Author:
• Thursday, March 25th, 2010

KOM TIL SUPER DELUXE LOPPEMARKED I ØKSNEHALLEN!

Den 26. – 28. marts 2010.

Jeg har en masse rigtig lækre ting med, bl.a. nogle mink capes som ikke er på nettet og nogle nye Nordic Ware bageforme, som du heller ikke har set før…læg dertil alle de andre interessante møbler og kuriøse sager – og så har du min stand! (Jeg har en dobbeltstand med masser af plads…der er jo nogen der har svært ved at begrænse sig). Det er første gang Øksnehallen huser en FORÅRSmesse – og jeg venter mig meget af den…

Åbningstider:

Fredag    – kl. 17-21 (kl. 15-17 VIP)

Lørdag    – kl. 11-18

Søndag   – kl. 11-18

Super Deluxe Loppemarkedet i Øksnehallen er kendt for at have en høj standard. Der er altid interessante stande fyldt med spændende fund.

LEVERING af varer i påsken kan være forsinket, fordi jeg er nødt til at tage til Sverige og hente flere møbler. Der er ikke noget værre end en tom butik, så det skal vi undgå. Jeg er tilbage igen mandag efter påske – og SÅ kan du glæde dig til en masse nyheder, fx. et nyt tapetmærke, med flotte genoptryk af gamle engelske tapeter.

Jeg håber vi ses i Øksnehallen, og gør vi ikke det, så må du have en rigtig dejlig påske.

Kh Katinka

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply