Author:
• Tuesday, June 01st, 2010

….at du kommer hen og besøger vores stand under udstillingen “Mit hjem, mit slot” i Frederiksberg have mellem d. 2-6 juni?? Alle dage fra 10-18. Hvis du altså kan. Så kan du nemlig se Nordic Ware bageforme, kludetæpper, den nye boligbog, møbler, vintage smykker og mink capes. Gardengirl tøj har vi selvfølgelig også med.

Forresten! Det er den SIDSTE messe i denne omgang, som vi skal deltage i, så derfor er der godt nyt til alle de der går og venter på fx. kludetæpper….de kommer SNART på nettet. Der kommer også snart flere mink capes, som lige pt er TOTALT udsolgt.

Det er så spændende og lærerigt at deltage i alle de smukke livsstilsmesser. Og tidskrævende. Det trækker virkelig tænder ud…godt man har en søster der er tandlæge :-)

Håber vi ses, her eller der.

Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

Category: Nyhedsbreve
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses

 1. 1
  Kristin 

  Hej Katinka, hoppas att ditt deltagande i mässan går bra. Det låter spännande och vackert, jag skulle gärna åkt dit, men det går ju inte för att jag jobbar. Akta dina tänder *ler* och ha det så bra!!!!
  Stor kram från Kristin

 2. 2
  Anonymous 

  Ses i morgen, jeg glæææder mig og håber på bedre vejr end i dag, især for jer der SKAL være der hele tiden.

  vh Sussi/sussingurst

 3. 3
  Heidi 

  Åhh jeg skulle så gerne besøge dig, Katinka:) Men det må desværre blive en anden gang. Held og lykke med det – ser ud til at vejret er med jer:) Knus; Heidi

 4. det var en dejlig messe !

Leave a Reply