Author:
• Wednesday, June 09th, 2010

Nu er alle messerne lykkeligt overstået for denne gang

Hvor har det været SPÆNDENDE at komme ud og møde alle søde mennesker – både dem vi kendte i forvejen, og alle de nye bekendtskaber vi har gjort. Man kan roligt sige at der blev taget godt imod os. Så nu sidder jeg her i en blanding af lettelse og messe-koma og er træt og glad. Særligt var det spændende at se hvor interesserede folk var i Gardengirl tøjet, Nordic Ware bageformene, kludetæpperne og så selvfølgelig de smukke smukke stenmåtter fra Stonemats.

Billedet kan forstørres...

Der var mange spændende stande på messerne. Og vejret var med os. Herligt. Nu glæder jeg mig til at få styr på butikken, der lige pt mere end noget andet kan karakteriseres som en “rodebutik”.

Klik billedet større...

Ha’ det hyggeligt – vi ses

Katinka

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Marianne Andreasen 

  Hej Katinka
  Min veninde og jeg havde besluttet os for – og glædet os til – en sommerudflugt til din butik i dag. Vi havde begge tjekket din hjemmeside for at finde ud af, om du havde åbent. Intet problem.
  Men da vi kom, var butikken alligevel lukket. At sige, vi var skuffede er ingen underdrivelse, og det er da også ærgerligt at køre 100 km for ingenting!
  vh
  Marianne

 2. 2
  Katinka 

  Hej Marianne!
  UHA! Den var værre. Ingen er mere ked af det end mig, skal du vide. Jeg har så travlt med alt muligt i denne tid, så jeg føjter en del. Det er jo om sommeren det er bedst at gøre nye fund til butikken. Langt langt de fleste ringer derfor inden de kommer. OG selvfølgelig skal det KLART fremgå af sitet at man skal ringe, så det vil jeg FLUKS sørge for.

  Hvis du har mod på et nyt forsøg skal du derfor bare ringe 21917600, så lover jeg at være den snildeste mest kompenserende butiksindehaver du længe har mødt…

  Vi ses GERNE!

  Kh Katinka

Leave a Reply