Author:
• Thursday, September 02nd, 2010

Bjerge af kludetæpper

Ude i gårdbutikken er der et hele bjerge af kludetæpper som vi har hentet hjem fra vores fantastiske naboland Sverige. Når jeg siger at der er bjerge, så MENER jeg bjerge. Se selv:

Det fik mig til at tænke på om Blandet-landhandel.dk mon har Danmarks største udvalg af kludetæpper? Vi havde over 300 tæpper på lager, sidst vi talte. Det er mange, kan jeg love….

Hvad er det egentlig for noget, sådan et kludetæppe?

Et ægte kludetæppe fra Blandet-landhandel.dk er, som altovervejende hovedregel, et rigtig fint kunstværk af ældre dato. Jeg stod engang og talte med en svensk antikhandler, som ligesom jeg, var glad for gamle kludetæpper. “Tænk hvis de kunne tale” sagde han og kiggede beundrende ned på de forskellige striber og mønstre. “Jamen, det kan de” svarede jeg, og viste ham en stribe, der, hvis man så godt efter, indeholdt rød- og hvid ternet stof. Det var sikkert de gamle køkkengardiner på torpet. En sort stribe var nogens arbejdsbukser og jakke engang, og den laksefarvede stribe var engang en charmeuse underkjole. For ægte kludetæpper er, som navnet siger det, vævet af klude som engang var nogens sommerkjole, fest skjorte eller lagen etc. Og vist kan de tale. Hvis man ser godt efter! Der ligger desuden et KÆMPE arbejde i at rive kludene i strimler og væve dem. Så man bør behandle dem med respekt….

Nu kommer førnævnte bjerge af kludetæpper snart på nettet også. Vejret skal bare lige opføre sig ordentligt, dvs. knap så meget vand og knap så meget vind. Det er vi faktisk flere der synes, Hr VejrGud.

Selvfølgelig bliver det ikke alle 300 tæpper der kommer på – men nu ved du at de er der.

Vintage brocher

Der er kommet flere af de skønne glade vintage emaljebrocher på sitet, du kan se dem lige her: EMALJEBROCHER . Traditionen tro er nogle af dem allerede solgt, men du kan sagtens nå at få fingre i et par stykker.

Der er også mink capes på vej. Du ved, de lækre luksus pels-sjaler der, som regel, er silkeforede og så elegante at man knapt kan tro det.

Gamle møbler kommer der også snart. Slagbænke, karlekammerskabe, pindestole og kommoder – perfekte til at øge herlighedsværdien i din bolig, dit sommerhus, din butik eller på dit kontor. Vi har en virkelig lav fragtpris – husk det! 249,- til brofaste øer. (49,- for de mindre pakker – uanset hvor meget du køber).

Vi ses gerne!

Ha’ det hyggeligt. Kh Katinka, www.blandet-landhandel.dk

PS: Jeg har sagt det før – men da det er vigtigt tåler det hyppig gentagelse: Det er en KÆMPE hjælp for os (på højde med markedsføringsbudgetter i hundredetusindekroners klassen) hvis du fortæller om os til andre du kender. Jeg tør godt bede dig om det, da jeg kan se at mange af vore ordrer kommer fra stamkunder som er meget tilfredse med at handle hos os. Det er det primære i vores koncept: Glade kunder, der er tilfredse med os, med varen (og med sig selv).

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. Hej rara Katinka!

    Wow vilket lager av trasmattor! Jag tycker jag har många men där ligger jag i lä :)
    Nu ska jag kika in i din butik och läskas av alla vackra ting från Pip! De är ju bara såååå ljuvliga ;)))

    Kraaaam, Carina

Leave a Reply