Author:
• Thursday, March 04th, 2010

Forår. Altså, det forreste eller første i året. Printemps. Sjovt nok har man også hele tiden den fornemmelse, at det er årets første et eller andet hele tiden lige nu. Ikke? Således årets første kop te i solen. Sådan nogle øjeblikke med fuglekvidder og marts sol der varmer. Og en vibe der fløjtede i det fjerne!

Duften af bergamotte olie (Earl Grey te) og sødmælk fristede Mons. Vores store makrelmønstrede hankat, som deler høloftet med uglen. Mons fandt vi da han var 4 dage gammel, og flaskede ham op, indtil naboens kat adopterede ham. Da han var stor nok, flyttede han hjem til os igen. Mons er derfor vores første barn, så han må alt. Incl at drikke min kop te. Også selvom det var den allerførste  i år udenfor i solen.

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Kamomilla 

    Åh, sån vårkänsla man får!
    Tack för din häslning hos mih, jag blev så glad! :)

Leave a Reply