Author:
• Monday, March 08th, 2010

Gardengirl nyheder hos Blandet-landhandel.dk

Nu spirer det så småt derude i haverne…og det begynder så småt at krible i fingrene…forårsfornemmelserne er begyndt!

Nu kan du komme til at bestille det lækre Gardengirl arbejdstøj. Alle forårsnyheder er lagt på hylderne, og kan leveres fra medio marts. Du kan se det hele her: Gardengirl forårsnyheder. (Jeg har især glædet mig til rosenhandsken med de lange skafter…så kan min mand få sine svejsehandsker i fred.)

Gardengirl har fået ENDNU flere gode idéer. Hvad mener du om et have miniskirt som også er shorts. Se dem lige – det er ret genialt fundet på! Bagfra ser det ud som shorts, forfra som et miniskørt. Så kan man komme i haven når det er rigtig varmt, og få sol på benene. Samtidig med at du har alle de lommer du har brug for til redskaberne og mobiltelefonen.

Der er kommet et helt nyt mønster, det hedder Toile. En variation over det kendte mønster Toile de Jouy, med Gardengirl signatur, selvfølgelig. Altid i super super kvalitet.

Vi har ET enkelt par støvler tilbage fra den forrige kollektion – dem har vi sat på tilbud. Det er str. 38, og du finder dem her. HUSK der er altså kun 1 enkelt par tilbage, og der kommer ikke flere.

Vi lægger løbende flere varer på nettet – du kan altid følge med under: SIDSTE NYT

Nyd foråret ekstra meget i år…frisk luft og fuglesang er stadig gratis, og i disse krisetider….

Ha’ det hyggeligt.

Kh Katinka, Blandet-landhandel.dk

– Og forresten! Klik lige her nedenfor hvis du vil dele os med dine venner på Facebook…så bliver vi glade!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply