Author:
• Sunday, April 25th, 2010

PRISFALD på Trouville møbler

Kan du se havemøblerne fra Trouville stå hos dig? I din grønne have, på din terrasse eller i din udestue? Jeg kan sagtens se det stå i mit orangeri (som er mine drømmes mål). Man skal sidde på bænken med en god bog, og drikke yndig lyserød rabarbersaft.

“Trouville møbler” er et relativt nyt firma som har startet en reproduktion af de smukke og romantiske gedigne havemøbler fra det gamle badehotel i Nordsjælland der hed “Trouville”. Nu har firmaet Trouville møbler brugt vinteren på at få optimeret processen og har via ny producent fået mulighed for at sænke priserne! Så nu kan du få de smukke havemøbler i absolut særklasse og spare 1900 kr. på et havesæt med bænk, to stole og bord.  Prisen er i øvrigt sat ned på de fleste af møblerne. En herlig ting. Du finder møblerne lige her: TROUVILLE HAVEMØBLER

Trouville havemøbler

Husk livsstilsmessen på Gavnø Slot næste week end, fra den 30. april. Vi har en fin stand som vi forvandler til en Blandet-landhandel i slotsstalden. Det glæder vi os til, og vi glæder os til at hilse på de af jer der har fået fribilletter allerede. Hvis du vil have en billet kan du stadig nå det – alle ordrer denne måned får billetter – og du kan hente dem her hos os. Tryk på knappen “del på Facebook” hvis dine venner også skal have tilbuddet.

Der er mange der ikke ved det, men vi opdaterer faktisk ofte bloggen med nyheder og fotos fra “livet i en blandet-landhandel”. Vi kan jo ikke sende nyhedsbrev ud 3-4 gange om ugen, det er klart. Derfor er det genialt at vi har bloggen. Hvis du ikke vil gå glip af noget – så kig forbi bloggen med jævne mellemrum, og tilmed dig som læser af bloggen  – det gøres faktisk aller aller nemmest ved at trykke på “RSS 2.0″ feed knappen lige nedenfor indlægget her (står med små bogstaver) så kan du altid hurtigt se om der sker noget. Lige nedenfor kan du fx se billeder af en heftig tyggegummiautomat, som må gå under kategorien “ting du ikke vidste du manglede” (men gerne vil have…)

For lige at gøre det HELT klart for dig – så er det du læser lige nu et nyhedsbrev der er publiceret på bloggen.

Ha’ det dejligt.

Mange hilsner fra Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply