Author:
• Sunday, March 14th, 2010

Vil du se hvorfor undertegnede har en moderat rygskade?

Billederne kan klikkes større!

Moderate rygskader kan man få, når man skal fotografere så mange tapetkollektioner som jeg har skullet de seneste dage…det er blevet til 2238 fotos i alt. Og jeg er endnu ikke færdig. Årsag til at stå foroverbøjet i timevis med kameraet i hænderne: Jeg er ved at udvide butikken  – snart vil der være mange mange flere kollektioner og typer tapet at vælge imellem på sitet.

Billederne kan klikkes større…

Sorte, hvide, prikker, striber, klassiske og retro inspirerede…

Jeg er allerede halvt færdig med at uploade billeder af nogle helt helt fantastiske børnetapeter. Pirater, graffitti og tøsehjørner. Forrygende. Du kan se dem her: PIRATER på børneværelset.

Gardengirl tøjet er kommet til lageret i Danmark, og bliver, om alt går vel, sendt ud til alle de der går og venter, senest onsdag. Støvlerne kommer ikke på lager før i maj! Men du kan sagtens bestille dem nu, så jeg kan få reserveret et par til dig.

Endnu engang er der desværre nogle af vores udsøgte varer der udgår af sortimentet fra leverandøren…denne gang er det Nordic Ware’s Minipandekage jern med hjerter, så man får søde hjerteformede pandekager, OG Munkholm duftlys med duft af KAFFE. Der er kun et pandekagejern tilbage, og meget meget få lys. Men PYT – for der er flere nyheder på vej. Nogle ER allerede lagt på nettet, så som Munkholms supersalve, og flere fine bageforme fra Nordic Ware kommer i næste uge. DESUDEN er det SIDSTE chance for at erhverve sig en STONEMAT stenmåtte til “gammel” pris – jeg sætter priserne op tirsdag.

Hvis du linker til os fra din Facebook profil hjælper du os RIGTIG meget med at udbrede kendskabet til vores Blandede landhandel…

Ha’ det hyggeligt i det spirende forår.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses

 1. 1
  Heidi 

  Hej Katinka – pas nu på din ryg, kære dig:) Men sikke mange flotte og skønne tapeter – glæder mig til at se butiksudvidelsen!
  Knus; Heidi

 2. 2
  Christine 

  Hej!
  Jeg er helt vild med tapetet med lodrette hvide og sorte striber!!! Kan det købes i din webshop?? Jeg kan ikke se finde det… Og har du evt. en pris på det?
  På forhånd tak – og god påske!

 3. 3
  Else Lindh P 

  Uanset hvilket tapet, elle hvad du end køber i denne butik, får du den bedste behandling, det bedste tapet og den mest sikre betalingsform.
  Jeg har selv brugt Katinka`s tapet og jeg er stadig forundret over kvalitet kontra pris. Jeg er en 75 årig gammel kone, og ved hvad jeg taler om.

  Vi kan alle være med på moden, for tapet er på vej ind igen, som aldrig før.
  Else Lindh

 4. 4
  Anna T. 

  Hej! Jeg er helt vild med det sorte/hvide “blomstrede” tapet i den første række til venstre, men kan ikke finde det i din webshop?

Leave a Reply