Author:
• Wednesday, March 03rd, 2010

Vi vidste jo godt at de var der. Under de tykke dyner af sne. Vintergækkerne. De ukuelige og smukke små fine blomster, der hvert eneste år trodser frosten og spirer når intet andet kan. Bortset fra erantis, selvfølgelig.

Sneen er mere end velkommen til at blive et stykke tid endnu – så landskabet kan begejstre os med gnistren og ekstra lys, men det var nu fint at det tøede lidt så vi kunne finde frem til forårstegnene. Selvom man måske tager foråret for givet, så er det alligevel storslået hvert år, når man finder vintergækkerne, for så ved man. Nu bliver det forår. Tid til nydning, som Bamse siger….

Category: Inspiration
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Heidi 

  Hej – skønne billeder! Hvor er det dejligt at se vintergækker – ingen at se her nede i Sønderjylland endnu… Ha’ en god dag! Knus, Heidi

 2. 2
  Heidi 

  Hej igen Kantinka… Skriver lige igen for at sige at jeg linker til din blog i mit blogindlæg i dag – de vintergækker var bare for lækre:-) Ikke for at det giver dig så mange nye læsere (besøgstallet på min blog er jo ikke helt til at robe hurra for endnu)….
  Knus, Heidi

Leave a Reply