutikken. Jeg er fundet en masse gammelt julestads frem, og en HEL masse vintage smykker. Nå ja – og en masse andet gammelt halløj. Var det noget med en udstoppet stork?

Kooooom på søndag – helst mellem kl. 10 og 17. Adressen er Nakkedamsvej 90, 4050 Skibby (50 min. fra Rådhuspladsen i Kbh)

HVIS du ikke kan komme – så har jeg alligevel noget i ærmet til dig: Fri fragt på alle Munkholm ordrer over 475 kr. – yay! Gælder i Dk, indtil på mandag. Resten af julesæsonen kommer jeg med flere juletilbud – så hold øje.

På søndag er der også juleåbent hos www.mustang.dk, og hos Honning og Flora på Egholm slot – så der er VIRKELIG noget at køre efter. De holder til huse lige i nærheden, ser du. Læs mere lige nedenfor.

Juleåbent collage

 Glæder mig til på søndag! Det bliver hyggeligt.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

 

Category: Velkommen  | 3 Comments
Author:
• Tuesday, November 19th, 2013

15869_211023324620_4232590_n

På søndag er der julemarkeder masser af steder rundt omkring.

Jeg ved hvilke du skal vælge! Hvis du vil være sikker på en god oplevelse som gør at du bliver glad helt ind i sjælen, så kom til Hornsherred på søndag. Kl. 10-17.

Jeg har fundet alt det gamle julestads frem – plus en masse andre lækkerier. Gode julegaveidéer, hvis du vil finde noget helt særligt. Og hvem vil ikke gerne det.

 

1.5 km. herfra ligger Honning og Flora på Egholm slot. De har igen det traditionelle julemarked i slotsalléen, med glögg og æbleskiver (himmelske æbleskiver, som KUN Helle kan lave dem!) og slotsstemning for alle pengene.

 

Og ikke nok med det – Anja fra www.Mustang.dk holder også julemarked fra kl.  10-15. Rideudstyr i smukke omgivelser i Egholm skoven. 3 stenkast herfra.

 

Så, du kan godt se, at vi virkelig har noget at byde på, herude i det smukke Hornsherred. Kom herud – vi vil gerne dele stemningen med dig.

julecollage 2013

Det er vist for optimistisk at håbe på julesne – HUSK derfor røjsere…

Vi ses rigtig gerne!

Kh Katinka – www.blandet-landhandel.dk

PS: Jeg LOVER snart at opdatere sitet fsva gammelt julepynt.

Category: Velkommen  | One Comment
Author:
• Monday, November 04th, 2013

 

 

Det lækre store designer spækbræt i smuk massiv teak, som jeg lige har lagt på nettet, kan du få til en billig penge lige nu, og med fri fragt. Onsdag sætter jeg prisen op. Bum.

teak skærebrætDu finder det liiiiiiiige her: Designer skærebræt i massiv teak

I dag har vores ødegård fået sin helt egen side på Facebook. Det har den fordi vi gerne vil leje den ud. Vi skal bruge vores ferier i vores sommerhus på Bornholm det næste stykke tid. Hvis du trænger til fred, ro og frisk luft med gåturen lige uden for hoveddøren, så er Änganäs lige noget for dig. Du kan se huset i Sverige lige her: Ødegård i Sverige udlejes

oedegard collage

Nu er jeg snart færdig med at sortere og finde gammelt julepynt…om nogle dage kommer det på nettet.

Vi ses gerne! Kh Katinka

www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen  | Leave a Comment