Author:
• Thursday, June 24th, 2010

Lupiner i Småland - KLIK for STØRRE foto

PASHMINA sjal til de lyse nætter

De lyse nætter er LIGE nu, med magisk lys og stemning. Hvis du lige mangler et fantastisk smukt sjal at have over skuldrene i de (måske) lidt kølige aftener, eller kender nogen der gør, så kan du få de fantastiske Pashmina blomsterbroderede kæmpetørklæder / sjaler til en afsindig god pris lige nu. Normalprisen er 549,- MEN i erkendelse af at vi ikke får lagt så mange på nettet som vi gerne ville (tid tid og mere tid) sælger vi dem lige nu for 399 kr. pr. stk. Det er AFSINDIG billigt! Vi har ikke kunnet finde lignende sjaler til under 1100 på nettet….  Så se lidt nærmere på billederne af de smukke smukke sjaler. Pashminatilbuddet gælder kun i 2 uger. Klik her: Pashmina til RIGTIG god pris. HUSK at HELE Ingrids (importøren) overskud går til et SUPER godt formål!

Nye NORDIC WARE forme

Vi har fået nye Nordic Ware forme, som kommer på nettet torsdag den 24. juni. Bageformene fra Nordic Ware er ved at være et KÆMPE hit, og rigtig mange har efterhånden sendt billeder ind til os for at vise hvor fine kager og brød kan blive. Både uden pynt, men så sandelig også med. Hvis du ligger inde med nogle billeder vi må låne, så send dem endelig – så vil vi lægge dem ud på nettet så andre kan se dem og blive inspireret. Husk at der følger opskrift med når du køber en form. En GOD opskrift. Se her hvor fine brød man kan bage!:

BRØD bagt i Nordic Ware bageforme

Hvis du har lyst til et besøge gårdbutikken så ringer du bare 2191 7600. Vi har åbent når vi er hjemme.

Ha’ det hyggeligt! Kh Katinka (som så småt er på vej til Sverige for at købe flere fine gamle ting…)

PS: HUSK lige at det kun koster 49 kr. at få sendt en ordre – UANSET hvor meget du bestiller.

Vi ses! www.blandet-landhandel.dk

Category: Velkommen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply