Author:
• Wednesday, February 17th, 2010

Sommetider skal man ikke lede længere end til sin egen tallerkenrække før man finder detaljer, der umiddelbart synes små og næsten ligegyldige, men som når man kigger ordentligt efter, besidder storhed og æstetik. Gustavsbergs “sol” er så smukt et stel at vi har valgt netop det til ødegården…ranunkler, musselmalet og gamle saftflasker “virker” også…

Man kan STADIG ikke åbne et boligmagasin eller klikke gennem en indretningsblog, uden at støde på gevirer i forskellige afskygninger. Hæ! Vand på min mølle. Der står altid “udstoppede dyr etc.” på mine ønskesedler, og det har der gjort længe, så vi har rigtig meget af den slags. Burde måske gå en tur med kameraet en dag og forevige dyreparken…

Nu skal der nydes vinterferie og hentes slagbænke i Sverige. Vi har udsolgt. Fantastisk.

Ha’ det nu hyggeligt i al sneen. Jeg er stadig så glad for at mudderet i år er konverteret til smuk hvid sne. Sjældent vi har så fine vintre, ikke?!

Kh Katinka

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Anna 

  Vad mycket fint, ska bli kul att se skåpet ni ska hämta i sverige.
  Kram Anna

 2. 2
  Heidi 

  God tur til Sverige! Knus; Heidi

Leave a Reply