Author:
• Wednesday, April 14th, 2010

Denne flotte fribillet til forårsmessen på Gavnø Slot kan blive DIN! Vi har en stak billetter som vi forærer vores søde kunder (og dem har vi heldigvis mange af). Ordrer som vi modtager i april får medsendt fribilletter – og så håber vi at rigtig mange af jer kigger forbi vores fine stand i slots-stalden på Gavnø. Hvis der, mod forventning, ikke er noget der kan friste i butikken lige nu, men du alligevel gerne vil have fingre i nogle billetter, så finder vi såmænd nok også ud af det. Alle kan selvfølgelig komme forbi gårdbutikken og hente billetter her. Så længe lager haves – først til mølle etc etc etc.

I dag blev der plukket den fineste lille buket af de sarte Martsvioler. Dem får I lige nogle billeder af – for det tilfælde at I ingen har – det er noget af det dejligste i haven lige nu.

Der er travlt i butikken som aldrig før – og det går ud over sortimentet på nettet. Bare rolig, der kommer snart en masse spændende på sitet. Vi hentede bl.a. en masse skønne ægte gamle svenske kludetæpper, og nogle fine gamle møbler i Sverige forleden.  Det kommer du til at se mere til.

Endelig er vi også blevet forhandlere af nogle helt helt fantastiske kollektioner med genoptrykte gamle ENGELSKE tapeter med smukke mønstre i fine farver. De passer så godt til gamle møbler –  og til vintage i det hele taget. Særligt er der et grønt tapet med fugle, som de fleste besøgende på Formland messen for nylig var meget betagede af. Undertegnede nok især. Så det tapet skal vi fluks have fotograferet, så du også kan få glæde af det.

Tapet er genialt.

Der har i flere år været en kraftig tendens i den Blandede-landhandel, til at råt træ (natur) mødes med gamle glasflasker i alle afskygninger og størrelser, på en baggrund af hvide profil bræddevægge. Vi skulle hilse og sige at SORTE møbler sætter prikken over i’et i en sådan grad, at begejstringen ingen ende vil tage. Prøv det selv! Du bliver helt sikkert ikke skuffet.

Gardengirl arbejdstøj til kvinder er en KÆMPE succes, og der kommer til at gå mange velklædte gartnere rundt i de danske haver dette forår. Der er kommet et nyt mønster – “Toile”, og til gengæld skal vi til at sige farvel til “Anthem”. Det sælges nu kun sålænge lager haves.

Noget udgår – andet kommer ind – sådan er det hele tiden – og vi viser lige en af de nye bageforme fra Nordic Ware – en hel lille landsby med fint detaljerede minihuse. Prøvebagt både til kokos kager med hvid chokolade og til boller. Du kan se de nye forme HER.

Ha’ det forårshyggeligt derude i det spirende.

Mange hilsner fra Katinka, www.Blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  ANNA 

  hej Kathinka!

  Vad spänande med mässan jag är på Jylland då men har nog tyvärr inte tid att gå .. snyft!!

  Ha en fin dag..
  jag har mailat dig!!
  Kram Anna

 2. That’s great, I never thought about Nostradamus in the OR

Leave a Reply